HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Vaderdag  |  | 
 
In deze categorie vindt u boeken en andere artikelen die geschikt zijn als Vaderdag geschenk.


1-2 -Volgende » 
MIni cadeauboekje Super papa    
MIni cadeauboekje Super papa

J. v.d.Berg

Superpapa is een grappig en opbouwend boekje. Vol leuke oneliners, grappen, inspirerende citaten en krachtige bijbelteksten. Hét cadeau voor o.a. Vaderdag. Leuk, klein vierkant boekje ( 7 x 8,5 cm) en toch 96 pagina's dik.
4,95 euro


Aantal
Bijdehandboekje voor vaders    
Bijdehandboekje voor vadersIn het Bijdehandboekje gaat het niet alleen om de wijsheid en inzichten van mensen, maa rook om wijsheid van God. Dit bijdehandboekje is er een om blijvend bij de hand te hebben. Het daagt vaders uit om van binnenuit te veranderen tot de "beste ".
6,95 euro


Aantal
Aan Vader    
Aan Vader

P. van Ruitenburg

Vader zijn is mooi, maar vaders hebben ook wel eens een bemoediging nodig. In de bijbel gaat het vaaak over vaders en daar kunnen heel wat van leren. In korte hoofdstukjes behandelt de auteur het vaderschap, op basis van Gods Woord en zijn eigen ervaring.
Vaders onderschatten zichzelf vaak en denken dat moeders veel makkelijker een goede band met hun kinderen kunnen kweken. Dat is echter zeer de vraag. In ieder geval is de invloed van vaders op hun gezin heel groot. Kinderen hebben hun vader hard nodig, en met Gods hulp mogen vaders hun gezin tot wezenlijke steun zijn. Zo lezen we het in Gods eigen Woord.
Een mooi geschenk voor vaderdag.

9,90 euro


Aantal
Glossy Bonhoeffer    
Glossy Bonhoeffer

G.J. Segers

Bonhoeffer heeft in zijn leven veel rollen aangenomen: dubbelspion, theoloog, verzetsstrijder, ethicus, predikant, schrijver. Zijn leven en zijn nalatenschap fascineert en inspireert tot vandaag de dag. Met de Bonhoeffer-glossy maak je kennis met de fascinerende man. Onder leiding van Gert-Jan Segers komt in de glossy Bonhoeffers gedachtengoed dichterbij dan ooit.
8,95 euro


Aantal
Jezus leven    
Jezus leven

H. Stoorvogel

Bijzonder uitdagend boek over Jezus !,De belichaming van het goede, een mens uit één stuk, een man met een missie: Jezus maakte het allemaal waar. Maar hoe zag een gewone werkdag voor Jezus eruit? Wat was er nou echt zo bijzonder aan Hem, dat duizenden mensen Hem volgden? Henk Stoorvogel is nieuwsgierig en slaagt erin een nieuw licht op het leven van Jezus te werpen, door het stellen van kinderlijk creatieve vragen.
Maar Jezus Leven gaat nog verder. Het is een oproep tot het leven van een ‘Jezus Leven’. Hoe kunnen wij vandaag de dag vorm en inhoud geven aan de navolging van Jezus Christus? Met Henk Stoorvogel gaan we op zoek naar het hart van Jezus en de manier waarop we dat in ons eigen leven kunnen toepassen.
17,99 euro


Aantal
2018 Wereld zonder contant geld    
2018 Wereld zonder contant geld

R. de Ruiter

Robin de Ruiter heeft zijn laatste boek ‘De komst van de Transitie’ geüpdate naar ‘2018 een wereld zonder contant geld’. Hij schrijft daarin:”De EU-commissie heeft het voornemen om in 2018 al het contante geld in de EU-landen af te schaffen en te verbieden.” Hij schrijft letterlijk: “Het contante geld zal worden afgeschaft om de weg vrij te maken voor totale afhankelijkheid van het wereldwijde computersysteem. Door middel van een chip in een plastic pas of in uw lichaam verschaft u zich toegang tot dit systeem.
De Ruiter waarschuwt met tal van bronvermeldingen voor de volledige afhankelijkheid van de mens van dit systeem, die toegang verschaft of blokkeert tot alle primaire behoeften van de mens. ” Door de koppeling van alle systemen aan elkaar, inclusief camerasystemen, is een individu (lees: nummer) binnen de kortste keren achterhaalt.
19,95 euro


Aantal
Cashless    
Cashless

M. Hitchcock

Financiële en economische crisis, de toekomstige financiële orde en de Bijbelse profetieën. Als de wereld op weg is naar een maatschappij zonder contant geld, is de antichrist niet meer ver weg!
Al meer dan 1900 jaar geleden voorzegde de Bijbel dat één man, de komende antichrist, de wereldeconomie onder controle zal krijgen. Vleen hebben zich verwonderd afgevraagd hoe en op welke wijze dit zal gaan gebeuren. Vandaag zien we het antwoord op deze vraag!
De hedendaagse wereldwijde financiële crisis, de globalisering en de moderne technologie voegen zich zo samen, dat een maatschappij zonder contant geld en één wereldeconomie niet alleen mogelijk zijn, maar zelfs onvermijdelijk. Op bekwame wijze brengt bestselling auteur Mark Hitchcock recente onderzoeken en Bijbelse profetieën bij elkaar en neemt hij onder andere deze belangrijke vragen onder de loep:
Welke voorbereidingen worden getroffen voor een maatschappij zonder contant geld; Welke technologie zal een wereld zonder contant geld mogelijk maken?; Hoe zal de antichrist de controle houden op één wereldeconomie?; Wat is het merkteken van het beest?; Wat is de betekenis van het getal 666? En wat het meest belangrijk is: Bent u hierop voorbereid?
14,95 euro


Aantal
CD/DVD Opwekkingsliederen 40    
CD/DVD Opwekkingsliederen 40CD van 2016 met nieuwe Opwekkingsliederen (nrs.783 t/m 795 ) met prachtige nummers zoals
Almachtige, Man van smarten, Wees welkom, God is mijn Herder, No longer slaves (onvertaald), Lopen op het water ea.. De DVD is een live registratie van het Zangfestijn, de jaarlijkse conferentie in maart waar de nieuwe liederen ingestudeerd en opgenomen worden. U ontvangt de DVD gratis bij aanschaf van de CD en is niet los verkrijgbaar. 
20,50 euro


Aantal
Muziek voor vader    
Muziek voor vader

Div.artiesten

Mooie instrumentale CD  met diverse bekende klassieke liederen en geestelijke liederen zoals Canon in D; U zij de glorie; Te Deum;Romance in E; Mozart impressie; Hornpipe;Nun danket alle Gott; Radetzky mars; Rondo;
Thema in Es; Aria in Classic style;Dank sei Dir Herr; Waltz from faust; The Moldau.
Medewerkenden;Daniëlle van Laar, dwarsfluit; Robert Cekov, viool;Lawrence Jansen, viool; Liselotte Rokyta, panfluit;Regina Ederveen, harp; Peter Wildeman, orgel en piano;Joost van Belzen, orgel.
9,95 euro


Aantal
NBV Studiebijbel met perspectief    
NBV Studiebijbel met perspectiefDe Studiebijbel in perspectief biedt de lezer een heldere toegang tot de Bijbel. De uitgave bevat de bijbeltekst van De Nieuwe Bijbelvertaling aangevuld met
-verklaringen van moeilijk te begrijpen verzen
-perikopen die in hun geheel verduidelijkt worden
-een inleiding op ieder bijbelboek met daarin aandacht voor de historische context
  en voor heilshistorische lijnen
-omvangrijk overzicht met tekstverwijzingen.
-verduidelijkend kaaartenmateriaal.
-uitvoerig lexicon geschikt als naslagwerk.
-website met 1000 foto's en illustraties.
Een must voor wie een bijbelgetrouw naslagwerk zoekt naast de NBVvertaling.
79,50 euro


Aantal
Statenvertaling met uitleg, flexibele band, zwart    
Statenvertaling met uitleg, flexibele band, zwartDe onveranderde Bijbeltekst in de Statenvertaling wordt op een beknopte manier uitgelegd door middel van een inleiding en samenvatting per Bijbelboek. Tal van foto's, illustraties, landkaartjes en tijdschema's maken de uitleg nog duidelijker. Naast de Statenvertaling is ook de berijming (1773) van de Psalmen en de Formulieren opgenomen.Formaat 14 x 20 cm, soepele band in casette,zwart, klein formaat.Beperkt in voorraad !
49,95 euro


Aantal
Bijbel in Gewone taal huisbijbel    
Bijbel in Gewone taal huisbijbelEen begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal is geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 14 x 21 cm.
39,50 euro


Aantal
1-2 -Volgende »