HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Tweedehands boeken  |  | 
 
Onze boekhandel bezit meer dan honderd 2e hands titels;sommige nog maar enkele jaren oud anderen veel ouder.
Voor wie nog een oude titel zoekt is het beslist de moeite waard een kijkje te nemen in ons aanbod.
Van alle hier genoemde titels is slechts 1 exemplaar in voorraad;tenzij anders aangegeven.

« Vorige- 1-2
Meer dan overwinnaars    
Meer dan overwinnaars

Living Bibles

Nieuw Testament van Het Boek met getuigenissen van sporthelden.
2,50 euro


Aantal
Nu je op school zit    
Nu  je op school zit

J. Stolk .red

DIt 5e deel in de serie 'Christelijke Opvoeding' behandelt de opvoeding van kinderen van zes tot twaalf jaar. Kinderen stellen hun ouders in elke levensperiode weer voor nieuwe vragen. Daarom wordt ook in dit deel volop aandacht besteed aan de ontwikkeling van het kind. Daarnaast bevat het boek uitvoerige informatie over het onderwijs op de basisschool, over de belevingswereld van het schoolkind, over begaafdheid en faalangst, over het ontstaan van leer- en gedragsproblemen en over de hulp die kinderen en ouders daarbij kunnen krijgen. In de hoofdstukken over de gezinsopvoeding wordt ondermeer aandacht besteed aan het voorbeeld van de ouders in de godsdienstige opvoeding, aan het grote belang van de huisgodsdienst, aan de vrijetijdsbesteding in het gezin en aan het gebruik van de moderne media
2,50 euro


Aantal
Timing    
Timing

T. de Haan

Gods tijd is altijd de beste tijd ! In dit boek vertelt Teun de Haan over zijn zoektocht als gelovige en gebruikmakend van bijbelse principes komt hij tot praktische aanbevelingen m.b.t. timing.
2,00 euro


Aantal
Vriendschap en liefde    
Vriendschap en liefde

J. Lumb

Dit handboek is een vraagbaak voor jonge mensen die te maken hebben met vriendschap, verliefdheid, relaties - en wie heeft dat niet? En het is speciaal bedoeld voor die jonge mensen die graag God daarbij willen betrekken - hoe moet je dat doen? Ontdek zelf hoe je met elkaar moet omgaan, door het lezen van dit boek. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt je gevraagd hoe jij erover denkt.
2,50 euro


Aantal
Zend mij    
Zend mij

D. Thompson

Dr. David Thompson ervoer al op jonge leeftijd dat God hem riep om zendingarts te worden. Toen kwam het vreselijke nieuws dat zijn ouders, die ook in de zending werkten, op brute wijze om het leven waren gebracht door de Vietcong. Toch zette hij door en God hielp hem vaak op wonderlijke wijze door zijn studiejaren. Nu geeft David Thompson gehoor aan de voortdurende roep van de zieken en stervenden in het Bongolo Zendingsziekenhuis in Gabon, West-Afrika.
3,50 euro


Aantal
« Vorige- 1-2