HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Tweedehands boeken  |  | 
 
Onze boekhandel bezit meer dan honderd 2e hands titels;sommige nog maar enkele jaren oud anderen veel ouder.
Voor wie nog een oude titel zoekt is het beslist de moeite waard een kijkje te nemen in ons aanbod.
Van alle hier genoemde titels is slechts 1 exemplaar in voorraad;tenzij anders aangegeven.

1-2 -Volgende » 
Europa 1992, nachtmerrie van een supermarkt    
Europa 1992, nachtmerrie van een supermarkt

H. Medema

Kritisch boek over de Europese een wording wat volgens de auteur een nachtmerrie kan worden en een vervulling is van bijbelse profetieen.
Uitgave uit 1992, 171 blz.
2,95 euro


Aantal
Breekbaar verlangen    
Breekbaar verlangen

B. Pierce

Olivia heeft een hart van goud, oneindige liefde voor de wereld om haar heen, maar is niet in staat van zichzelf te houden. Haar gevoel van ongenoegen probeert ze te kwijt te raken door haar gewicht streng te controleren… te streng.uthentiek en diepgevoelig portret.
De vader van de 16-jarige Olivia verliest zijn baan als predikant. De hele familie is genoodzaakt Ohio te verlaten en te verhuizen naar een klein dorp aan de voet van de Appalachen. Daar huren ze een huis van hun oudtante Margaret en haar vriendin Ruby, die Olivia en haar zusje de 'oude vrijsters' noemen. Olivia worstelt met haar zelfbeeld. Verfrissend taalgebruik dat je in vervoering brengt
3,00 euro


Aantal
Leren geloven    
Leren geloven

C. Bijl

In zeer bevattelijke taal, kort en bondig, heeft de auteur een toelichting gegeven op de 37 geloofsartikelen, de Nederlandse Geloofsbelijdenis. Daarbij raakt hij steeds de kern in elk geloofsartikel en weet hij daarbij enthousiasme los te maken voor de inhoud van deze belijdenis.
Sinds het verschijnen van de eerste druk in 1985 is dit boek altijd zeer populair geweest.
4,95 euro


Aantal
Mijn eerste bijbel    
Mijn eerste bijbel

J. Dillow

De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl laten jonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel.  bevat alle bekende verhalen; totaal 65 verhalen.
Geschikt voor 4-8 jaar; zelf te lezen vanaf 7 jaar.
Een betaalbaar geboorte - en of doop geschenk !

3,99 euro


Aantal
Weid mijn lammeren    
Weid mijn lammeren

E. Vlug

In haar kinderwerk is Else Vlug met veel geestelijke nood in aanraking gekomen. Kinderen bleken vaak ernstig beschadigd te zijn, juist op plaatsen waar ze liefde en geborgenheid zouden moeten vinden. De gevolgen daarvan zijn soms desastreus voor hun verdere leven. 'Is het dan niet wijs om al jong met pastoraat te beginnen?' vroeg zij zich af. 'Zou scheefgroei daardoor niet voorkomen of gecorrigeerd kunnen worden?'
Dit pastorale boek is diep geestelijk en uiterst praktisch, ook omdat er zoveel levensechte voorbeelden in staan - hoe God in kinderlevens ingrijpt en kinderen door Hem worden gebruikt, maar ook hoe kinderen onherstelbaar beschadigd lijken te zijn.
2,95 euro


Aantal
De Kloof (Dwarsligger)    
De Kloof (Dwarsligger)

N. Rue

Serena Soltani lijkt met haar man en twee dochters hét voorbeeld van hoe een christelijk gezinsleven eruit hoort te zien. Binnenskamers is de werkelijkheid anders. Haar echtgenoot Nick maakt de dienst uit en Serena en de kinderen hebben zich daarnaar te voegen.Dan, op een dag komt de 16-jarige Tristan niet thuis van haar bijbaantje. Als de politie ontdekt wat er is gebeurd, staat Serena’s wereld op de kop. Serena ontworstelt zich met moeite aan de greep van haar man en gaat op zoek naar antwoorden.
Vastbesloten om Tristan te redden, leert Serena de pijnlijke les dat je sommige dingen alleen kunt winnen door ze los te laten.
4,50 euro


Aantal
Geef nooit op Gedenk de gevangenen    
Geef nooit op Gedenk de gevangenen

A. Ceelen

Autobiografisch verhaal van de auteur die regelmatig christelijke en Joodse gevangenen opzocht in de (voormailge) Sovjet-Unie en ook in de  huidige Russische republieken.
Velen denken dat vervolging voorbij is, maar niets is minder waar. Dit boek neemt u mee op de vele reizen die het echtpaar Ceelen in 30 jaar maakte naar allerlei Russische gevangenen; ook naar misdadigers, die, tot geloof komen, maar juist dan hulp en steun nodig hebben.
2,95 euro


Aantal
Hier beneden is het .....    
Hier beneden is het .....

J.Overduin

Bundelingartikelen met als thema horizontale en vericale gerichtheid mogen elkaar nooit uitsluiten geschreven door deze predikant;bekend van zijn oorlogsherinneringen in Hel en Hemel in Dachau.
Menselijke en goddelijke openbaring worden als methoden veel tegen elkaar uitgespeeld. Dit is niet juist. Ervaring en openbaring moeten juist sterk op elkaar betrokken zijn. 151 blz.
2,50 euro


Aantal
Jouw verstand en God    
Jouw verstand en God

H. Medema

Wat heeft God nou met je verstand te maken? Je gelooft toch niet met je verstand, dat doe je toch met je hart? Nou dan! Je hersens gebruik je om te studeren en bij je werk, en er zijn nog wel een paar dingen waar het handig is als je je hersens erbij houdt. Maar geloof, God, de Bijbel, de kerk of de gemeente, bidden, evangeliseren - dat is iets heel anders. Nietwaar? Nee, niet waar. Ontdek zelf waar het om gaat
2,95 euro


Aantal
Let `s roll    
Let `s roll

L. Beamer

Het bijzondere verhala van Lisa Beamer, vrouw van Tod Beamer, een van de mannen die zich verzetten in Vlucht 93 op 11 september 2011. Een getuigenis van hoop dat inspiratie geeft !
3,95 euro


Aantal
Levende Woord    
Levende WoordMooie parafrasevertaling van het nieuwe testament in gewoon, boeiend nederlands ( voorloper van het Boek)
De boodschap van Jezus en de apostelen komt hierdoor even direct op ons af als toen.
2,00 euro


Aantal
Lijden & leven in overvloed    
Lijden & leven in overvloed

D. Cormack

Lijden & Leven in overvloed gaat over het ontstaan van de kerk in Cambodja in 1920; over hard werken met weinig groei in de decennia die volgden; over de geweldige groei net voordat Pol Pot in de zeventiger jaren zijn Cambodja “zuiverde”; en over hoe het de overgebleven christenen verging in de jaren erna.
Het overgrote deel van de christenen heeft het Rode Khmer tijdperk niet overleefd. De enkelen die overgebleven waren, kwamen terecht in overbevolkte vluchtelingenkampen net over de grens in Thailand. Welke gevolgen had dit voor de jonge kerk van toen en nu?
Juist omdat er in Lijden & Leven in overvloed zoveel aandacht is voor persoonlijke verhalen, komt de recente geschiedenis van Cambodja en de Cambodjaanse kerk tot leven. De lezer wordt meegenomen door de groene rijstvelden en over de stoffige zandwegen, naar de houten hutjes waar eenvoudige christenen bidden. Er zijn verhalen van hoop, van ontzetting, van absolute machteloosheid maar ook van geweldig doorzettingsvermogen.
Licht beschadigd !
18,00   6,95 euro


Aantal
1-2 -Volgende »