HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Tijdschriften  |  | 
 
In deze rubriek vindt u de glossy's en tijdschriften die u in onze boekhandel kunt vinden.

« Vorige- 1-2
Nieuwe Koers    
Nieuwe KoersDit extra dikke zomernummer heeft als thema Op zoek naar verzoening. en heeft als
onderwerpen: Bruggenbouwers in beeld, C.S.Lewis, Kerkeraadsonderzoek, intervieuws met Tony Campolo en Bobby Schuller, Herdenking Afschaffing Slavernij, Columns, Essay etc.
5,95 euro


Aantal
Oude paden    
Oude padenKerkhistorisch tijdschrift Oude Paden laat het verleden herleven door de verhalen van toen vast te leggen. Een rijk geïllustreerd tijdschrift met warme aandacht voor de levens van onze voorgangers. Verschijnt 4x per jaar.
8,75 euro


Aantal
Terdege    
TerdegeTerdege is een tijdschrift voornamelijk gericht op de gereformeerde gezindte.  Er wordt ruim aandachtgegeven aan onderwerpen rond de opvoeding van kinderen, waarbij ook zaken als mediagebruik en muziek aan de orde komen.  In het blad staan interviews, reportages en informatieve artikelen. Het kwalitatief mooie tijdschrift wordt lang bewaard om later nog eens door te lezen.Terdege is een uitgave van Erdee Media Groep.
4,50 euro


Aantal
Schrift    
SchriftSchrift is een vijf keer per jaar verschijnend tijdschrift over de Bijbel. Het brengt een breed publiek de resultaten en inzichten van recent wetenschappelijk onderzoek van de Bijbel onder ogen.
Schrift verschaft inzicht in de achtergronden van de Bijbel als historisch boek, als literair werk en als spirituele inspiratiebron.
De thema’s van Schrift betreffen bijbelboeken, bijbelse personen, plaatsen, gebeurtenissen en thema’s. Ook besteedt het tijdschrift aandacht aan archeologie en geografie, alsmede aan niet-bijbelse geschriften uit de oude wereld van het Nabije Oosten.Schrift is ook zeer geschikt voor bijbelgroepen en leerhuisavonden.
8,75 euro


Aantal
Groots    
GrootsGROOTS is een nieuw, eenmalig magazine. Een inspirerend blad voor grootouders die aan kleinkinderen willen doorgeven wat zij aan levens- en geloofswijsheid hebben opgedaan. Maar het blad biedt ook allerlei handige tips, tools en spelletjes om kleinkinderen bezig te houden. Een greep uit de artikelen:
- Grootouderschap vroeger en nu- Heb ik nog een taak als geloofsopvoeder? - Waar bemoei ik me mee (en waar bemoei ik me beslist niet mee!)- Oppasoma: maar ook tijd voor mezelf- Ik zie mijn kleinkinderen niet meer ....
En... veel foto's (Kijk, wij lijken op elkaar!), knutsels, een voorleesverhaal, lieve briefjes en een herinneringsboek.

7,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2