HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Tijdschriften  |  | 
 
In deze rubriek vindt u de glossy's en tijdschriften die u in onze boekhandel kunt vinden.

1-2 -Volgende » 
Puur winter 2016    
Puur winter 2016De PUUR! Winter helpt je door alle donkere dagen van dit seizoen. Dit magazine biedt elke vrouw de ideale mix tussen ontspannende leesmomenten, inspirerende reportages en verdieping. Ontspan met de hartverwarmende roman Dochterlief van Deborah Raney;gratis toegevoegd !
Geniet van deze PUUR! Winter vol interviews, reportages, heerlijke recepten en creatieve inspiratie. Ook dit jaar kruip je weer lekker onder een dekentje op de bank; dag mag de PUUR! Winter niet ontbreken. Enjoy!


9,99 euro


Aantal
Eva, magazine voor de vrouw    
Eva, magazine voor de vrouwHet bekende EO-vrouwenmagazine vol met eigentijdse artiklen met een (christelijke) boodschap !
Eva is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. Iedere maand biedt Eva bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.Het doel van Eva magazine is jou als vrouw te inspireren om je christen-zijn in het leven van alledag vorm te geven en als christen vrouw voluit tot je recht komen.Eva bevat artikelen om over na te denken en kijkpagina's om van te genieten. (nu met gratis leuke tas !)
4,50 euro


Aantal
Elisabet Zomer 2016    
Elisabet Zomer 2016Elisabet is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn. Daarnaast wil Elisabet een christelijk platform zijn dat mensen met elkaar verbindt rondom levensvragen.  Dit is de jaarlijkse extra dikke zomeruitgave met oa een Vakantiepuzzel, een portret van Citypastor Hans de Rie uit Rooterdam, Brief aan mijn kinderen, EBpastor over "Mijn moeder ziet het leven niet meer zitten", Leuke Zomer-uit- tips, een vervolgverhaal etc..
2,50 euro


Aantal
Zoeklicht    
ZoeklichtHet Zoeklicht, tijdschrift over verzoening, vervulling en verwachting: het evangelie met nadruk op de eindtijd.
Verschijt elke 2 weken;medewerkers oa Feike ter Velde, Jan van Barneveld, Arno Lamm ea. Actueel blad !!
2,00 euro


Aantal
Glossy Mattheus    
Glossy  MattheusMATTHÄUS – eenmalige glossy voor liefhebbers van Bachs Matthäus-Passion. Boeiend magazine over een muziekstuk waarin liefde de dood overwint. Matthäus is een platform voor wie muziek en spiritualiteit serieus neemt. Met bijdragen van o.a. Hind, Govert-Jan Bach, Patrick van der Linden, Jos van Veldhoven, Marjon Strijk, Sytse Buwalda, Wilfred Kemp en vele luisteraars, musici en zangers. En verder: een kruiswoordpuzzel, een minizangles en nog veel meer moois.
8,95 euro


Aantal
Zomer magazine 2016    
Zomer magazine 2016

Sestra

Ook deze zomer wordt een feestje met het originele en creatieve magazine Zomer van Sestra! Met in deze editie: Hoe organiseer je een origineel feestje, mode, Fun cooking, portretten van bijzondere mensen,veel mode en allerlei leuke (DIY) tips ! Reactie van een lezer:
'Het is een gezellig blad, ik word blij van hoe het eruitziet en ik vind de toon ook heel oprecht. Het geloof is niet als sausje over de artikelen gegoten, maar komt duidelijk van binnen.'
8,95 euro


Aantal
Belle    
BelleIn Belle komen onderwerpen als mode, koken, beauty en geloof aan bod. Huis van Belle is het eerste online magazine voor christelijke tienermeiden. Het is een website in de vorm van een huis waar meiden elke dag twee nieuwe artikelen vinden over alles wat ze bezighoudt, maar nu ook in de vorm van een tijdschrift !
Leuk voor (chr.) tienermeiden van12-17 jaar ! Belle is vernieuwd ! Verschijnt vaker en de prijs is nu € 4,95 !!

4,95 euro


Aantal
Magazine Zoon 01    
Magazine Zoon 01Dit nieuwe magazine vertelt verhalen van mensen die met God leven, los van de christelijke dogma's, middenin het leven van alledag.In dit eerste nummer geeft het magazine je een kijkje in het leven van een Amsterdamse prostituee en vertelt bankdirecteur Dirk Duijzer over de waarde van geld.
Zoon is een magazine voor generatiegenoten.We willen niet rijk sterven, we willen rijk leven. We gaan op zoek naar betekenis en relevantie als gelovige, met een open blik als nooit tevoren. Op zoek naar verantwoordelijkheid trouw en eer. Op zoek naar de Zoon en Zijn theologie. Diegene die ons verbindt, maar die ons leven vaak genoeg doet wankelen. De Zoon was radicaal, maar kende de wereld, leefde in de wereld. Oordeelde niet over mensen, maar zocht naar echtheid & waarheid. Zoon Magazine gaat over uitblinken, carrière maken, dienen, geven, falen, leven en doodgaan. Over mensen die zoeken, winnen, verliezen, worstelen en kiezen.


5,00 euro


Aantal
Musk4voor mannen    
Musk4voor mannen

H. Stoorvogel

MUSK4: het glossy mannenmagazine voor mannen die verlangen naar avontuur en léven in dienst van de Koning. Als beweging krijgen de 4 Musketier zoveel ontroerende, wonderlijke en mooie verhalen van veranderde levens te horen en elk jaar gebeurt er zoveel dat de moeite van het vermelden waard is: een magazine geeft ons de kans het verhaal van Gods werk in mannenlevens te vertellen.Nu ook in de losse verkoop !
6,95 euro


Aantal
FIER magazine    
FIER magazineFIER is een eenmalig vrouwenmagazine van Woord en Daad en bevat 96 pagina’s met direct toepasbare tips, recepten, achtergronden en ervaringen van andere vrouwen. Met de aanschaf van Fier steunt u het werk van Woord en Daad.
Fier is onderdeel van onze campagne De Eerlijke Vrouw. Die campagne wil vrouwen bewust maken van het belang van eerlijk consumeren. Want hoe jij je leven hier inricht, heeft invloed op mensen in armoede ?
6,95 euro


Aantal
Jente    
JenteJente is het enige opvoedmagazine dat uitgebreid aandacht geeft aan geloofsopvoeding. Het tijdschrift wil ouders helpen hun kinderen ‘bewust christelijk' op te voeden.
In dit nummer o.a.: Bert Reinds over aanwezige vaders, Karel Smouter over een spoed-cursus Vaderschap, Tjerk ( Vader van 10 kinderen) spreekt zich uit etc.
5,95 euro


Aantal
Weet magazine    
Weet magazineWeet.magazine is een nieuw populair-wetenschappelijk, christelijk tijdschrift dat wetenschappelijke feiten in een Bijbels raamwerk plaatst.
Weet.magazine brengt je bij kennis die in andere media moeilijk is te vinden, simpelweg omdat veel wetenschappers weinig rekening houden met datgene wat er in de Bijbel staat.
4,50 euro


Aantal
1-2 -Volgende »