HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Rond de bijbel | 
 


Dogmatiek voor iedereen    
Dogmatiek voor iedereen

A. Leene/W. Markus

De auteurs zijn ervan overtuigd dat dogmatiek bijdraagt aan de verdieping van je geloof. Naast argumenten om te geloven komen de Drie-eenheid, de kerk, gebed, hemel en hel, Gods leiding in je leven en veel andere belangrijke thema’s uit de Bijbel op een overzichtelijke manier aan de orde.
Dit boek richt zich in de eerste plaats op jongeren, maar ook voor volwassenen is Dogmatiek voor iedereen een toegankelijke inleiding in de inhoud van het christelijke geloof.
19,95 euro


Aantal
Sleutels tot de Bijbel    
Sleutels tot de Bijbel

D. Pawson

Sleutels tot de Bijbel' geeft een helder overzicht van de grandioze opbouw van de relatie van God met Zijn volk door de eeuwen heen. Pawson heeft bij zijn bespreking van de Bijbel niet voor een vers-voor-vers-methode gekozen en hij raadt steeds aan om een bijbelboek eerst eens in z'n geheel door te lezen. Hij wil met dit boek een reëel begrip overbrengen van het hele verloop van de bijbelse geschiedenis. Daartoe voegt hij aan de bijbelse feiten ook culturele en historische elementen toe om de bijbelse geschriften beter in hun context te kunnen plaatsen.Bij elk bijbelboek legt hij verbanden naar het grote geheel; hij zet joodse en 'heidense' denkrichtingen naast elkaar en analyseert wat de betekenis daarvan is voor het leven in onze tijd.
Gedegen werk dat door velen al jaren gebruikt wordt voor bijbelstudie !
22,50 euro


Aantal
Bybelse geschiedenis in woord en beeld dl.1    
Bybelse geschiedenis in woord en beeld dl.1

T. Boer (red)

Boeiende serie en rijk geïllustreerde serie die het belangrijkste boek ter wereld tot leven brengt in woord en beeld.
Onder redactie van Theanne Boer en Paul van der Niet.
Deel 1 gaat over het leven van Jezus op aarde. Jezus wordt geboren in Israël tijdens de Romeinse bezetting. Door zijn optreden trekt hij de aandacht van zijn volksgenoten die hopen dat hij hen zal bevrijden van de vijand. Maar Jezus heeft een heel andere vrijheid voor ogen en wijst andere vijanden aan…
Het leven van Jezus handelt over de gebeurtenissen uit Jezus’ leven tot aan de laatste week. In deel 2, dat verschijnt in oktober 2011, worden de laatste dagen van Jezus beschreven en wat er gebeurde na zijn dood, opstanding en hemelvaart. Met medewerking van o.a. Reinier Sonneveld, Adrian Verbree, Rien van den Berg en Peter Scheele. Bij dit deel ontvangt u twee dvd's:
1. Jezus - deel 1 (deel 2 van deze film verschijnt bij deel 2)
2. The nativity story
24,95 euro


Aantal
Grote bijbelatlas    
Grote bijbelatlas

B. Beitzel

De verhalen uit de Bijbel zijn niet los te zien van de landen en de omstandigheden waarin ze zich afspeelden. De cultuurhistorische omgeving heeft grote invloed gehad op de bijbelse gebeurtenissen en op de bijbelse boodschap. de grote bijbelatlas biedt een uniek overzicht van deze omstandigheden. De atlas bevat een schat aan kaarten, tekeningen en foto's, met daarbij uitleg over de leefomstandigheden, de politieke ontwikkelingen en de historische gebeurtenissen die mede bepalend waren voor het verloop van de bijbelse geschiedenis. Belangrijke gebeurtenissen als Abrahams reis uit Ur, de uittocht uit Egypte, de verovering van Kanaän, Jezus' reizen en Paulus' zendingsreizen worden op kleurrijke wijze weergegeven en aangevuld met nuttige achtergrondinformatie.
34,90 euro


Aantal
Concordantie op het Oude en Nieuwe Testament    
Concordantie op het Oude en Nieuwe Testament

Div. auteurs

Deze concordantie bij de NBG-vertaling van 1951 geeft de lezer van de bijbel een praktisch, overzichtelijk en niet te omvangrijk boek in handen dat hem in allerlei opzichten behulpzaam kan zijn. Bijvoorbeeld bij het opzoeken van een tekst waarvan hij de juiste plaats niet weet, maar waarvan hij zich de bewoordingen of althans een enkel woord herinnert. Mar ook voor iemand die, wanneer hij bij het lezen van de bijbel op een bepaald woord of zinswending stuit, na wil gaan waar deze op andere plaatsen voorkomt, zal deze concordantie zeer nuttig zijn. Verder kan deze concordantie een belangrijke hulp bieden bij de bestudering van bijbelse woorden en begrippen.


45,00 euro


Aantal
Handboek van het Christelijk geloof    
Handboek van het Christelijk geloof

A. MacGrath en J. Hoek

Dit gezaghebbende en toegankelijk geschreven Handboek Christelijk Geloof geeft een heldere inleiding op de belangrijkste onderdelen van het christelijk geloof. In zes hoofdstukken worden de thema’s geloof, God, Jezus, verlossing, de kerk en de christelijke hoop uitgewerkt.
Het boek is geschreven om christenen te helpen hun kennis van het geloof te verdiepen. Ook wil het het leven van de gelovige verrijken en aanzetten tot persoonlijke groei. Bovenal is het de bedoeling dat dit boek laat zien dat de Bijbel de basis is voor de christelijke overtuiging.

34,50   12,50 euro


Aantal