HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Romans | 
 
1-2-3 -Volgende » 
Dochters van de kust    
Dochters van de kust

L. Austin

Holland, Michigan, 1897. De Nederlandse immigrante Geesje de Jonge blikt terug op haar aankomst in Amerika, vijftig jaar geleden. Diep verborgen gevoelens en herinneringen komen boven, zoals die aan haar ware liefde.Verderop neemt de 22-jarige Anna Nicholson een kamer in een luxe resort om de breuk met haar verloofde te boven te komen. Een storm roept herinneringen op aan een oude nachtmerrie uit haar kindertijd, en doet haar twijfelen aan haar toekomstdromen. Ze raakt bevriend met een student die wat bijverdient in het hotel en stort haar hart bij hem uit. Zowel Geesje als Anne heeft geen idee van de verrassing die hun te wachten staat voor het einde van de zomer.
23,99 euro


Aantal
Zacharia keert terug (1)    
Zacharia keert terug (1)

L. Austin

'Zacharia keer terug' is het eerste deel in een nieuwe serie van Lynn Austin over de Bijbelse profeten Zacharia en Nehemia.
Jarenlang heeft Iddo moeten toezien hoe zijn kinderen en kleinkinderen verder van het geloof afdwaalden. Maar nu heeft hij weer een sprankje hoop: koning Cyrus geeft de Israëlieten toestemming om terug te keren naar Jeruzalem. Enthousiast treft hij voorbereidingen voor het vertrek. Zijn familie, die het goed voor elkaar heeft in de Babylonische samenleving, is echter niet van plan om met hem mee te gaan. Zacharia, Iddo’s oudste kleinzoon, voelt zich verscheurd tussen zijn grootvaders geloof en het succes van zijn vader in Babylon. Op een dag hoort hij voor het eerst Gods stem, die hem aanspoort om met zijn grootvader mee te gaan naar het land dat Hij Zijn volk beloofde.

22,50 euro


Aantal
Ezra leid Mijn volk (2)    
Ezra leid Mijn volk (2)

Lynn Austin

Van de een op andere dag zijn de Joodse ballingen hun leven niet meer zeker. Een decreet van de koning gebiedt de Babyloniërs om op de dertiende dag van Adar alle Joodse mannen, vrouwen en kinderen om te brengen. Ezra, een Joodse geleerde, wordt plotseling voor de taak gesteld om zijn wanhopige volk te leiden als het zich afvraagt wat de reden is voor deze ramp. Waar is hun God?
Ezra overleeft de strijd, maar veel van zijn volksgenoten niet. Bedroefd vraagt hij God of Hij de weg vrij wil maken voor de ballingen om eens en voor altijd terug te keren naar Jeruzalem. Als zijn gebeden worden verhoord, en de laatste ballingen terugkeren om de aanbiddingsdienst in de tempel in ere te herstellen, ontdekt Ezra dat het ook in Jeruzalem nooit makkelijk is om Gods wet na te leven. Na al de jaren van ellende keren steeds meer Joden God nu de rug toe. Algauw ontspint zich een nieuwe strijd: de strijd voor Gods verbond en degenen die Hem trouw zijn.


22,50 euro


Aantal
Nehemia bouw op Mij (3)    
Nehemia bouw op Mij  (3)

L. Austin

Dit is het derde en laatste deel in Lynn Austins serie De wederopbouw van Jeruzalem over Bijbelse profeten. Eerder verschenen Zacharia, keer terug en Ezra, leid Mijn volk. Bestsellerauteur Lynn Austin vertelt het verhaal van Jeruzalem: van een ruïne tot een prachtig bloeiende stad. In deze moeilijke tijd zet Nehemia alles op alles om de muren van Jeruzalem te herbouwen en blijft hij vertrouwen op de beloften van zijn God.
De romans van Austin kenmerken zich als inspirerend en ontroerend. Ze won al achtmaal de prestigieuze Christy Award voor haar boeken.
22,50 euro


Aantal
Derde doelwit    
Derde doelwit

Rosenberg

J.B. Collins  is een buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat ISIS, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syrië chemische wapens heeft, weet hij direct één ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit de leider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad? Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israël? Of is er een derde doelwit?
Een verhaal dat morgen de voorpagina van de kranten zou kunnen beheersen: onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt, en bloedspannend!
22,50 euro


Aantal
Laatste Jihad MIDPRICE    
Laatste Jihad MIDPRICE

J.C. Rosenberg

In De laatste Jihad is een gekaapt vliegtuig op weg naar een stad in Amerika om zich in een gebouw te boren. (Rosenberg schreef deze thriller negen maanden vóór 9/11) Jon Bennett en Erin McCoy, voor een geheime missie in Jeruzalem, komen in levensgevaar als de Verenigde Staten besluiten Irak – vanwege zijn kernwapenproductie – aan te vallen. (De laatste Jihad verscheen vier maanden voordat de oorlog met Irak begon)
Rosenberg is in het thrillergenre een auteur van wereldklasse en verkocht wereldwijd honderdduizenden exemplaren. Zijn boeken zijn zinderend, realistisch en spannend.

7,50 euro


Aantal
Meisje uit de trein    
Meisje uit de trein

I. Joubert

Polen, 1943, Op een donkere nacht wordt ergens in een bos het broodmagere meisje Gretl gevonden. Ze wordt opgenomen in het straatarme gezin van Jakob Kowalsky. Gaandeweg komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond.
Dan is de oorlog voorbij. Jakob blijft in Polen, maar Gretl wordt geadopteerd door een gezin in Zuid-Afrika. Ze vindt er een thuis en is er gelukkig in de warme Afrikaanse zon. Maar ’s nachts, in het koude donker, zijn er de nachtmerries…Wanneer Jakob naar Afrika komt en haar opzoekt, wordt Gretl opnieuw met het droevige geheim van haar verleden geconfronteerd.  "Een prachtig boek; doet enigszins denken aan Haar naam was Sarah". recensie ND. Unieke invalshoek voor WO II-thematiek en gebaseerd op historische feiten.


21,90 euro


Aantal
Spoor van de liefde    
Spoor van de liefde

I. Joubert

Historisch roman over het Zuid Afrika van de jaren 30; dit boek gaat over Gretls Zuid-Afrikaanse ouders – de hoofdpersoon uit de roman Meisje uit de trein en gaat hier dus aan vooraf.
Boeiend liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt.
17,90 euro


Aantal
Tolbos    
Tolbos

I. Joubert

De tienjarige Katrien Neethling hoort op de radio dat de politie heeft geschoten op de betogende schoolkinderen van Soweto. In diezelfde week raakt de vijftienjarige Wladek Kowalski in Polen betrokken bij een demonstratie tegen het communisme.
In de woelige jaren tachtig leert de opgroeiende Katrien een heel andere kant van haar geliefde Zuid- Afrika kennen. Als een Tolbossie, ontworteld en door de wind voortgedreven, zwalkt ze heen en weer tussen haar politieke overtuiging en haar liefhebbende, maar oerconservatieve familie. Dan blijkt dat ze in beeld is bij veiligheidsdienst vanwege ondergrondse activiteiten tegen de apartheid...
Ook Wladek betaalt de prijs voor zijn verzet tegen het regime. Hij vertrekt naar zijn oom Jakób in Zuid-Afrika om daar een nieuw leven op te bouwen. Het heimwee is haast ondraaglijk – maar er is ook het nichtje van oom Jakób, die koppige, Afrikaanse meid, onuitstaanbaar en onvolwassen, en toch zo fascinerend.
Hoewel ze in politiek opzicht lijnrecht tegenover elkaar staan, herkennen Katrien en Wladek in elkaar de vurige betrokkenheid bij een revolutie tegen de gevestigde orde. Uiteindelijk triomfeert het menselijk hart.Zomervoordeel;tot 1 sept slechts € 15,00 !!
22,50 euro


Aantal
Crash    
Crash

D. Stevens

Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel, te laat. In zijn stervensmoment wordt hem aangeboden voor een 'hoger doel' terug te keren in het leven: hij zal de kans krijgen persoonlijk te voorkomen dat een wereldomvattende ramp zal plaatsvinden. De prijs? Voor iedereen die hij kende en liefhad, is hij dood. Een jaar later wordt Josh wakker in een ziekenhuis, met een ander uiterlijk en een topfit lichaam. Josh infiltreert in de wereld van de militaire industrie en stelt een team van technische experts samen om 's werelds meest krachtige wapen ooit te ontwikkelen, maar dan een wapen om de mensheid te beschermen. Dan krijgen de Amerikaanse overheidsdiensten lucht van de zaak, en lijkt een ramp niet meer te voorkomen........
19,90 euro


Aantal
Hildegard    
Hildegard

Irma Joubert

Een ontroerende historische roman over de strijd van een moeder die vecht om een toekomst voor haar dochter.
Hildegard gaat over een vrouw van Duitse adel die in Oost-Pruisen woont, de opkomst van het nazisme
meemaakt in Berlijn en uiteindelijk vlucht naar Duits-West Afrika, het tegenwordige Namibie.
Het is 1905 – Midden in de nacht, in het diepste geheim, moeten de kleine Hildegard en haar ouders vluchten van hun landgoed. De Russen komen! Voor het eerst merkt Hildegard hoe afschuwelijk oorlog is. Haar kindertijd is voorbij. Jaren later – Hildegard worstelt om de man lief te hebben die haar vader voor haar heeft uitgekozen. Kort na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt in hun nieuwe woonplaats Berlijn de kleine Esther geboren. Maar als haar man en zonen zijn vertrokken naar het front en de bommen op Berlijn beginnen te vallen, zijn Hildegard en Esther op zichzelf aangewezen. Dit boek is het eerste deel van een nieuwe trilogie.
22,50 euro


Aantal
Geheim van mijn moeder    
Geheim van mijn moeder

C. Gohlke

Hannah Sterling heeft altijd verlangd naar een betere relatie met haar moeder, maar zij bleef van haar vervreemd. Na de dood van moeder Lieselotte is Hannah vastbesloten het geheimzinnige verleden van haar ouders te ontrafelen. Zij komt tot de ontdekking dat ze nog een grootvader heeft in Duitsland. Dertig jaar eerder maakt Lieselottes vader snel carrière in de Nazi-partij. Een goed huwelijk van zijn dochter kan hem daarbij helpen. Lieselotte is verliefd, maar haar geliefde Lukas is bepaald niet de ideale partner. In het diepste geheim werkt hij voor het verzet tegen Hitlers Derde Rijk. Lieselotte heeft geen vermoeden hoe ver haar vader zal gaan om haar medewerking af te dwingen.
23,50 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »