HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Regionale fiets en wandeluitgaven  |  | 
 
In deze rubriek vindt u fiets en wandelgidsen en -kaarten van oa de ANWB en het VVV met een accent op het oosten van Nederland.

« Vorige- 1-2-3
Wandelnetwerk Twente 4    
Wandelnetwerk Twente 4Wandelnetwerk Twente combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering 3000 kilometer rondwandelingen met elkaar in geheel Zuid-oost Twente. (regio Enschede, Haaksbergen)
U kunt een route volgen van 3 tot 10 kilometer, mar ook naar geheel eigen inzicht een wandeling door dit mooie gebied samen stellen. In Twente zijn meer dan 140 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
6,50 euro


Aantal
Alle fietsroutes in de regio Achterhoek    
Alle fietsroutes in de regio Achterhoek

Diverse auteurs

Nieuwe uitgave met 25 mooie fietstochten in de Achterhoek zoals de Doesburgse IJsselroute, Slangenburgroute of de Ruurloroute. De routes worden uitgebreid beschreven met informatie over bezienswaardigheden. Alle routes zijn bewegwijzerd. Verder een overzicht van alle gepubliceerde fietsroutes van de Achterhoek, waaronder routes die u kunt downloaden .
Ook is een knooppuntenkaart bijgevoegd met de 25 routes;incl. landschapsbeeld, horeca-locaties, musea, atracties etc.Handig voor iedere fietsliefhebber !
9,50 euro


Aantal
Alle fietsroutes in de regio Zwolle    
Alle fietsroutes in de regio Zwolle

Diverse auteurs

Nieuwe uitgaven met 25 mooie fietstochten in de omgeving van Zwolle. De routes worden uitgebreid beschreven met informatie over bezienswaardigheden. Alle routes zijn bewegwijzerd. Verder een overzicht van alle gepubliceerde fietsroutes van Zwolle, waaronder routes die u kunt downloaden .
Ook is een knooppuntenkaart bijgevoegd met de 25 routes. Handig voor iedere fietsliefhebber !
9,50 euro


Aantal
Landelijke fietskaart    
Landelijke fietskaart

Buyten&Schipperheijn

Fietsknoopuntenkaart voor heel Nederland met alle knooppunten en webcodes voor extra informatie !
Bijgewerkte editie van 2014 !!  Ideaal voor wie ook verder van huis fietstochten wil maken !
6,50 euro


Aantal
Landelijke fietsatlas    
Landelijke fietsatlasDe Landelijke Fietsatlas heel Nederland is een complete atlas voor fietsers met fietskaarten op een schaal van 1:100.000 Op de kaarten zijn alle knooppuntroutes, de LF routes en natuurfietsroutes ingetekend. Ook staan fietspaden duidelijk aangegeven en worden campings, horeca, attracties en bed & breakfast-locaties aangeduid.
Ideaal voor de fietsliefhebber die verder wil gaan dan zijn eigen regio ! Editie 2014 !!
18,50   10,90 euro


Aantal
Drentthe 30 wandelingen    
Drentthe 30 wandelingenDeze ANWB wandelgids bevat 30 wandelingen varierend van 3 tot 19 km varierend van Eelde in het noorden tot Het Reestdal in het uiterste zuiden van Drenthe. Deze 30 wandelingen voeren over landgoederen, door bos en heide, langs schaapskooien, esdorpen en door ruige en verlaten veengebieden. 20 routes zijn bewegwijzerd en 10 zijn beschreven wandeltochten. Er zijn ook 4 stadswandelingen opgenomen. Laatste ex. !!
12,95   7,95 euro


Aantal
Twente, Salland en Achterhoek 35 wandelingen    
Twente, Salland en Achterhoek 35 wandelingenDeze ANWB wandelgids bevat 35 wandelingen varierend van 5 tot 20 km in het meest pittoreske deel van Nederland; van de velden van Twente, de bosranden van de Achterhoek tot de toppen van de Sallandse heuvelrug. Het zijn voornamelijk natuur en landschapswandelingen. Bij alle wandelingen zijn bezienswaardigheden en bijzonderheden beschreven.
12,95   7,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3