HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Regionale fiets en wandeluitgaven  |  | 
 
In deze rubriek vindt u fiets en wandelgidsen en -kaarten van oa de ANWB en het VVV met een accent op het oosten van Nederland.

« Vorige- 1-2-3 -Volgende » 
Fietskaart 6 Overijjsel-West    
Fietskaart 6 Overijjsel-West

ANWB

Handige ANWB fietskaart met fietsknooppunten, LF (fiets) routes en paddenstoelnummers en ook fietspaden en straatnamen.Bevat ook uitgebreide toeristische infomatie. ! Schaal 1;50000 (1 cm=500 meter)
8,95 euro


Aantal
Fietskaart Salland & Twente    
Fietskaart Salland & TwenteEenvoudige en handige fietskaart met knooppunten van het gebied tussen Meppel, Deventer en Enschede : schaal 1:75.000
4,50 euro


Aantal
Fietsstuurkaart Twente    
Fietsstuurkaart Twente

Eberhardt. J.

Met deze navigatiekaart fiets je van knooppunt tot knooppunt door heel Twente en met het handige bevestigingssysteem maak je hem tot een ideale bladerkaart aan het stuur.
Bevat ook gedetailleerde landschapsinformatie en topografische informatie.
6,95 euro


Aantal
Bonnefooikaart Overijssel    
Bonnefooikaart OverijsselNieuw!! Uiterst nauwkeurige kaart, voor fietsen en wandelen (1:100.000). Deze kaart werkt samen met je smartphone. Met 50 routedownloads LAW (= Lange Afstand Wandelpaden) en 500 weblinks voor overnachten.
4,50 euro


Aantal
Fietssgids 8a Veluwe-Noord    
Fietssgids 8a Veluwe-NoordDeze gids is een onderdeel van de landsdekkende serie ANWB fietsgidsen en bevat 21 fietsroutes met een lengte van 27-59 km in de driehoek Harderwijk, Zwolle en Apeldoorn Hiervan zijn 19 knooppuntroutes en verder bevat de gids veel achtergrondinformatie id ehandig zijn bij het uit zetten van een route.

8,95 euro


Aantal
Fietssgids 5 Drenthe 0ost    
Fietssgids 5 Drenthe 0ostDeze gids is een onderdeel van de nieuwste landsdekkende serie ANWB fietsgidsen en bevat 19 fietsroutes met een lengte van 33-51 km in het gebied tussen Assen en Emmen (Hondsrug en nog 2 routes in Oost-Groningen.

8,95 euro


Aantal
Wandelkaart Reestdal (incl. Staphorster bos)    
Wandelkaart Reestdal (incl. Staphorster bos)Wandelnetwerk Reestdal combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering honderden kilometers rondwandelingen met elkaar. Met deze kaart heeft u 13 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten
met 40 routes van 2 tot 15 km in het Reestdal en de gemeeente Staphorst.
5,95 euro


Aantal
Wandelnetwerk Ommen/Dalfsen    
Wandelnetwerk Ommen/DalfsenWandelnetwerk Vechtdal combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering honderden kilometers rondwandelingen met elkaar. Met deze kaart heeft u routes van 2 tot 15 km in de gemeenten Dalfsen en Ommen en het complete Vechtdal. Handig met ca. 40 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
5,95 euro


Aantal
Wandelnetwerk Hardenberg    
Wandelnetwerk HardenbergWandelnetwerk Vechtdal combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering honderden kilometers rondwandelingen met elkaar. Met deze kaart heeft u routes van 2 tot 23 km in de gemeent Hardenberg en daarbijhorende deel van het Vechtdal. Handig met ca.30 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
5,95 euro


Aantal
Wandelnetwerk Twente 1    
Wandelnetwerk Twente 1Wandelnetwerk Twente combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering 3000 kilometer rondwandelingen met elkaar op de Sallandse heuvelrug en geheel Noord-west Twente.
U kunt een route volgen van 3 tot 10 kilometer, mar ook naar geheel eigen inzicht een wandeling door dit mooie gebied samen stellen. In Twente zijn meer dan 140 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
6,50 euro


Aantal
Wandelnetwerk Twente 2    
Wandelnetwerk Twente 2Wandelnetwerk Twente combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering 3000 kilometer rondwandelingen met elkaar in geheel Noord-oost Twente. (regio Almelo, Denekamp)
U kunt een route volgen van 3 tot 10 kilometer, mar ook naar geheel eigen inzicht een wandeling door dit mooie gebied samen stellen. In Twente zijn meer dan 140 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
6,50 euro


Aantal
Wandelnetwerk Twente 3    
Wandelnetwerk Twente 3Wandelnetwerk Twente combineert dmv een uitgekiend systeem van bewegwijzering 3000 kilometer rondwandelingen met elkaar op de Sallandse heuvelrug en geheel Zuid-west Twente.
U kunt een route volgen van 3 tot 10 kilometer, maar ook naar geheel eigen inzicht een wandeling door dit mooie gebied samen stellen. In Twente zijn meer dan 140 startpunten waar u uw auto kunt neerzetten !
6,50 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3 -Volgende »