HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Regionale fiets en wandeluitgaven  |  | 
 
In deze rubriek vindt u fiets en wandelgidsen en -kaarten van oa de ANWB en het VVV met een accent op het oosten van Nederland.

1-2-3 -Volgende » 
Zuiderzeeroute    
Zuiderzeeroute

D. Monch

Misschien wel de populairste fietsvakantie van Nederland  Deze atlas bevat 600 km via bewegwijzerde knooppuntenroutes en lf-routes, o.a. lf Zuiderzeeroute. Verder uitgebreide informatie over natuur en cultuur en een selectie van de leukste logiesadressen en koffie- en lunchadressen.
Maar liefst 30 fietskaarten op schaal 1:100.000, downloadbare gps-routes. Mooie gids van 250 pagina's kijk- en leesplezie;dikker, mooier en actueler dan ooit !   (points of interest) also in English


15,00 euro


Aantal
Slankste fietsatlas    
Slankste fietsatlasCompacte fietsatlas met vernieuwde knooppuntenroutes, vakantieroutes (ook LF routes), alle campings van nederland, alle websites van veerdiensten, alle wegen en paden en zelfs wandelroutes. Formaat is geschikt voor veel stuurtassen; 13, 5 x 19 cm. Nieuw !!

12,50 euro


Aantal
Fietskaart Flevoland en Kop van Overijssel    
Fietskaart Flevoland en Kop van OverijsselAlle fietspaden in het Flevoland, de Kop van Overijssel en langs de Randmeren; met het knooppuntennetwerk en LF-routes. Bevat ook straatnamen in het buitengebied; 2 thematische fietsroutes en een plaatsnamenregister. Heldere en overzichtelijke kaart.  
8,99 euro


Aantal
Fietskaart Vechtdal en Salland    
Fietskaart Vechtdal en SallandAlle fietspaden in het Vechtdal en Salland; met het knooppuntennetwerk en LF-routes. Bevat ook straatnamen in het buitengebied; 4 thematische fietsroutes en een plaatsnamenregister. Heldere en overzichtelijke kaart.  
8,99 euro


Aantal
Fietsgids Achterhoek, Twente en Salland    
Fietsgids Achterhoek, Twente en Salland

ANWB

Deze gids bevat een selectie van 30 routes in de Achterhoek, Twente en Salland. De fietsroutes hebben een lengte variërend van 22-51 kilometer en gaan altijd via knooppunten. De routes zijn gekenmerkt met de verschillende landschaptypes die Nederland rijk is, zo is in één oogopslag duidelijk of de routes door duin, bos of door de polder, langs rivieren of door de stad lopen.

9,95 euro


Aantal
Fietsgids Friesland en de Kop van Overijssel    
Fietsgids Friesland en de Kop van Overijssel

ANWB

Deze gids bevat een selectie van 30 routes in de omgeving Friesland, Kop van Overijssel. De fietsroutes hebben een lengte variërend van 25 tot 50 kilometer en gaan altijd via knooppunten. De routes zijn gekenmerkt met de verschillende landschaptypes die Nederland rijk is, zo is in één oogopslag duidelijk of de routes door duin, bos of door de polder, langs rivieren of door de stad lopen.


9,95 euro


Aantal
Fietsgids Groningen en Drenthe    
Fietsgids Groningen en Drenthe

ANWB

Deze gids bevat een selectie van 30 routes in deze 2 provincies. De fietsroutes hebben een lengte variërend van 29 tot 51 kilometer en gaan altijd via knooppunten. De routes zijn gekenmerkt met de verschillende landschaptypes die Nederland rijk is, zo is in één oogopslag duidelijk of de routes door duin, bos of door de polder, langs rivieren of door de stad lopen.


9,95 euro


Aantal
Flyer Zwarte Dennenroute    
Flyer Zwarte Dennenroute

VVV

Handige flyer met een fietsroute van 35 km door het Staphorster bos, Staphorst en Rouveen;aangevuld met informatie over Staphorster bezienswaardigheden.
1,95 euro


Aantal
Fietsknooppuntenkaart Overijssel en Achterhoek    
Fietsknooppuntenkaart Overijssel en Achterhoek

ANWB

Fietsen via knooppunten is makkleijk en altijd de aantrekkelijkste weg.
Op deze kaart treft u alle fietsknooppunten aan die samen het fietsroutenetwerk vormen, met de afstanden tussen de knoooppunten. Op de ene zijde vindt u de kaart van de Achterhoek en de andere kant het gebied tussen Hoogeveen en Deventer. Handig uitvouwbare kaart voor een lage prijs !

7,95 euro


Aantal
Fietsknooppunten Kop Overijssel, Nrd-Flevoland en Friesland    
Fietsknooppunten Kop Overijssel,  Nrd-Flevoland en Friesland

ANWB

Fietsen via knooppunten is makkelijk en altijd de aantrekkelijkste weg.
Op deze kaart treft u alle fietsknooppunten aan die samen het fietsroutenetwerk vormen, met de afstanden tussen de knoooppunten. Op de ene zijde vindt u de kaart van de Kop van Overijssel en Noord-Flevoland en op de andere kant Friesland. Handig uitvouwbare kaart voor een lage prijs !

7,95 euro


Aantal
Fietsknooppuntenkaart Groningen en Drenthe    
Fietsknooppuntenkaart Groningen en Drenthe

ANWB

Fietsen via knooppunten is makkleijk en altijd de aantrekkelijkste weg.
Op deze kaart treft u alle fietsknooppunten aan die samen het fietsroutenetwerk vormen, met de afstanden tussen de knoooppunten. Op de ene zijde vindt u de kaart van de Drenthe vanaf de lijn Zwolle-Hardenberg en de andere kant het de provincie Groningen en kop van Drenthe. Handig uitvouwbare kaart voor een lage prijs !

7,95 euro


Aantal
Fietsgids 6a Salland Overijjsel west    
Fietsgids 6a Salland Overijjsel west

ANWB

Deze gids is een onderdeel van de nieuwste landsdekkende serie ANWB fietsgidsen en bevat 19 fietsroutes met een lengte van 22-45 km in het gebied tussen Zwolle, Deventer en Almelo. Met veel (15) knooppuntroutes en uitgebreide achtergrondinformatie. Uitgave 2011.
8,95 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »