HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Jeugdboeken  | Prentenboeken | 
 
Waar is de ring ?    
Waar is de ring ?

I.Kraijo

Eve en Thomas mogen met de hele klas naar de bruiloft van juf Jetske. Maar dan wordt de trouwring gepikt door een ekster;kan de bruiloft nog wel doorgaan ? Een verrassend prentenboek over vertrouwen. Geschreven voor kinderen van 3-6 jaar door Ineke Kraijo en geïllustreerd door Betje Ton
5,95 euro


Aantal
Jongen en de zee    
Jongen en de zee

M. Lucado

Eindelijk weer een nieuw prentenboek van Max Lucado !
Hoe groot, hoe diep, en hoe hoog is de liefde van God eigenlijk?
Een klein jongetje bekijkt de zee, de hoge bergen en de overweldigende sterrenhemel, en ziet zo hoe groot de liefde van de Schepper daadwerkelijk is.
Max Lucado neemt kleine en grote lezers in dit ontroerende verhaal mee op een prachtige ontdekkingstocht.
12,95 euro


Aantal
Niemand is zoals jij, grote editie    
Niemand is zoals jij, grote editie

M. Lucado

Bekendste prentenboek van Max Lucado ! Een hartverwarmend verhaal voor kinderen, geschreven door de bekende auteur Max Lucado. In dit verhaal laat Eli, de houtsnijder, Wout begrijpen hoe speciaal hij is, ongeacht wat de andere Nerflanders van hem vinden. Deze boodschap is van wezenlijk belang voor kinderen én volwassenen: het maakt niet uit wat andere mensen van hen denken, God houdt van hen! Hij vindt elk van hen bijzonder. Deze prachtige vertelling is geschreven voor oudere kinderen, maar de tekst, vormgeving en uitvoering maakt het boek ook zeer geschikt voor volwassenen. Kortom: een unieke uitgave tussen de prentenboeken.
5e Druk!

12,95 euro


Aantal
Prins Eduardus Edje Eipetje    
Prins Eduardus Edje Eipetje

B.Kasse

Prins Eduardus Edje wil niet buitenspelen. Want het is vast saai in de grote paleistuin. De prins blijft lekker in zijn kamer. De hele dag. Want daar kan hij filmpjes kijken. Op zijn ‘eipetje’. Iedere dag. Tot vandaag...
Een aansprekend verhaal over een prinsje dat zijn tablet uit het raam laat vallen. Met hulp van verschillende dieren gaat hij het zoeken, omdat hij denkt dat hij zich enorm zou gaan vervelen zonder een beeld-schermpje. Maar niets blijkt minder waar, er gaat een wereld voor hem open in de frisse buitenlucht en de prachtige tuin.
5,95 euro


Aantal