HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Muziek  | Pop en Gospel -engels | 
 


Desert Rain    
Desert Rain

Trinity

Mooi album met een wereld aan muziek en verhalen met de herkenbare pop sound van Trinity. Een geluid dat door velen in Nederland herkend en in hun hart gesloten wordt. Warmbloedige, aanstekelijke ritmes en melodieën. En teksten die hoop, liefde en een thuis bieden. ‘Desert Rain’ is het gevolg van twee jaar lang leven, reizen naar overal en nergens en jammen met immigranten-muzikanten. Een uitstekend geproduceerde plaat die getuigt van muzikaliteit, karakter en het geloof dat we als mensen bestemd zijn voor meer. Bevat 15 tracks zoals
Desert rain, Rise again, A Miracle, We are born, Gloria ea
16,50 euro


Aantal
Desert Rain met DVD    
Desert Rain met DVD

Trinity

Mooi album met een wereld aan muziek en verhalen met de herkenbare pop sound van Trinity. Een geluid dat door velen in Nederland herkend en in hun hart gesloten wordt. Warmbloedige, aanstekelijke ritmes en melodieën. En teksten die hoop, liefde en een thuis bieden. ‘Desert Rain’ is het gevolg van twee jaar lang leven, reizen naar overal en nergens en jammen met immigranten-muzikanten. Een uitstekend geproduceerde plaat die getuigt van muzikaliteit, karakter en het geloof dat we als mensen bestemd zijn voor meer. Bevat 15 tracks en op de extra DVD oa nog een Documentaire The road to Desert Rain en een music video van I won't be moved.
25,00 euro


Aantal
Este momento    
Este momento

Trinity

Prachtige mix van Spaans en Engelstalige muziek ! Bevat de volgende liederen; Carino Latino; 4x4; Amor; Miracle; Song of Beauty; Las Aguas; Move my heart; I am Your child; Ruby; Psalm 121; Grande; Este momento; Be still and know. Laatste ex.; album is in herdruk.
15,00 euro


Aantal
Come to the well    
Come to the well

Casting crowns

Op de CD “Come To The Well” staan puike songs die gelovigen uitdagen en bemoedigen. Het openingsnummer ‘Courageous’ (songtrack van de gelijknamige film ) spoort aan om een leven zonder compromissen te leven en ‘Jesus, Friend Of Sinners’ vermaant de kerk om mededogen te hebben met zondaren.
En zo zijn er meer mooie songs; dus een CD om aan te schaffen !
17,95 euro


Aantal
Running into love    
Running into love

K.Kraaijenoord

Kees Kraayenoord's nieuwe engelstalige album bevat de volgende tracks;Only you can save; Wide open spaces; Adopted; Ruler over all creation; O What a mystery; Defender; Saviour's song; We see your cross; You make everything new; We are on our way; Running into love; There's beauty in this place.
14,95 euro


Aantal
Speak the words    
Speak the words

K. Kraayenoord

Mooie verzamel CD met oa 6 vroegere tracks die opnieuw zijn opgenomen zoals This is my cry, God of the moon and the stars, Jesus more, Hold on to yoy, Praises of the lamb. De rest van de CD bevat 10 tracks van de CD Letting go.
14,50 euro


Aantal
Wonder    
Wonder

M.W. Smith

'Wonder' is alweer Michael W. Smith's 22e album uit zijn omvangrijke carrière. 'Wonder' ligt als album weer meer in de lijn van Smith's popalbums als 'Healing Rain' en 'This Is Your Time'. De CD werd dan ook geproduceerd door Bryan Lenox, die eerder Smith's albums 'Freedom' en 'This Is Your Time' verzorgde.
Qua geluid is 'Wonder' dan ook Michael W. Smith in absolute topvorm; een grootse belevenis die recht doet aan de diepe emoties in de songs.De 12 songs omvatten de dagelijkse hoop en verlangens in een leven met God ('Run To You', 'Save Me From Myself'), songs voor zijn vrouw Debbie ('You Belong To Me', 'Forever Yours') en een intiem, ingrijpend persoonlijk lied over een jongere met een zelfmoordwens ('Leave'). Prachtig is ook de titelsong "Wonder"(Not far away)
'Wonder' is het album voor een ieder die al jaren hoopt op een waardige opvolger van klassiekers als 'Life The Life', 'This Is Your Time' en 'Healing Rain'. Als je dat kunt leveren, dan lijkt je talent grenzeloos. De verwondering over Michael W. Smith duurt voort.


17,90 euro


Aantal
2CD WOW hits 2013    
2CD WOW hits 2013

Diverse artiesten

Slechts één keer per jaar worden de nieuwste songs van de beste Christelijke artiesten gepresenteerd. En dat is op DE verzamel-cd in de "WOW" serie.  De jaarlijkse terugkerende compilatie schijven zijn bijzonder in trek, want er werden er tot nu al bijna 20 miljoen exemplaren van verkocht. Na al die jaren verlenen alle grote Amerikaanse gospelmuziek maatschappijen nog steeds graag hun medewerking aan de projecten en laten ze hun allerbeste acts horen. Maar liefst 30 songs zijn op 2 schijfjes verzameld. De crème de la crème van wat de gospelmuziek te bieden heeft is te beluisteren. Bekende artiesten als Casting Crowns, Toby Mac, Matt Redman, The Newsboys, Kari Job, Matthew West en Jeremy Camp laten hun beste (originele) songs van het afgelopen jaar horen. Daar zijn als extraatje, 3 bonus songs aan toegevoegd.
20,50   9,90 euro


Aantal
Music U believe    
Music U believe

Div. artiesten

Mooie verzamel-CD van 25 topartiesten van dit moment gepresenteerd door XNoizz.
Op deze CD vindt u artiesten als Sixpence none the richer, Tree63, Barlowgirl, Salvador, Plumb, Skillet, Pillar, Bythetree etc. Vlotte en eigentijdse gospelmuziek;een dubbelCD voor de prijs van 1 !
14,95   6,95 euro


Aantal
CD/DVD Live revelations    
CD/DVD Live revelations

THIRD DAY

En live opname van deze bekende christelijke rock groep met als extra een 15 min durende DVD met achtergrond van de muziekgroep en live registratie van een aantal liederen zoals "Cry out to Jesus, Call my name etc.

15,00   6,95 euro


Aantal