HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Pasen en 40-dagen tijd  |  | 
 
In deze rubriek vindt u behalve  boeken over Pasen ook titels die te maken hebben met de lijdens- of 40 dagentijd.


« Vorige- 1-2-3 -Volgende » 
DVD Negende uur    
DVD Negende uur

92 minuten DVD

Edward Schneider krijgt de kans van zijn leven: de vertolking van de Christuspartij in de Mattheuspassion.
Met zijn vaste begeleider, Jan Wynandts, heeft hij jaren in middelmatige zaaltjes gestaan, maar nu mag hij dan eindelijk in het walhalla van de muziekwereld, het Amsterdams Concertgebouw, de partij van zijn leven zingen.
Tijdens de repetities blijkt echter al snel dat Edward grote moeite heeft met zijn rol. Waarom kan hij toch die woorden Eli Eli, Lama Sabachtani maar niet zingen?
De uitvoering nadert, en de worsteling van Edward wordt een race tegen de klok. In een poging zich in te leven in zijn rol en zich met Christus te identificeren zoekt Edward het lijden op.
Hij vergeet echter een ding, namelijk dat het hem allemaal niet baat zolang hij De Liefde niet kent
Naar het gelijknamige boek van Pieter Nouwen.
12,95 euro


Aantal
DVD Chi Rho Pasen    
DVD Chi Rho Pasen

50 min.DVD

Animatie film voor de jeugd vanaf 6 jaar over Pasen.
Als Coras vader, een beroemd restaurateur en bijbelexpert, plotseling verdwijnt, doet ze er alles aan hem terug te vinden.Cora's enige aanwijzing komt van een vreemde kubus, waarmee ze terugreist naar de tijd van de Bijbel. Hier komt ze haar vader op het spoor en zijn ontvoerder, de gemene Hreel. Deze DVD bevat deel 17 GETSEMANE waarin Jezus wordt gearresteerd. Habib is verdrietig en als Cora dan ook nog eens vertelt dat ze Jezus zullen kruisigen, wordt het hem teveel.  In aflevering 18 ( DE GROTE VERRASSING ) zijn Cora en haar vrienden nog steeds in Jeruzalem,in afwachting van het Paasfeest. Cora en Habib bezoeken Jezus graf,maar dat is leeg. Habib begrijpt er niets van.
7,99 euro


Aantal
DVD Woord voor Woord deel 2 Pasen    
DVD Woord voor Woord  deel 2 Pasen

70 minuten DVD

16 verhalen rond Pasen uit de bekende serie Worod voor Woord:Verteller: Aart Staartjes, Verhaal: Karel Eykman, Tekeningen: Bert Bouman. Inhoud:
De optocht door de stad, De paasmaaltijd, In Gethsemane, Toen Jezus doodging, Een leeg graf, Emmaus, Het begin van de kerk, Simon Petrus, De genezen bedelaar, Filipus, Saulus op de lagere school, Saulus op Gamaliels school, Stefanus,Saulus naar Damascus, Saulus aan het werk, Saulus wordt Paulus.

9,95   2,99 euro


Aantal
2 CDLuisterboek De morgen is vol geluid    
2 CDLuisterboek De morgen is vol geluid

Div..auteurs

Twintig theologen lezen hun favoriete passage over Pasen.Met bijdragen van o.a. dr.W.Ouweneel, dr. A.A.Spijkerboer, drs. N.Dijstra-Algra, dr.J.Hoek, dr.J.Douma, dr. W.van Vlastuin etc.
9,90   4,95 euro


Aantal
Hoogste prijs Dagboekje voor de stille week    
Hoogste prijs Dagboekje voor de stille week

N.& R.Westerbeek

Wat gebeurde er allemaal in de week tussen Palmpasen en de Opstanding? Dit dagboekje voor de Stille Week volgt per dag wat er 2000 jaar geleden plaatsvond en wil zo bewust maken van de gebeurtenissen. Door iedere dag de aandacht te vestigen op één gebeurtenis zal het kinderen en volwassenen bewuster maken van het feest dat met Pasen gevierd wordt.
De aansprekende vragen en doe-opdrachten maken dit boek geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Elke dag sluit af met een gebed om samen te bidden.Nog 1 ex.

2,50   1,50 euro


Aantal
40 dagen in 2016 Liedjes van verlangen    
40 dagen in 2016 Liedjes van verlangen

Diverse auteurs

40 dagen in 2016. Eigentijdse handreiking met teksten (Bijbel, overweging, gebed) en beelden om elke dag van de Veertigdagentijd een moment van bezinning te geven op weg naar Pasen. Het boekje is aansprekend voor een groeiende groep mensen uit verschillende kerkelijke stromingen die invulling willen geven aan de vastentijd.
7,50   2,50 euro


Aantal
Op weg naar Jeruzalem    
Op weg naar Jeruzalem

L. de Saeger

Een eigentijdse handreiking met teksten (Bijbel, overweging, gebed) en beelden om elke dag van de Veertigdagentijd en de paasweek een moment van bezinning te geven. Met als leidraad het Lucasevangelie: het reisverhaal bij uitstek. Ideaal om alleen of als gezin de 40 dagentijd bewust mee te maken.
5,95   1,50 euro


Aantal
Mattheus Passion    
Mattheus Passion

O. de Moor

Dit boekje is ontstaan uit de beheofte het magistrale muziekwerk van de mattheus Passion toegankelijk te maken voorde luisteraar. Naast een korte biografie van Bach bevat het een toelichting over het ontstaan van de Mattheus Passion en wordt een overzichtgegeven van de opbouw van dit werk. De teksten zijn in het Duits en in het Nederlands weergegeven. Onmisbaa boekje voor de liefhebber !
10,00 euro


Aantal
Mattheus Passion    
Mattheus Passion

Bach

Johann Sebastian Bach wordt wel de vijfde evangelist genoemd, vanwege het grote aantal religieuze cantates dat hij schreef. Zijn Matthäus Passion is een van de beroemdste en meest uitgevoerde muziekstukken uit de geschiedenis. Ook in ons land wordt dit stuk in de weken voor Pasen jaarlijks tientallen keren uitgevoerd. In dit handzame boekje, dat makkelijk mee te nemen is naar een uitvoering, staat de volledige, originele tekst van de Matthäus Passion in het Duits, met parallel daaraan de Nederlandse vertaling, ontleend aan De Nieuwe Bijbelvertaling.
Wie meer wil weten over de achtergronden van de Matthäus Passion kan in deze uitgave uitgebreid lezen over de ontstaansgeschiedenis van dit populaire muziekstuk.

Deze uitgave komt tot stand met medewerking van de Nederlandse Bachvereniging. Matthäus Passion Bach is onderdeel van de serie ‘NBV op muziek’.

10,95   6,00 euro


Aantal
Van goede vrijdag tot Pinksteren 4-8 jr    
Van goede vrijdag tot Pinksteren 4-8 jr

Leerplan voor bijbelonderwijs

Voor de Kerstviering zijn er meestal ideeën te over, maar voor Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren ligt dat anders. Daarom een boek vol ideeën, verhalen en pagina’s voor de kinderen.
Het boek is speciaal gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 8 jaar.
De werkbladen voor de kinderen mogen worden gekopieerd. De andere pagina’s niet.

16,00 euro


Aantal
Het graf is leeg mini -editie    
Het graf is leeg mini -editie

M. ten Cate

Jezus weet dat Hij gaat sterven. Hij gaat met zijn leerlingen bidden in de olijftuin. Dan komt er een groep soldaten aan. Ze nemen Jezus gevangen en Jezus wordt veroordeeld en gedood. Dit min- boekje volgt het paasverhaal tot en met Petrus bezoek aan het lege graf. Het graf is leeg verscheen eerder in de Prentenbijbel van Marijke ten Cate.
2,95 euro


Aantal
Jezus leeft    
Jezus leeft

E. Laninga

Het 'Jezus Leeft' verhalenboek hoort bij deze musical & CD. Het Paasverhaal komt tot leven in een mooi voorleesverhaal, met prachtige tekeningen. Maak kennis met de hoofdpersoon Elisha en zijn belevenissen en ontdek de betekenis van Pasen; Jezus leeft
Kortom;
- leuk en fraai verzorgd prenten- en voorleesboek voor kinderen
- hoort bij populaire kinder CD 'Jezus Leeft' van kinderkoor De Bromvlieg
- kinderen ontdekken het Paasverhaal en de betekenis op een nieuwe manier

7,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3 -Volgende »