HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Pasen en 40-dagen tijd  |  | 
 
In deze rubriek vindt u behalve  boeken over Pasen ook titels die te maken hebben met de lijdens- of 40 dagentijd.


1-2-3 -Volgende » 
Jezus voor ogen    
Jezus voor ogen

M. Hengelaar-Rookmaker

Op zoek naar handvatten om de veertigdagentijd te vieren? Probeer het dan eens niet alleen met woorden, maar ook met beelden. In dit boek vind je voor elke dag een prachtig kunstwerk en een tekst die het beschrijft en zoekt naar de betekenis. Zo ga je de veertigdagentijd door, al bezinnend over Jezus en wat kunstenaars je over hem laten zien. Verder vind je wekelijks een handleiding voor een groepsgesprek over een kunstwerk. Jezus voor ogen brengt vooral hedendaagse kunstwerken uit binnen- en buitenland voor het voetlicht, naast ook oudere werken. Unieke manier om de 40 dagentijd door te gaan !.
16,90 euro


Aantal
Op weg naar Pasen    
Op weg naar Pasen

J.Douma

In het centrum van het evangelie staat Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. Christenen willen Hem liefhebben en volgen.
De tijd naar Pasen toe vormt een periode waarin we persoonlijk en als gemeente van Christus op een intensieve manier stil kunnen staan bij de vraag: wie is Jezus voor ons?Dit boekje bevat voor elke dag in de veertigdagentijd een bijbeltekst en een korte overdenking. Het is heel geschikt voor persoonlijke meditatie.
Het materiaal in dit boekje kan ook dienen voor het samen als gemeente vorm geven aan de veertigdagentijd.
Met alle data van de veertigdagentijd tot 2020 !
11,99 euro


Aantal
Wijzer op weg naar het paasfeest    
Wijzer op weg naar het paasfeest

M. van Hartingsveldt

Dit gezinsdagboek wil helpen om als gezin bewust naar het paasfeest toe te leven. Het geeft vanaf de eerste lijdenszondag tot en met tweede paasdag een Bijbelgedeelte om te lezen, een korte uitleg daarvan, een psalm om te zingen en gespreksvragen.
Elke lijdensweek begint met een inleiding op het weekthema, waarbij suggesties worden gegeven voor verwerking van de stof. Daarbij is rekening gehouden met de verschillende leeftijden van kinderen. Door middel van de bijgevoegde weekkalender zien kinderen hoe ze elke dag dichter bij het paasfeest komen. Door het samenstellen van een tijdbalk leren oudere kinderen de aankondigingen uit het Oude Testament in de juiste tijd en omstandigheden plaatsen. Verder heeft elke week een kleurplaat of knutselwerkje voor jongere kinderen. Zo betrekt dit dagboek alle gezinsleden bij de lijdensweken en is daarmee tegelijk een gezins-doe-boek.
14,90 euro


Aantal
Het feest;wat vier je met pasen ?    
Het feest;wat vier je met pasen ?

R. Sonneveld

Misschien komen we er nooit achter wat er precies is gebeurd. Dat kan. Maar één ding kan niet: dat het er niet toe doet. Als het niet waar is, is het de grootste fraudezaak aller tijden. Als het wel waar is, is er geen grotere en mooiere gebeurtenis dan Pasen. Dit is deel 6 van de zeer succesvolle reeks De kern, waarin Reinier Sonneveld kernachtig de grote vragen van het christelijke geloof onderzoekt en fundamentele vragen beantwoordt.
Een aanrader om door te geven !
3,50 euro


Aantal
Barrevoets    
Barrevoets

A. van Briemen

De zeven weken voor Pasen zijn voor veel christenen een periode van bezinning en inkeer. Deze kalender helpt je in de veertigdagentijd om Christus te volgen op zijn weg richting het kruis.
Je blijft niet wie je bent als je Hem volgt. Je comfortabele schoenen gaan uit, je gaat blootsvoets en kwetsbaar achter Hem aan – een oefening in navolging en nederigheid. De kalender geeft voor elke dag een tekst, een gebed of een gedachte die uitdaagt om achter Christus aan te gaan, tot inkeer te komen en in het dagelijks leven de gezindheid van Christus te weerspiegelen. Wie dat spoor volgt, beleeft de opstanding als nooit tevoren.
Barrevoets is bovendien door de prachtige illustraties een waardevol ‘schilderij’. Het boorgat maakt het mogelijk de kalender op te hangen waar je maar wilt.
9,90 euro


Aantal
Glossy Mattheus    
Glossy  MattheusMATTHÄUS – eenmalige glossy voor liefhebbers van Bachs Matthäus-Passion. Boeiend magazine over een muziekstuk waarin liefde de dood overwint. Matthäus is een platform voor wie muziek en spiritualiteit serieus neemt. Met bijdragen van o.a. Hind, Govert-Jan Bach, Patrick van der Linden, Jos van Veldhoven, Marjon Strijk, Sytse Buwalda, Wilfred Kemp en vele luisteraars, musici en zangers. En verder: een kruiswoordpuzzel, een minizangles en nog veel meer moois.
8,95 euro


Aantal
Wakker worden in het Licht    
Wakker worden in het Licht

J. Verweerd

Nieuwe bundel met 30 meditatieve teksten -gedichten en gedachte- over lijdenstijd en Pasen die geschikt zijn voor zowel persoonlijke verdieping als voor vieringen.

"Want het bewijs dat de dood niet het einde is, is geleverd nu Hij triumfeert
als opgestane Heer. Hij, de eerste over wie de dood niet heersen kon, onze Verlosser en ons voorbeeld."

De inspirerende gedichten en gedachten van Verweerd maken de lezer bewust van de moeilijke weg naar Pasen en van de kracht van de opstanding. De prachtige foto’s van Witvliet geven de gedichten een extra lading.


13,90 euro


Aantal
DVD Once we were slaves 2016    
DVD Once we were slaves 2016Korte en aansprekeden film ivm de jaarlijkse Hart van Pasenactie.!
'Once we were slaves' vertelt het indringende verhaal van Jezus’ dood aan het kruis door de ogen van de twee (mede) veroordeelden. Een verhaal dat nog altijd uiterst actueel is in een wereld waarin iedereen ten diepste op zoek is naar vrijheid. De film laat zien dat echte vrijheid alles te maken heeft met Jezus’ dood en opstanding.
Deze actie-DVD  is vanaf nu verkrijgbaar in de (online) Chr. boek- en muziekwinkels voor slechts € 2,99 per stuk.


2,99 euro


Aantal
DVD Vlindercircus Hart van pasen 2015    
DVD Vlindercircus Hart van pasen 2015Korte en aansprekeden film ivm de jaarlijkse Hart van Pasenactie.! Deze film speelt zich af tijdens de Grote Depressie in het Amerika van de jaren 30. Circusleider Mendez trekt met het Vlindercircus het land door om de mensen wat afleiding te bezorgen. Onderweg stuit hij op Will, een man zonder armen en benen, die als entertainment dient in een zogenaamde ‘freakshow’. Will is diepongelukkig en besluit stiekem mee te reizen met het circus van Mendez om zo te ontsnappen aan een leven als attractie. Hij raakt bevriend met de mensen die voor Mendez werken en ontdekt dat zij allemaal een geschiedenis hebben maar van Mendez een nieuwe kans kregen. Ook Will ontdekt dat hij mag zijn wie hij is en hij groeit uit tot een inspiratiebron voor anderen. De rol van Will wordt vertolkt door Nick Vujicic."

2,99 euro


Aantal
DVD De Verteller (Hart van Pasen 2014)    
DVD De Verteller (Hart van Pasen 2014)Hart van Pasen actie-DVD 2014 !! . Het DVD-boek ‘De Verteller’ is niet alleen een mooi cadeau maar ook een prima aanknopingspunt voor een goed gesprek over de betekenis – het hart – van Pasen
Ervaar Pasen in 3 stappen.
LEES  het verhaal van DE REIS VAN DE BEELDJES van Martine Jonker over de houten beeldjes die de veilige berg van de houtsnijder verlaten en over de zoon van de houtsnijder die achter de beeldjes aan gaat om ze te redden.
KIJK… de animatieserie THE STORY KEEPERS waarin de eerste christenen elkaar in het geheim de Paasverhalen vertellen, terwijl ze achtervolgd worden door Romeinse soldaten.
ONTDEK… wie de grootste Verteller is en welke verhalen Hij heeft verteld! Dat kan online met bijvoorbeeld IkzoekGod.nl en de WaaromJezus-cursus.
Omdat de DVD geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar is het ook een ideale DVD om als gezin te bekijken, maar natuurlijk ook voor jeugdwerk en als evangelisatie is deze actie-DVD goed te gebruiken.
2,99 euro


Aantal
DVD De Kunstenaar (Hart van Pasen 2013)    
DVD De Kunstenaar (Hart van Pasen 2013)Lees, Kijk en Ontmoet ... De Kunstenaar.
Combinatie van boek en DVD .  DE KUNSTENAAR is een verhaal over een dorp waar niet geruzied, maar
ook niet bemind wordt. Tot er een vreemdeling arriveert die met zijn kunstwerk leven brengt. Het hele dorp geniet tot een van de bewoners een fatale fout maakt. Kan de creatie van de kunstenaar hersteld worden?
De DVD ROAD TO EMMAUS is een verfilming van het Bijbelverhaal over de Emmausgangers. Twee vrienden zijn onderweg van Jeruzalem naar hun woonplaats. Ze snappen niets van de dood van hun rabbi Jezus. Hij was
toch de beloofde Redder? Dan voegt een vreemdeling zich bij hen. Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe het zit.
2,99 euro


Aantal
DVD The Passion of the Christ    
DVD The Passion of the Christ

126 minuten DVD

Aangrijpende film over het lijden en sterven van Jezus;de regisseur (Mel Gibson) van deze veelbesproken film is bekroond met een Oscar.
Leeftijd vanaf 16 jaar.
9,95 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »