HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

WelkomDit is de webwinkel van Evangelische Boekhandel "De Blijde Boodschap". Inmiddels is onze naam veranderd in Christelijke boekhandel Elah en ook de webshop is inmiddels geheel vernieuwd;zie ww.elahboekenkado.nu
Ook op die website vindt u een overzicht van een aantal van onze artikelen.
Het aanbod op onze site verandert regelmatig; kijk dus af en toe als u op de hoogte wil blijven.Wanneer u een titel uit de webshop wilt bestellen kunt u er voor kiezen uw bestelling in de winkel af te halen of te laten opsturen. Betalen kunt u ook  via de website.
Titels die u niet vindt in de webshop kunt u altijd bestellen door ons een email te sturen.
Sindskort kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop en besteding van de Nationale Boekenbon;tevens kunt u VVV-cadeaubonnen bij ons  besteden.
Mocht u onze winkel willen bezoeken dan bent u van harte welkom.
Onder de rubriek contact vindt u onze openingstijden
Ook kunt u zich opgeven voor onze nieuwsbrief; wanneer u een email stuurt naar info@elahboekenkado.nu sturen wij u deze toe.

 
Onze specials
NBV dundruk Meidenbijbel limited edition

NBV dundruk Meidenbijbel limited edition   Leuke en handige bijbel in klein formaat (10x 15 cm),met kleurig leeslint.
Aantrekkelijk voor jonge vrouwen. Beperkte oplage !

Wenskaart Parel (Panoramakaart)

Wenskaart Parel (Panoramakaart)   Mooie wenskaart met op de voorzijde de tekst Je bent een parel in Gods hand.

No greater love

No greater love   

105 minuten DVD

No greater Love gaat over het liefdesverhaal van Heather en Jeff. De grote vraag is: gunnen ze
elkaar een tweede kans? De film gaat over herkenbare relatiethema's: de uitdagingen van een
jeugdliefde, tijd voor elkaar maken, de rol die geloof speelt in een relatie. Maar ook over de vraag:
kun je elkaar vergeven?
Deze film biedt een prachtige kans om eens met de (Bijbelstudie)kring op een leuke manier dieper
in te gaan op het thema relaties. In het boekje dat bij de dvd zit vind je daarvoor tips, vragen en
inhoudelijke input voor twee tot drie kringavonden. Mede tot stand gekomen door medewerking van diverse huwelijkscursussen.

Glossy Bijbel

Glossy Bijbel   De Bijbel (het Nieuwe Testament) toegankelijk voor iedereen;een bijzondere uitgave met de vertaling Het Boek (2008) en dat maakt deze uitgave geschikt voor een zeer breed publiek.
LenteMedia brengt het Nieuwe Testament nu als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties. Ditlook-and-feel van dit magazine is vergelijkbaar met de meeste populaire titels die nu in het tijdschriftenvak liggen. En daar komt dit magazine dan ook tussen te liggen. De keuze voor de glossylezer wordt uitgebreid. Nu kan men niet alleen kennismaken met LINDA, Flow of de Man, maar ook met de Bijbel. Voordeelprijs !!

CD/DVD Opwekkingsliederen 40

CD/DVD Opwekkingsliederen 40   CD van 2016 met nieuwe Opwekkingsliederen (nrs.783 t/m 795 ) met prachtige nummers zoals
Almachtige, Man van smarten, Wees welkom, God is mijn Herder, No longer slaves (onvertaald), Lopen op het water ea.. De DVD is een live registratie van het Zangfestijn, de jaarlijkse conferentie in maart waar de nieuwe liederen ingestudeerd en opgenomen worden. U ontvangt de DVD gratis bij aanschaf van de CD en is niet los verkrijgbaar. 

2-cd Passie voor muziek

2-cd Passie voor muziek   DubbelCD met 40 complete titels van bekende artiesten zoas Psalmen voor Nu, Oslo Gospel Choir, Sela, Leen Koster, Joke Buis, Paul Baloche, Brian Doerksen, Reni & Elisa, Rob Favier, Matthijn Buwalda, For king & Country e.v.a. Veel muziek voor een lage prijs. !

Dochters van de kust

Dochters van de kust   

L. Austin

Holland, Michigan, 1897. De Nederlandse immigrante Geesje de Jonge blikt terug op haar aankomst in Amerika, vijftig jaar geleden. Diep verborgen gevoelens en herinneringen komen boven, zoals die aan haar ware liefde.Verderop neemt de 22-jarige Anna Nicholson een kamer in een luxe resort om de breuk met haar verloofde te boven te komen. Een storm roept herinneringen op aan een oude nachtmerrie uit haar kindertijd, en doet haar twijfelen aan haar toekomstdromen. Ze raakt bevriend met een student die wat bijverdient in het hotel en stort haar hart bij hem uit. Zowel Geesje als Anne heeft geen idee van de verrassing die hun te wachten staat voor het einde van de zomer.

Daarom het Vechtdal

Daarom het Vechtdal   Dit boek bevat een mengeling over geschiedenis, natuur, recreatie, evenementen, economische ontwikkeling, sport en cultuur in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Bovendien de economische pijlers waarop de regio rust. want m.n. het bedrijfsleven uit het Vechtdal heeft een groot aandeel gehad in het maken van het boek met leuke verhalen.
Het boek belicht de geschiedenis, de mensen, bedrijven en verenigingen met niet alleen levendige teksten maar ook met prachtige foto’s. Er is gewerkt met een nieuwe techniek: een groot aantal foto’s is namelijk gekoppeld een filmpje die met een mobiele telefoon opgeroepen kunnen worden.. Gelardeerd met verhalen van familiebedrijven, succesvolle ondernemers, bijzondere gebeurtenissen, wetenswaardigheden en leuke anekdotes. Een groot aantal ondernemers zorgde voor leuke verhalen.

Vandaag met Jezus

Vandaag met Jezus   

S. Young

Vandaag met Jezus bevat 150 overdenkingen, voor elke dag een stukje van twee pagina's. De bijbelteksten zijn allemaal uitgeschreven. Ook staan er verspreid door het boek 50 citaten over hoop van bekende, christelijke auteurs.
'Ik ben ervan overtuigd dat ik dit boek niet had kunnen schrijven als ik gezonder was geweest. Vandaag met Jezus ontstond in de loopgraven en is bedoeld om lezers hoop te geven. Hoop op Gods goedheid, zijn goedertierenheid, en zijn voortdurende aanwezigheid. De hoop die we kunnen vinden in de Bijbel is een rotsvaste realiteit - ongeacht wat er gebeurt in ons leven of in de wereld!'
- Sarah Young

Goede moed 2017

Goede moed 2017   

Div. auteurs

Een bijbels dagboek als ondersteuning voor het geloofsleven.Goede Moed bevat 365 Bijbelse meditaties, voor elke dag een. Iedere maand wordt ingezoomd op een bepaald bijbelboek of een Bijbels thema. Goede Moed is geschikt voor jong en oud (het heeft een grote letter) en zeker ook voor gebruik aan tafel met het gezin. De bijdragen in het dagboek zijn van 12 verschillende christelijke gereformeerde predikanten..


Morgen kies ik weer voor God

Morgen kies ik weer voor God   

A. van Heijningen

Inspirerend boekje over allerlei onderwerpen die met belijdenis te maken hebben. Is het bijvoorbeeld wat je had verwacht ? Hoe kun je je geloof levend houden ? In Morgen kies ik wéér voor God praktische en uitdagende tips om na je belijdenis met het geloof bezig te blijven.Nu met een nieuwe cover !!

Left behind

Left behind   

95 min DVD

Verfilming van een deel van de bekende boeken van Tim LaHaye Left behind.
In deze film heeft de wereldleider Nicolae Carpathia de wereldvrede weten te bewerkstelligen, maar Wereldoorlog 3 klopt aan de deur. Verslaggever Buck Wuilliams  en zijn ondergrondse "Tribulation force" vechten tegen de tijd om dit gevaar te stoppen ....

Wandbord Ik sla mijn ogen

Wandbord Ik sla mijn ogen   Prachtige kunsstof borden met diverse teksten in het engels en nederlands. Op dit bord vindt u psalm 121;1,2; Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp ? Mijn hulp komt van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft. Formaat 30x 30 cm., licht van gewicht en met ophanghaak.

WWJD2

WWJD2   WHAT WOULD JESUS DO II - DE HOUTSNIJDER vertelt het verhaal van een gezin dat geen tijd en aandacht meer voor elkaar heeft en daar de wrange vruchten van plukt. Matthew Stevenson is een onrustige jongen in dit gezin. Om zijn ouders terug te pakken vernielt hij een deel van het kerkgebouw. maar hij wordt gesnapt. Om een echte straf te ontlopen moet Matthew eigenhandig de schade repareren en hij komt in contact met Ernest. de oude houtsnijder Stuk voor stuk vinden de gezinsleden hun weg naar de oude houtsnijder. die ondanks zijn taaie leven zich niet laat beheersen door de hectiek van deze tijd. maar voortdurend de vraag stelt:
wat zou Jezus doen ?

Silvester

Silvester   

W. Brouwer

Dit actieboek is voor de bovenbouw van de basisschool. Op ongeveer 20 cm diepte tikt mijn schep tegen iets houtachtigs. Huh? Ik prik er een beetje in met mijn schep. Wat is dat? Ik zie botten. Donkere botten. ‘Vet!’, zegt Eva. ‘Is dat niet ridder Zwier?’ Silvester en zijn klas werken aan een nieuw thema: voorouders. Ze moeten een stamboom maken en bezoeken een expositie van een opgraving in de buurt. Sil denkt dat het saai gaat worden, maar dat heeft hij helemaal mis. Hoe komt dat bloed op de vloer van de expositieruimte

Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017 Groot

Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017 Groot   

Div auteurs

Een dagboek met afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Honigdroppels 2017

Honigdroppels 2017   

Div. auteurs

Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling, dat voor de 134e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst. Daarnaast wordt een te lezen schriftgedeelte genoemd en een Psalm of Gezang om te zingen. Tot slot staat op de achterpagina van iedere dag een uitleg van de Psalmen door Spurgeon en wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld.
Medewerkers aan deze uitgave: ds. N. van der Want uit Barneveld, ds. J. Oosterbroek uit Harderwijk, ds. M. Baan uit Veenendaal, ds. G.S.A. de Knegt uit Barneveld en ds. J. van Amstel uit Ede. minder


Bijbel in Gewone taal huisbijbel

Bijbel in Gewone taal huisbijbel   Een begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal is geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 14 x 21 cm. Nu defintief in prijs verlaagd.

Twentse bijbel

Twentse bijbel   Biebel in de Twentse sproake uit 2008
Huisbijbel formaat 21 x 14 cm;bruine harde band met leeslint.

Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017

Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017   Na het succes van vorig jaar u wederoem uitgegeven;de scheurkalender vande Bijbel in Gewone Taal.
In deze scheurkalender vind je voor iedere dag een bijbeltekst uit deze bijbel. Tevens worden Christelijke en nationale feest- en gedenkdagen aangegeven.Dagboek Immmanuel 2017

Dagboek Immmanuel 2017   

Div. auteurs

Immanuël Dagoverdenkingen geeft elke dag een heldere uitleg van een bijbelgedeelte. Bij de overdenkingen worden bijpassende liederen aangereikt. Het dagboek vormt zo een hulpmiddel om elke dag dicht bij het Woord van God te leven. Dit dagboek is geschikt om te lezen bij de NBG'51, de (Herziene) Statenvertaling en de Nieuwe Bijbelvertaling.

Voor hart en huis 2017

Voor hart en huis 2017   

Diverse auteurs

Voor Hart en Huis is een dagboek bij de Statenvertaling. Iedere maand wordt één Bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een meditatie toegelicht en wordt een te zingen Psalm uit de berijming 1773 opgegeven.
Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. N. van der Want te Melissant, ds. A. van Heteren te Urk, ds. G.S.A. de Knegt te Barneveld en ds. H. Paul te Moerkapelle.
Volharding 2017

Volharding 2017   

Diverse auteurs

Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de vijfde keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de HSV. De medewerkers van dit dagboek komen uit de diverse gereformeerde en (hersteld) hervormde kerken.

HSV Vrouwenbiijbel

HSV Vrouwenbiijbel   e Vrouwenbijbel is de complete Herziene Statenvertaling aangevuld met extra studiemateriaal voor vrouwen die graag verbinding willen leggen tussen de Bijbel en hun dagelijkse leven hier en nu. Meer dan zeventig vrouwen hebben tek sten geschreven bij de bijbeltekst. Het extra materiaal gaat vooral in op de relatie die God met ons heeft en onze onderlinge relaties. Er is ruimte voor emotie, eerbied, blijdschap, waardering etc. De toegevoegde teksten bestaan uit biografieën, themapagina’s, meditaties, inleidingen op bijbelboeken, strooiers en een encyclopedie van vrouwen die in de Bijbel voorkomen. De Vrouwenbijbel brengt bekende en minder bekende Bijbelse vrouwen voor het voetlicht en nodigt vrouwen van vandaag uit bewust te leven in afhankelijkheid van God.

Bord Steigerhout De zon komt op

Bord Steigerhout De zon komt op   Stevig wandbord met koord;de tekst is het lied 10.000 redenen (Opwekking 733);
De zon komt op maakt de morgen wakker.
Formaat 19,5 x 29 cm.

Geurendoosje

Geurendoosje   Beleef een nieuwe geurervaring met deze heerlijke, vriendelijk geurende kussentjes verpakt in doosjes met christelijke teksten.Verkrijgbaar in uitbundige bloemengeuren en verfijnde houtgeuren.
Deze geurendoosjes kan men als wenskaart versturen in een bijgeleverde envelop en als verpakt cadeautje gebruiken.