HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Kinderboekenmaand
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Jeugdboeken
  Muziek
  Kalenders,agenda"s etc 2017
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  Cadeauartikelen
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Welkom


U bent van harte welkom in de Evangelische Webwinkel van Christelijke Boekhandel ELAH voorheen Evangelische Boekhandel "De Blijde Boodschap". Binnenkort wordt onze webshop geheel vernieuwd zodat deze aansluit bij onze boek-en kadoshop.!
Op deze website vindt u een overzicht van een aantal van onze artikelen.
Het aanbod op onze site verandert regelmatig; kijk dus af en toe als u op de hoogte wil blijven.Wanneer u een titel uit de webshop wilt bestellen kunt u er voor kiezen uw bestelling in de winkel af te halen of te laten opsturen. Betalen kunt u ook  via de website.
Titels die u niet vindt in de webshop kunt u altijd bestellen door ons een email te sturen.
Sindskort kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop en besteding van de Nationale Boekenbon;tevens kunt u VVV-cadeaubonnen/ Iris-cheques bij ons  besteden.
Mocht u onze winkel willen bezoeken dan bent u van harte welkom.
Onder de rubriek contact vindt u onze openingstijden
Ook kunt u zich opgeven voor onze nieuwsbrief; wanneer u een email stuurt naar info@elahboekenkado.nu sturen wij u deze toe.

 
Onze specials
Opwekkingsliederen tekstbundel 1-795

Opwekkingsliederen tekstbundel 1-795   Alle Opwekkingsliederen tot en met de aanvulling van Pinksteren 2016 op tekst
Formaat 21 x 15 cm.


NBV dundruk Meidenbijbel limited edition

NBV dundruk Meidenbijbel limited edition   Leuke en handige bijbel in klein formaat (10x 15 cm),met kleurig leeslint.
Aantrekkelijk voor jonge vrouwen. Beperkte oplage !

Dag in dag uit 2017

Dag in dag uit 2017   

Div. auteurs

Dag in dag uit - Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Dit is het standaard dagboek voor 2017.Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen die gewend is om de Bijbel te lezen, maar ook voor mensen die nog niet zo thuis zijn in de Bijbel. Door het jaar heen worden diverse bijbelse thema’s besproken aan de hand van een goed doordacht bijbelleesrooster.
365 korte dagstukjes die bemoedigen, tot nadenken aanzetten, vertroosten en het Woord van God laten spreken voor mensen van nu. Dag in dag uit is laag geprijsd, dus zeer geschikt om weg te geven!


Wenskaart Parel (Panoramakaart)

Wenskaart Parel (Panoramakaart)   Mooie wenskaart met op de voorzijde de tekst Je bent een parel in Gods hand.

No greater love

No greater love   

105 minuten DVD

No greater Love gaat over het liefdesverhaal van Heather en Jeff. De grote vraag is: gunnen ze
elkaar een tweede kans? De film gaat over herkenbare relatiethema's: de uitdagingen van een
jeugdliefde, tijd voor elkaar maken, de rol die geloof speelt in een relatie. Maar ook over de vraag:
kun je elkaar vergeven?
Deze film biedt een prachtige kans om eens met de (Bijbelstudie)kring op een leuke manier dieper
in te gaan op het thema relaties. In het boekje dat bij de dvd zit vind je daarvoor tips, vragen en
inhoudelijke input voor twee tot drie kringavonden. Mede tot stand gekomen door medewerking van diverse huwelijkscursussen.

Agenda Visje 2017

Agenda Visje 2017   Ook dit jaar is de Visje agenda met ringen uitgevoerd in het handige formaat van 13 x17,5 cm. Boordevol pakkende, nieuwe Visje uitspraken, maar ook bekende Visjes die je niet wilt missen!
In de herkenbare zwart-wit stijl van Visje. Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte en handige ringband.
Derde doelwit

Derde doelwit   

Rosenberg

J.B. Collins  is een buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat ISIS, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syrië chemische wapens heeft, weet hij direct één ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit de leider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad? Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israël? Of is er een derde doelwit?
Een verhaal dat morgen de voorpagina van de kranten zou kunnen beheersen: onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt, en bloedspannend!

Wandbord Bless this house

Wandbord Bless this house   Prachtige kunsstof borden met diverse teksten in het engels en nederlands.
Formaat 30x 30 cm., licht van gewicht en met ophanghaak.

Belle schoolagenda16/17

Belle schoolagenda16/17   

E. Hoogenboom

NU ook de belle AGENDA voor het schooljaar 2016/2017;leuke agenda met toffe quotes, bemoedigende bijbelteksten, grappige testjes om samen met je vriendinnen te doen… Maar de agenda is ook gewoon superhandig en is niet te groot en niet te klein en zeker niet zwaar. Voorzien van een heel handige ringband en een elastiek.

CD/DVD Opwekkingsliederen 40

CD/DVD Opwekkingsliederen 40   CD van 2016 met nieuwe Opwekkingsliederen (nrs.783 t/m 795 ) met prachtige nummers zoals
Almachtige, Man van smarten, Wees welkom, God is mijn Herder, No longer slaves (onvertaald), Lopen op het water ea.. De DVD is een live registratie van het Zangfestijn, de jaarlijkse conferentie in maart waar de nieuwe liederen ingestudeerd en opgenomen worden. U ontvangt de DVD gratis bij aanschaf van de CD en is niet los verkrijgbaar. 

Ik zal er zijn ! Nederland zingtdag 2016

Ik zal er zijn ! Nederland zingtdag 2016   

EO

Prachtige samenzangopnames van de laatste Nederland zingtdag met liederen als Heer wat een voorrecht, Ik wens jou, Er is een God die hoort, Rise again, Ik zal er zijn en diverse samenzangmedleys zoals Psalm 121, Gebed om zegen en Heilig, heilig, heilig. Met edewerking van oa Martin Zonnenberg, Jaap Kramer, Marcel Zimmer en de band Trinity.

Beeld liggend jongen

Beeld liggend jongen   Klein zwart beeldje (10cm) van een liggend jongetje.

Basisbiijbel paperback

Basisbiijbel paperback   De BasisBijbel is een makkelijk leesbare bijbel. Het is een hervertaling van de Statenvertaling en maakt gebruik van eenvoudige woorden en korte zinnen.Hier en daar is tekst toegevoegd om een zin duidelijker te maken.
Zo si deze bibjle ook geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen.
De Basisbijbel was al gepubliceerd op internet in 2013 na 15 jaar vertalen en telt online al meer dan 30.000 actieve lezers. Formaat  18,5 x 12,5 cm., met buigzame band.

Zuiderzeeroute

Zuiderzeeroute   

D. Monch

Misschien wel de populairste fietsvakantie van Nederland  Deze atlas bevat 600 km via bewegwijzerde knooppuntenroutes en lf-routes, o.a. lf Zuiderzeeroute. Verder uitgebreide informatie over natuur en cultuur en een selectie van de leukste logiesadressen en koffie- en lunchadressen.
Maar liefst 30 fietskaarten op schaal 1:100.000, downloadbare gps-routes. Mooie gids van 250 pagina's kijk- en leesplezie;dikker, mooier en actueler dan ooit !   (points of interest) also in EnglishSoeverein

Soeverein   

Remco Hakkert

Remco brengt met zijn Together Worship team met deel 4 van deze serie weer een heerlijke, afwisselende CD met nummers als: 'Juicht, want Jezus is Heer', 'Uw vrede vult dit huis', 'Breng dank aan de Eeuwige',
'Adem om van U te zingen', 'Herstel, O Heer' en vele anderen.  Deze nieuwe CD bevat het programma waarmee Remco en het team van Together Worship in het nieuwe seizoen 2016 - 2017 door het land zal trekken.

Zoeklicht

Zoeklicht   Het Zoeklicht, tijdschrift over verzoening, vervulling en verwachting: het evangelie met nadruk op de eindtijd.
Verschijt elke 2 weken;medewerkers oa Feike ter Velde, Jan van Barneveld, Arno Lamm ea. Actueel blad !!

CD Vertel nog eens

CD Vertel nog eens   Vertel nog eens!’; een nieuwe kinder-cd boordevol leuke en leerzame liedjes (14 stuks) van onder andere Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Elise Mannah, Reinier Sonneveld, Wim Bevelander en Herman Boon!

Vrolijkagenda 2017 groot

Vrolijkagenda 2017 groot   

A. Westerduin

De VrolijkAgenda 2017 (voorheen EVA agenda)  is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto’s en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten heeft een ringband en is beschikbaar in 2  formaten. Deze uitgave bevat tevens;kleine, makkelijke recepten,  veel notitieruimte, kleurplaten voor volwassenen en inspirerende quotes. Grote uitgave; formaat 15 x 20 cm.

Beeld liggend meisje

Beeld liggend meisje   Klein zwart beeldje (10cm) van een liggende meisje.

Basisbiijbel hard kaft

Basisbiijbel hard kaft   De BasisBijbel is de makkeijkst leesbare bijbel. Het is een hervertaling van de Statenvertaling en maakt gebruik van eenvoudige woorden en korte zinnen. Oorspronkelijke beeldspraak is hierbij intact gelaten. De Basisbijbel was al gepubliceerd op internet in 2013 en telde online al meer dan 30.000 actieve lezers.
Formaat  18,5 x 12,5 cm, met blauw leeslint.

Left behind

Left behind   

95 min DVD

Verfilming van een deel van de bekende boeken van Tim LaHaye Left behind.
In deze film heeft de wereldleider Nicolae Carpathia de wereldvrede weten te bewerkstelligen, maar Wereldoorlog 3 klopt aan de deur. Verslaggever Buck Wuilliams  en zijn ondergrondse "Tribulation force" vechten tegen de tijd om dit gevaar te stoppen ....

Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017

Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017   Na het succes van vorig jaar u wederoem uitgegeven;de scheurkalender vande Bijbel in Gewone Taal.
In deze scheurkalender vind je voor iedere dag een bijbeltekst uit deze bijbel. Tevens worden Christelijke en nationale feest- en gedenkdagen aangegeven.WWJD2

WWJD2   WHAT WOULD JESUS DO II - DE HOUTSNIJDER vertelt het verhaal van een gezin dat geen tijd en aandacht meer voor elkaar heeft en daar de wrange vruchten van plukt. Matthew Stevenson is een onrustige jongen in dit gezin. Om zijn ouders terug te pakken vernielt hij een deel van het kerkgebouw. maar hij wordt gesnapt. Om een echte straf te ontlopen moet Matthew eigenhandig de schade repareren en hij komt in contact met Ernest. de oude houtsnijder Stuk voor stuk vinden de gezinsleden hun weg naar de oude houtsnijder. die ondanks zijn taaie leven zich niet laat beheersen door de hectiek van deze tijd. maar voortdurend de vraag stelt:
wat zou Jezus doen ?

Op de vlucht

Op de vlucht   

A. Bos

Pap,’ zegt Amir. ‘Denk je dat er ooit nog vrede komt in Syrië?’ ‘Ik weet het niet,’ antwoordt vader. ‘Ik denk dat de oorlog nog heel lang kan duren.’ Amir zucht. Oorlog is niet leuk. Amir woont in Aleppo. Wanneer er een bom vlakbij hun huis valt, moeten ze vluchten. De vader van Amir wil met het gezin naar Nederland. Een smokkelaar helpt hen de grens met Turkije over. Dan moeten ze met een kleine boot de zee oversteken. Er zitten te veel mensen in de boot. De golven zijn hoog en het water klotst naar binnen. Zal het hen lukken om Nederland te bereiken ? Actueel en spannend boek voor 8-10 jaar.

Max Lucado Agenda 2017 groot

Max Lucado Agenda 2017 groot   De geliefde Max Lucado Agenda 2017 is er ook dit jaar weer. Met krachtige teksten van Max Lucado en aansprekende fotografie van Claire Schuyff. Groot formaat 15 x 20 cm.
De Max Lucado Agenda is al jarenlang een succes. Het is een praktische agenda en bevat een handige liniaal en praktisch opberghoesje.En verder veel notitieruimte en ruimte voor adressen.

Silvester

Silvester   

W. Brouwer

Dit actieboek is voor de bovenbouw van de basisschool. Op ongeveer 20 cm diepte tikt mijn schep tegen iets houtachtigs. Huh? Ik prik er een beetje in met mijn schep. Wat is dat? Ik zie botten. Donkere botten. ‘Vet!’, zegt Eva. ‘Is dat niet ridder Zwier?’ Silvester en zijn klas werken aan een nieuw thema: voorouders. Ze moeten een stamboom maken en bezoeken een expositie van een opgraving in de buurt. Sil denkt dat het saai gaat worden, maar dat heeft hij helemaal mis. Hoe komt dat bloed op de vloer van de expositieruimte

Seven days in Utopia

Seven days in Utopia   

117 min. DVD

Luke Chisolm (Lucas Black) heeft een droom.Hij wil professioneel sporter worden, maar alles dreigt in rook op te gaan als zijn debuutoptreden helemaal misloopt. Boos op iedereen, maar vooral op zijn vader, stapt Luke in de auto om vervolgens na een ongeluk te stranden in het kleine plaatsje Utopia, waar hij wordt opgevangen door de wat oudere excentrieke boer Johnny Crawford (Robert Duvall) en de mooie jonge Sarah. Luke heeft geen keus
en blijft in Utopia totdat zijn auto gerepareerd is. Al gauw blijkt dat Johnny meer is dan gewoon een boer en hij confronteert Luke met zijn ambities, overtuigingen en keuzes. Het leven is nooit meer hetzelde als je eenmaal in Utopia bent geweest... De film bevat een sterrencast, waarbij vooral Oscarwinnaar Robert Duvall opvalt in de rol van de oude boer Johnny Crawford en natuurlijk Oscarwinnares Melissa Leo als Lily.

Onderbroek voor opa

Onderbroek voor opa   

C. Oranje

Opa Leen is de beste glazenwasser van het land. Maar vandaag gaat het mis! Opa Leen valt van de ladder, en moet naar het ziekenhuis. Pepijn en oma willen zo snel mogelijk bij opa op bezoek. Want opa heeft een pyjama nodig en een schone onderbroek! Het wordt een reis vol hindernissen, met de taxi, de bus, de trein en de luchtballon. Hoe komen ze ooit bij het ziekenhuis? Maar oma en Pepijn geven niet op!

Bordje There is a God

Bordje There is a God   Kunststof wandbordje (met envelop 10,9 x 15,5 cm)
Met ophanghaakje en de tekst; There is a God who loves you forever.

Terdege agenda 2017

Terdege agenda 2017   

Mattie de Bruine

Dit jaar is de natuur in de woongebieden het thema van de Mattie de Bruine-agenda. Deze agenda heeft veel notitieruimte en een liniaal die fungeert als bladwijzer. De agenda begint met zondag als eerste dag van de week en vermeldt alle schoolvakanties. Doelgroep: vrouwen, vooral populair bij abonnees van het RD en Terdege.
Formaat 14 x 18 cm.

Lees en luister catalogus Najaar 3

Lees en luister catalogus Najaar 3   Het kwartaalmagazine van de christelijke boekhandel. Deze keer gevuld met artikelen rond het thema Samen lezen/leven, Intervieuws met diverse illustratoren van Kinderboeken, Leestips van diverse boekverkopers, Artikelen voer nieuwe romans en Bijbesltudieboekenetc. De moeite waard om even Gratis af te halen bij onze boekhandel;opsturen naar uw huisadres kan ook !!