HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Muziek  |  | 
Opwekkingsliederen
Praise en worship- engels
Pop en Gospel -engels
Kinder
Nederlandstalige koorzang en instrumentaal.
 


« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Oudegracht    
Oudegracht

M. Buwalda

Oudegracht’ is het derde studioalbum van Matthijn Buwalda. De CD bevat 12 nieuwe, Nederlandstalige liedjes die vrijwel allemaal door Matthijn zelf zijn geschreven. Liedjes die vertellen van mensen zoals jij en ik in het perspectief van Gods grote verhaal. Net zoals op de voorgaande cd’s van Matthijn is er ook nu weer een balans tussen de liedjes waarin God groot wordt gemaakt en de liedjes waarin vragen en zorgen naar God worden uitgesproken. Van rock ‘n roll tot verstilde ballads, ook muzikaal is er op dit album weer van alles te beleven. Het ontroerende lied Oudegracht zorgt bij velen voor herkenning en dit album is een niet te missen uitgave dit najaar!
Nu tijdelijk met een 2e acoustische CD !

16,95 euro


Aantal
Storm voor de stilte    
Storm voor de stilte

M. Buwalda

Deze CD is opgenomen samen met bekende zangers als Elisa Krijgsman en Kees Kraayenoord, maar toch heeft Matthijn een heel mooi eigen geluid. Op deze CD staan 7 tracks; Een gebed, Onovertroffen, Waar bent U, Heerser over alle dingen (duet met kees Kraayenoord), Hier, Verwondering, Alles wat ik ooit zou willen zijn

9,90 euro


Aantal
Auto met chauffeur    
Auto met chauffeur

M. Buwalda

Op deze cd staan 11 nieuwe, vertellende liedjes over ons leven in het perspectief van Gods grote verhaal. De liedjes zijn stuk voor stuk verhaaltjes die op muziek tot leven komen. De teksten nemen je mee het verhaal in en doen je belanden in een overvolle kerkagenda ('Bijna niet meer aan Jezus toe'), maar zetten ook stil bij de dood ('Auto met chauffeur'), de liefde ('Onze liefde') en bij zomaar een mooie dag ('Knipoog uit de hemel.') De cd bevat ook een lied dat is geschreven én gezongen met Elly en Rikkert. Een album dat je 11 liedjes lang meeneemt en je vervolgens niet meer loslaat. Aanrader !!
16,00 euro


Aantal
Ik roep tot U    
Ik roep tot U

Psalmproject

Al eeuwenlang worden de psalmen gezongen. Liederen die je meenemen door de diepe dalen van het leven, maar ook psalmen die het uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieen van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige melodieen en bekende melodieen van het Geneefs Psalter. Dit ide derde CD in deze serie met 11 nieuwe arrangementen waaronder Psalm 27,68,75, 91 en Psalm 136.
15,00 euro


Aantal
In alle rust    
In alle rust

A. Koelewijn

De afgelopen vier jaren waren niet de gemakkelijkste uit het leven van zangeres
Annemieke-Koelewijn. In die periode heeft ze gemerkt dat God in alle rust werkt
en dat onze tijden in Zijn hand zijn. Het inspireerde haar tot het maken van haar
5e album 'In alle rust' met mooie luister- en aanbiddingsliedjes. De meeste composities
werden geschreven door haarzelf, Gerald Troost en Ralph van Manen, die ook het
album produceerde. Bijzonder is het liedje Vergezicht uit het tv-programma De
Verandering rondom Annemieke en het prachtige duet met gospelzangeres
Heleen Koudijs. Andere titels zijn; Eenzaamheid, Laat het huis gevuld zijn, Hallelujah, wat een redder,
Uw liefde voor mij ea.
9,90 euro


Aantal
Johannes de Heer    
Johannes de Heer

Joke Buis

In de zomer van 2013 kreeg Joke het verlangen om deze oude liederen af te stoffen en op te poetsen. Wat begon als een klein project, groeide al snel uit tot een grote CD-productie. Op het album ‘de Johannes de Heer studio sessies’ staan maar liefst 15 tracks, stuk voor stuk met zorg opgenomen in een verfrissend arrangement en een pure uitvoering. Joke heeft met haar band en met de Leger des Heils-brassband de nummers ‘live’ op de band gezet. Dat is een unicum in deze tijd !
Bevat oa de volgende titels;Heer, Ik hoor van rijke zegen, Stromen van zegen, Al de weg leidt mij Mijn Heiland,
Stad met paarlen poorten, Veilig in Jezus armen, Elk urr, elk ogenblik, Geen andere pleitgrond ea.
15,00 euro


Aantal
Niet van hier    
Niet van hier

Soul survivor Holland

Soul survivor 2011 CD: vol met Nederlandstalige nummers geschreven door jonge, talentvolle schrijvers.” aldus de organisatie. De schrijvers bestaan uit bekende namen als Ramon Plakke, Roeland Smith en Sergej Visser en nieuw talent, zoals Johan Jeras, Simon Hulshoff, Jedi Noordegraaf, Jelle Sijtsma en Matthijs Varwijk. Er staan 13 nummers zoals Doen wat U zegt, De rots waarop ik sta, Niet van hier, Uw genade, Het leven, Redder van de wereld, Dienaar, Vrijheid etc. Mooi gezongen CD voor wie van Nederlandstalige aanbiddingsmuziek houdt !
17,95 euro


Aantal
Tussen hemel en aarde    
Tussen hemel en aarde

G. Troost

Geen enkel mens leeft op neutraal terrein, maar helaas beseffen velen zich niet de werkelijkheid en de ernst hiervan. Toch zien we in de maatschappij veelvuldig de resultaten van de confrontaties van de mensen met het bovennatuurlijke. Zowel in goede zin (beschreven in het nummer ‘Kracht van een gebed’) en in kwade zin (‘Oorlog en vrede’). De gelijknamige titelsong beschrijft deze zoektocht van de mens naar het bovennatuurlijke.
De CD bevat eveneens een aansporend nummer (‘Sterk en moedig’) voor de man en een bemoedigend lied voor de vrouw (‘Mooi’). En natuurlijk mag het nummer ‘Rosa’ niet ontbreken op deze nieuwe CD. Speciaal geschreven voor Geralds jongste dochter die na een zwangerschap van 28 weken, waarvan 8 weken zonder vruchtwater, werd geboren. Dit kleine wonder wordt prachtig toegezongen door een trotse vader.
De CD Tussen hemel en aarde is een inspirerende verzameling van nieuwe liedjes die jou helpen om je blik naar boven te richten!
17,50 euro


Aantal
Feest van genade;live@mozaiek0318    
Feest van genade;live@mozaiek0318

K. Kraayenoord

Op zoek naar nieuwe Nederlandstalige liederen voor de kerk? In zijn thuisgemeente Mozaiek0318 heeft aanbiddingsleider Kees Kraayenoord 12 nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsliederen opgenomen. Kees: ‘Als lokale kerk hebben we een diep verlangen om anderen kerken te dienen op het gebied van aanbidding en nieuwe liederen. Het is zo gaaf dat ons verlangen nu werkelijkheid is geworden’. Kees werkte aan deze CD samen met o.a. Reyer, Matthijn Buwalda en Rob Buis. Deze Live CD ‘Feest van genade’is  muzikaal en tekstueel bijzonder vernieuwend met liedeen zoals Roep om rust, Feest van genade, Van slaaf tot koning, U alleen, Houd vol ea.
14,95 euro


Aantal
Uw liefde tegemoet    
Uw liefde tegemoet

Kees Kraayenoord

Nederlandse vertaling van de CD Running into love van Kees Kraayenoord. Hij heeft deze CD gemaakt omdat de Engelse taal voor sommige Nederlandse kerken en aanbiddingsleiders een barrière kan zijn . Al deze liederen zijn n.l. geschreven voor aanbiddingsdiensten, voor (kerkelijke) samenzang in de zondagmorgendienst en/of bijbelstudiegroep ! Enkele titels zijn;U alleen maakt vrij, Licht van uw liefde, Heerser over alle dingen, Dit is Jezus, Wij zien het kruis, Uw liefde tegemoet ea.


14,95 euro


Aantal
Tezijnertijd    
Tezijnertijd

R. van Manen

Na zijn laatste Engelstalige album "Never say Never" uit 2007 heeft Ralph zeker niet stil gezeten. Samen met Wim Rebergen wordt een fantastisch nieuw album geschreven met 12, stuk voor stuk, pakkende, Nederlandstalige liedjes. Topmuzikanten als Ton Dijkman,(drums) Paddy van Rijswijk (basgitaar): Robert Tyrone Riekerk (gitaar) en Tommy Riekerk (zang) verleenden hun medewerking. Hiermee is de basis gelegd voor de sublieme sound
Inhoud; Alle dagen van de week, Aan 'n zijden draad, Jouw dromen zijn van jou,  Zolang je ademhaalt, Anoniem, Mijn Hart, Mensen, Heden, verleden, Blijf nog even bij me, Op slot, Voor je zeker bent en Teken van leven

18,99 euro


Aantal
Vroeger wordt later    
Vroeger wordt later

L. Kramer

Op deze opvolger van het succesvolle album "Het is Goed" uit 2008 wordt opnieuw duidelijk dat Lucas Kramer alle ingrediënten in huis heeft om een aansprekend album te maken. De combinatie van zijn mooie en krachtige stem, de doorleefde teksten, zijn broer Jaap als producer, Martin Brand als vocal coach en o.a. Elisa Krijgsman als gastmuzikant maken liedjes als ‘Gebed van een vader’ en ‘Verdwaald’ tot juweeltjes. Met zijn jongere zus Jeannette en met Clarissa van de Weerd zingt Lucas elk een duet.
17,50 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende »