HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Muziek  |  | 
Opwekkingsliederen
Praise en worship- engels
Pop en Gospel -engels
Kinder
Nederlandstalige koorzang en instrumentaal.
 


« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Ik zal er zijn    
Ik zal er zijn

Sela

Jaarlijks maakt Sela een cd met nieuw geschreven liederen voor de kerk. Dit jaar zijn de liederen geschreven rondom ‘Ik zal er zijn’. Deze prachtige belofte van God geeft ons hoop, vreugde, troost en vertrouwen. Deze nieuwe liederen hebben wat je van Sela gewend bent. Rustige, mooie melodieën worden afgewisseld met fijne uptempo liederen. Prachtige strijkarrangementen en tal van instrumenten geven extra ondersteuning.
Bevat 14 nieuw geschreven liederen, CD verschijnt in luxe kartonnen hoes en verder; veel extra bonusmateriaal
Gratis eenvoudige bladmuziek en een prachtig muziekboek verkrijgbaar

16,50 euro


Aantal
CD/DVD Live in Groningen    
CD/DVD Live in Groningen

Sela

Deze live-CD/DVDlive-album is opgenomen tijdens de paastour van 2014 in de Martinikerk in Groningen en is  uitgegeven mede omdat Sela dit jaar geen Paastour heeft.
Deze CD/DVD is goed op tijd voor de start van de veertigdagentijd, de periode van rust en bezinning in aanloop naar Pasen Met 'Live in Groningen' als nieuwe CD van de Week kun je genieten van bekende en nieuwe liederen van Sela. zoal 'Ik Zal Er Zijn'  en 'Via Dolorosa', daarnaast staan er liederen op die niet eerder door Sela zijn uitgebracht, zoals 'Hoor mijn Gebed, Zie de mens, Daar juicht een toon, O kom nu en jubel, Glorie aan God, Hij is Koning ea.


17,50 euro


Aantal
CD/DVD Live in Utrecht    
CD/DVD Live in Utrecht

Sela

Deze live CD/DVD werd daarom opgenomen in de prachtige oude Jacobikerk te Utrecht. De liederen, die een brug slaan tussen vroeger en vandaag en die putten uit de rijke traditie van de kerk, werden massaal meegezongen door het publiek. Beleef dit unieke concert zelf door beeld en geluid van de verstilde momenten van
aanbidding en uitbarstingen van jubelend enthousiasme. Het repertoire bestaat uit bekende enook nieuwe liederen, met medewerking van o.a. gospelchoir D-Light, Luca Genta en Peter & Frank van Essen.
bevat oa. de volgende liederen; Kom Heilige Geest; Lof, aanbidding; Juich, Hossana!; Zie hoe Jezus lijdt voor mij; Heer, wijs mij uw weg; Welzalig de man; U bent mijn schuilplaats Heer; Mijn toevlucht; Heel mijn hart; Avondmaal; Dank u Heer; Juicht want Jezus is Heer/Hij is verheerlijkt; Gebed om zegen
17,50 euro


Aantal
U Lofprijzing met Sela    
U Lofprijzing met Sela

Sela

Het eind vorig jaar verschenen album Votum van Sela en de daarop volgende concerttour werden een groot succes. Daardoor kwam ook het in 2005 verschenen debuutalbum U weer in de belangstelling te staan, dat nu opnieuw is uitgebracht.
De liederen van de CD U worden op vele plaatsen in het land gezongen en gebruikt in diverse kerken. Deze CD bevat oa de volgende liederen;. Veni Creator Spiritus (, Kom Heilige Gees, Alleen Met God , Avondmaal, Belijdenis, De Naam Van Onze God,One Church, Gebed Om Zegen.
9,90 euro


Aantal
Koninkrijk    
Koninkrijk

Sela

Het langverwachte nieuwe studioalbum van de bekende band Sela is uit! Opnieuw een prachtig album met 14 nieuwe Nederlandstalige liederen voor de kerk van deze tijd. De liederen van Sela slaan een brug over kerkmuren en liedculturen. De CD bevat de volgend liederen;
Wij leven van de wind; Heer,U bent; Gezegend is de Vader; Heel Uw Koninkrijk; Wonderlijke raad van God; Gebed om vrijheid; Wees verheugd; Psalm 96; Wij geloven; God in ons midden; Vaders huis; Heer onferm U over ons; Heer wees om mij heen; God zal om ons juichen.
Een cadeautip voor de feestdagen !
16,50 euro


Aantal
Via Dolorosa    
Via Dolorosa

Sela

Via Dolorosa is de naam van de nieuwe paas-cd van Sela. De akoestische opname in het kerkje van Welsum zorgt voor een herkenbaar geluid dat terug doet denken aan de cd Gloria. Het draait bij Via Dolorosa vooral om de nieuwe paasliederen, speciaal bedoeld om samen te zingen in de kerken van Nederland. Het album bevat oa. de volgende nummers: Agnus Dei,  Aan uw tafel, Getsémane, Via Dolorosa,  Man van smarten, Gebed om vergeving, Doop (dooplied), Machtig wonder, Aan mijn zij,  In Jezus' naam, Getuig etc.

16,50 euro


Aantal
Live in Gouda    
Live in Gouda

Sela

December 2011 gaf Sela een prachtig concert in de St. Janskerk in Gouda waaraan o.a. het koor Forever Worship meewerkte. Hiervan is een TV opname geweest op 2e Kerstdag en nu een CD/DVD van uitgebracht getiteld; 'Live in Gouda' . Het album bevat 17 tracks waaronder O kom, o kom, Immanuël, Verwachten,
Op U, mijn Heiland blijf ik hopen, Magnificat, Stille nacht, heilige nacht, God in ons midden, Ere zij God, Ik wil komen en knielen ea. Een aanrader voor de fans en voor wie van rustige kerstmuziek houdt.
17,50 euro


Aantal
CD/DVD Nieuwe hoop    
CD/DVD Nieuwe hoop

Maasbach worship

Levendige aanbidding uit een van de Maasbachworshipband. Bevat de volgende liederen;
Dansend met U, Ik zal gaan waar U gaat, Alles voor mij, Dieper, Nieuwe hoop, De Naam van Jezus, De Heer is Heer, Mijn Rots, U Heer, Niets is er onmogelijk, Het bloed en Schijn sterker
14,95 euro


Aantal
Pinksteren    
Pinksteren

G. Troost

Gerald Troost richt zich op Pinksteren met deze nieuwe CD;enkele bekende liedjes zoals Geest van Hierboven en Welkom, Heilige Geest van God zijnvoorzien van een prachtig nieuw arrangement. Ook heeft Gerald speciaal voor deze cd nieuwe nummers geschreven als het meespelende De Helper en Spreek Heer, Uw knecht hoort.
Tot slot bevat de CD PINKSTEREN het vrolijke en internationaal getinte Je bent een tempel
met een inbreng van verschillende bekende collega-artiesten. Een echte aanrader
Inhoud:
De Helper
Geest van hierboven
Welkom, Heilige Geest van God
Goede gaven
Laat het huis gevuld zijn
Je bent een tempel
9,90 euro


Aantal
Dicht bij Hem    
Dicht bij Hem

Diverse artiesten

Acht mooie liederen voer verleis en vertrouwen; een prachtige CD voor wie zich in een rouwperiode bevindt.
Inhoud; Alleen gelaten - Reni en Elisa Krijgsman, Onverwachts - Sela, Als het leven soms pijn doet- Reni en Elisa Krijgsman, Thuis - Gerald Troost, Joshua - Stonewashed, Als ik huil - Marcel en Lydia Zimmer, There you are - Stonewashed, Tot aan die dag - Gerald Troost

9,90 euro


Aantal
Grote geheim    
Grote geheim

M. & L. Zimmer

Nieuwe mooie luisteropname van dit zingende echtpaar ! Een aanrader voor fans en niet-fans !
Bevat de volgende liederen;
1. Familie- naar Psalm 133
2. Loof de Heer - naar Psalm 117
3. Daarom wil ik voor U zingen - naar Psalm 27
4. Vanuit de diepte - naar Psalm 130
5. Zijn woord - naar Psalm 119
6. De Heer is mijn schuilplaats - naar Psalm 11
7. Ten einde raad - naar Jona 2
8. Mijn hulp is van U Heer (instrumentaal)
9. Grote God die mij bevrijdt - naar Psalm 40
10. Het grote geheim - naar Psalm 1
11. Prijs de Heer - naar Psalm 150
17,95 euro


Aantal
Hooggeerd publiek    
Hooggeerd publiek

M. Buwalda

De twaalf Nederlandstalige liedjes op ‘Hooggeëerd Publiek’ laten horen waarom dit één van de mooiste Nederlandse CDs is.  – voor jong en oud. Matthijn Buwalda toont een grote geestelijke groei en tilt zijn muziek op een hoger plan op deze toptitel van eigen bodem!
Alle twaalf liedjes werden op kenmerkende wijze door Matthijn geschreven. Het rockende openingsnummer 'Zijn trouw kleurt de morgen' valt meteen al met de deur in huis, maar ook voor het meer ingetogen werk is men bij Matthijn aan het juiste adres, zoals het gevoelige 'Nachtlicht'. Een album van Nederlandse bodem van grote klasse!
16,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende »