HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Muziek  |  | 
Opwekkingsliederen
Praise en worship- engels
Pop en Gospel -engels
Kinder
Nederlandstalige koorzang en instrumentaal.
 


1-2-3-4 -Volgende » 
2-cd Passie voor muziek    
2-cd Passie voor muziekDubbelCD met 40 complete titels van bekende artiesten zoas Psalmen voor Nu, Oslo Gospel Choir, Sela, Leen Koster, Joke Buis, Paul Baloche, Brian Doerksen, Reni & Elisa, Rob Favier, Matthijn Buwalda, For king & Country e.v.a. Veel muziek voor een lage prijs. !
5,25 euro


Aantal
Soeverein    
Soeverein

Remco Hakkert

Remco brengt met zijn Together Worship team met deel 4 van deze serie weer een heerlijke, afwisselende CD met nummers als: 'Juicht, want Jezus is Heer', 'Uw vrede vult dit huis', 'Breng dank aan de Eeuwige',
'Adem om van U te zingen', 'Herstel, O Heer' en vele anderen.  Deze nieuwe CD bevat het programma waarmee Remco en het team van Together Worship in het nieuwe seizoen 2016 - 2017 door het land zal trekken.
17,99 euro


Aantal
Open hemel/Wilde rivier    
Open hemel/Wilde rivier

Hillsong

Unieke CD;voor het eerst zijn een aantal Hillsongs liederen vertaald en op een Nederlandstalige CD geplaatst
Op deze mini-Cd vindt u 4 titels van de CD Open heaven/Rivier wild nl.: Hier bij U, Open hemel, O Prijs de Naam en Nooit verlaten.
7,50 euro


Aantal
Uit liefde    
Uit liefde

Kinga Ban

Het is een persoonlijke selectie van Nederlandse luisterliedjes aangevuld met twee Engelstalige en één Hongaars lied. De liedjes op deze CD zijn geschreven met bevriende schrijvers en bevat covers die veel voor Kinga betekenen.Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers: Maanlicht / Kom maar bij mij / Seasons of love.
15,00 euro


Aantal
Een duidelijk geluid    
Een duidelijk geluid

Christian Verwoerd

De CD bevat elf gloednieuwe liedjes die met kleurrijke arrangementen zijn vormgegeven. Een prachtig strijkersensemble en Oosterse percussie geven de CD een totaal eigen geluid. De liedjes gaan over allerlei thema’s van het geloofsleven en bevatten bemoedigende, aansporende en inspirerende teksten.
Titels oa; Vol ontzag, Een duidelijk geluid, Om de eer van Uw Naam, Geen tijd meer te verliezen,
Ik verhoog U, Dit is Wie U bent, Psalm 112a ea
15,00 euro


Aantal
Closer    
Closer

Kithara

Deze CD bevat de volgende liederen;Begins; Uw genade is mij genoeg; Romance; The Lord is my shepherd(Psalm 23); For a closer walk with God; Licht van de wereld; Marsch(wij zingen van Zijn liefde nog eens); Why me; Sweet fellowship; Kom tot de Vader; Concert in G-Dur; Father;
Ik ben zo dankbaar; Reisebeschreibung/Groot is Uw trouw; Abba Father; Jezus alles geef ik U; We've got to sing.
Het kwartet Kithara ( grieks voor gitaar) bestaat uit vier getalenteerde gitaristes en is in november 2001 opgericht. Hun harmonieuze zang en prachtige gitaarspel is inmiddels te beluisteren op 4 CD's.
15,00 euro


Aantal
This is my song    
This is my song

R. Hakkert

Live opname van Opwekkingsconferentie 2011 met het Centre Gospel Choir. Bevat mooie opnames van oa de volgende liederen; We have come into this house, Ontferm U Heer, Wees mijn verlangen, How great thou art, Heer, U bent goed, Mijn Jezus ik hou van U etc. Een must voor de fans en een aanrader voor iedereen die van rustige en ingetogen aanbidding houdt.
17,90 euro


Aantal
10.000 redenen    
10.000 redenen

R. Hakkert

De nieuwe CD van Remco Hakkert staat vol met liederen van het nieuwe programma van Together Worship. Deze CD bevat liederen over dankbaarheid zoals 'Ik ben zo dankbaar, Heer', Stil, mijn ziel weest stil, Groot is de Heer, Heer U bent goed,Wees stil voor het aangezicht van God en '10.000 redenen'. Daarbij staan er ook solo-nummers op van Remco.
17,90 euro


Aantal
Hier ben ik, Heer    
Hier ben ik, Heer

R. Hakkert

Rondom het lied HIER BEN IK HEER heeft Remco een aantal aanbiddingsliederen van de regenboogserie verzameld en vormt deze CD een bundeling van 11 rustig Nederlandstalige aanbiddingsnummers.
Inhoud:Hier ben ik Heer, Ik heb U lief, Jezus alles geef ik U, De kracht van Uw liefde, Licht van de wereld, U die mij geschapen hebt, U bent mijn hulp, Heer, Kom tot de Vader, Juich voor de Heer, Dicht bij U, Mijn Jezus ik hou van U en Moge de Heer u zegenen.
17,90 euro


Aantal
5e symfonie    
5e symfonie

Reni & Elisa Krijgsman

De 5e symfonie van het bekende duo Reni en Elisa is een CD, vol bemoediging, hoop, troost en verlangen.Pakkende teksten en vlotte melodieen zijn de ingredienten van deze nieuwe CD die velen weer zal bemoedigen ! De CD bevat 14 nieuwe tracks !
Reni en Elisa laten ook in hun nieuwe werk veel van zichzelf zien: het leven in al zijn facetten komt aan bod in het repertoire. Zoals Beethoven in zijn “5e symfonie” worstelde met het noodlot, in de vaste overtuiging dat dit ooit overwonnen zal kunnen worden, delen Reni en Elisa hun hart: er is hoop, want onze God houdt zijn woord.
17,50 euro


Aantal
Stilte    
Stilte

Kithara

Deze CD 8 liederen, o.a. uit de bundel Opwekking, t.w.: Wees stil voor t aangezicht van God, Stilte, Mijn Jezus ik hou van U, God van het licht, Uw wil geschiede, IK hef mijn ogen naar de bergen, Voor Uw grote naam/Heilig, heilig, heilig en Gebed om zegen.
Het kwartet Kithara ( grieks voor gitaar) bestaat uit vier getalenteerde gitaristes en is in november 2001 opgericht.
9,90 euro


Aantal
Breekbaar    
Breekbaar

Marcel & Lydia Zimmer

Mooi album van dit bekende muzikale echtpaar met allemaal nieuwe liederen. U vindt op deze CD;
Puur geluk; Mooie dag; Heer,ontferm U; God van iedereen; Kwetsbaar; Hij is erbij; Zamar; Ik wil met je dansen; Psalm 131; Het was de tijd; De Here geeft en neemt; Onderweg naar huis; Zo zegent Hij jou
14,95 euro


Aantal
1-2-3-4 -Volgende »