HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Jeugdboeken  | Kinderbijbels | 
 
1-2 -Volgende » 
Samenleesbijbel BGT    
Samenleesbijbel BGTDe Samenleesbijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen en bespreken. Zo ontdekken en ervaren ze de rijkdom van de Bijbel!
De combinatie van ruim 500 pagina’s extra materiaal en de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal maakt de Samenleesbijbel tot een unieke bijbeluitgave. Door de bijbeltekst heen lopen drie ‘routes’ van verhalen, oplopend in moeilijkheidsgraad, maar steeds geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op de routes komen clusters van bijbelverhalen langs, zodat kinderen echt leren wie Jozef is, en Abraham en Jezus. Er staan bekende verhalen in, maar ook passages uit onbekendere bijbelboeken. Verder bevat deze bijbel meer dan 1000 illustraties, tekeningen, cartoons, landkaarten en foto's, 32 thema-pagina's en 40 nieuwe liedjes (incl. CD)
59,95 euro


Aantal
Alle mensen    
Alle mensen

A. F. Troost

Alle mensen bevat 124 verhalen over bijbelse personen, die samen een unieke kinderbijbel vormen voor kinderen vanaf 8 jaar .De Bijbel is een verhaal over God en over mensen en daarom is deze kinderbijbel opgezet rond bijbelse personen. Wie hen ontmoet, leert niet alleen hun leven kennen, maar bovenal God.
Elk verhaal beslaat twee bladzijden en begint met een korte duiding. Waarom is dit verhaal belangrijk? Wat ging eraan vooraf? André Troost sluit ieder verhaal af met een kort gebed.
Willeke Brouwer voorzag ieder verhaal van een prachtige tekening, waardoor de bijbelse personen nog meer tot leven komen. 


24,90   19,90 euro


Aantal
Bijbel in 1001 blokjes    
Bijbel in 1001 blokjes

B. Powell Smith

'De Bijbel in 1001 blokjes' brengt de bijbelverhalen uit het Nieuwe Testament op een zeer bijzondere manier in beeld: door LEGO®. Pagina na pagina worden het leven van Jezus, zijn verhalen en zijn omgeving als LEGO®-strip vormgegeven. 
25,00 euro


Aantal
HIj leefde onder ons    
HIj leefde onder ons

W. Houwing

Wie is deze Jezus ? Wat deed Hij ? In dit boek vind je de anttwoorden op die vragen. Hij leefde onder ons bewschrijft het levenn  van Jezus op een gemakkelijke en te begrijpen manier met levensechte tekeningen (strips) en bijbelgedeeltes en vertet ook l wat Hij voor ons gedaan heeft.
2,50 euro


Aantal
Bijbel in strip    
Bijbel in strip

M . Maddox

Lees nu de volledige Bijbel als stripverhaal!
Leuk voor mensen die misschien niet direct zelf de Bijbel lezen, maar wel geïnteresseerd zijn in de verhalen. De Bijbel in strip laat de verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament zien als een lopende geschiedenis. De professionele uitstraling van de tekeningen en de bijbelgetrouwe vertaling maken dit product tot een succes.
Zeer goed te gebruiken in kinder- en jeugdwerk, op basisscholen en natuurlijk in het gezin. Aanrader als afscheidsgeschenk voor basisscholen.
12,50 euro


Aantal
Bijbel voor jongeren    
Bijbel voor jongeren

S. Hastings

Alle belangrijke bijbelverhalen in een splinternieuwe editie, rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen.
Een mooie vertaling, waarin de poëzie van de oorspronkelijke tekst bewaard is gebleven. Bewerkt door een redactieraad von theologen, archeologen en onderwijskundigen. Citaten uit de Groot Nieuws Bijbel, met vermelding van hoofdstuk en vers. Kleurenfoto's van mensen, dieren, planten en landschappen uit het bijbelse land, voorzien van uitgebreide bijschriften, zetten de verhalen in hun context.
Doelgroep: jongeren tussen 10 en 16.
24,95 euro


Aantal
Bijbel voor jou    
Bijbel voor jou

J.H. Mulder-van Haeringen

Deze kinderbijbel is een weergave van de bijbelse geschiedenissen in een taal die voor kleine kinderen vanaf ca. 4 jaar en voor verstandelijk gehandicapten ook begrijpelijk is. De échte Bijbel staat voor hen misschien iets te hoog op de boekenplank, maar ouders en verzorgers mogen tegen hen zeggen: dit boek is de Bijbel voor jou! In deze kinderbijbel worden in totaal 87 verhalen uit het Oude Testament en 56 uit het Nieuwe Testament beschreven.
24,95 euro


Aantal
Bijbel voor jullie    
Bijbel voor jullie

J.H. Mulder-van Haeringen

'De Bijbel voor jullie' is een vervolg op 'De Bijbel voor Jou' en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 9 tot 13 jaar. Beide boeken zijn ook uitermate geschikte hulpmiddelen in het basisonderwijs, in zondagsschoolwerk, kindernevendiensten, kinderclubs en tienerwerk. Ouders kunnen 'De Bijbel voor Jullie' aan hun kinderen voorlezen; kinderen kunnen dit boek zelf lezen. Opnieuw of voor de eerste keer ontdekken we dan hoe geweldig God is. De keuze voor Hém is de enige goede keus. De tekst werd geschreven door J.H. Mulder-van Haeringen. Van haar hand verscheen eerder 'De Bijbel voor Jou'. Zij vertelt de geschiedenissen uit de Bijbel met haar eigen woorden en blijft daarbij heel dicht bij de oorspronkelijke bijbeltekst.
34,95 euro


Aantal
Bijbel voor kinderen;bijbelverhalen opnieuw verteld    
Bijbel voor kinderen;bijbelverhalen opnieuw verteld

A. de Graaf

Met dit prachtige boek neemt Anne de Graaf kinderen mee in de wereld van het Oude en Nieuwe Testament. Zij vertelt 300 bijbelverhalen, waarbij de bekende bijbelse volgorde is aangehouden. De schrijfster verstaat de kunst om de oorspronkelijke teksten zó boeiend en getrouw na te vertellen dat kinderen ademloos zullen luisteren. Door het eenvoudige taalgebruik is dit boek geschikt om voor te lezen, maar ook om door kinderen zelf gelezen te worden vanaf 7 jaar.
23,95 euro


Aantal
Een bijbel voor jou    
Een bijbel voor jou

S.Wright

De Mini-Bijbel-voor-jou is een prachtig geïllustreerd boek met verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Het zijn mooie verhalen om voor te lezen, maar ook om zelf te lezen.
Het boek geeft antwoorden op vragen als: Wie heeft de ark gebouwd? en Wie gaf hongerige mensen brood en vis? Een prachtige gids die kinderen helpt de God te leren kennen die de hele wereld heeft gemaakt.
9,95 euro


Aantal
Jeugdbijbel    
Jeugdbijbel

L. van Duin

Deze Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, en soms een kind, of iemand anders die het verhaal vanuit eigen perspectief beleeft. De verhalen zijn sprankelend en origineel geschreven en geven ruimte aan de verwondering en het inlevingsvermogen van het kind. De adembenemend mooie, gedetailleerde illustraties zijn gemaakt door Irene Goede.
In deze Jeugdbijbel zijn een tiental thema's opgenomen, waaronder leven en dood, liefde en vriendschap, oorlog en bouwwerken. De themapagina's geven verdieping, verwijzen naar de verhalen en helpen kinderen om aan het hand van hun eigen interesses te gaan lezen.
32,50 euro


Aantal
Opstand !    
Opstand !

J. Anderson/M. Maddox

Dit stripverhaal is een passage uit 'De Bijbel in Strip' van Jeff Anderson en Mike Maddox. Deze speciale editie, waarin het paasevangelie wordt afgebeeld en verteld, heeft de titel “Opstand! - een spannende strijd, een schitterende overwinning”.
Het verhaal wordt niet zonder context aangeboden.. De keuze van het product is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat het lezen van veel tekst jongeren afschrikt. De strip maakt het mogelijk om hen op een aansprekende manier kennis te laten maken met de boodschap van de Bijbel.
Op=OP !!  nu laag geprijsd (aktieboek  Waarom Pasen 2011)
2,00 euro


Aantal
1-2 -Volgende »