HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Muziek  | Kinder | 
 
In deze rubriek vindt u diverse stijlen kinderliedjes zoals Elly en Rikkert, Jan Visser, Herman Boon, de Cd's van de Christelijke Kinderboekenmaand en Opwekkingsliederen voor kinderen.

1-2-3 -Volgende » 
Vertel nog eens    
Vertel nog eensVertel nog eens!’; een nieuwe kinder-cd boordevol leuke en leerzame liedjes (14 stuks) van onder andere Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Elise Mannah, Reinier Sonneveld, Wim Bevelander en Herman Boon!
6,95 euro


Aantal
Voor de allerkleinsten (dl.1)    
Voor de allerkleinsten (dl.1)

Elly & Rikkert

Mooie verzameling liedjes van Elly en Rikkert voor de jongste kinderen:Do-re-mi-fa-sol, Noach, David & Goliath, Hups zei de rups, Overal, Kleine ezel, Soms zou ik willen vliegen, In een scheepje, Zeg mama, Rikketikketikketak, Zo klein als ik ben, Vlammetje, Adam waar ben je, Lelijk eendje, Kijk 'es wat ik kan,Vertel het maar, Die diep in mij, Schoenen, Floep-tjoep, Dichterbijer
8,50 euro


Aantal
Voor de allerkleinsten (dl.2)    
Voor de allerkleinsten (dl.2)

Elly & Rikkert

Mooie verzameling liedjes van Elly en Rikkert voor de jongste kinderen:Overal zijn wonderen, De dag is mooi, Bellen blazen, 7x70, Martha, Martha, Dromen, Jona, Kom maar gewoon Zegenliedje ea.
7,95 euro


Aantal
Kinderdierenliedjes    
Kinderdierenliedjes

Elly en Rikkert

Op deze CD vind u alle liedjes van Elly en Rikkert die over dieren gaan.
8,50 euro


Aantal
Groter groeien    
Groter groeien

Elly & Rikkert

Heerlijk, weer een nieuwe CD met liedjes voor de allerkleinsten. De liedjes gaan over de belevingswereld van kinderen.Veel dingen uit het dagelijks leven komen voorbij: het wonder van het groeien, dankbaar zijn voor het eten op je bord, zwemles in het oefenbad, in de trein, bij oma bijbelverhalen horen, naar de tandarts, een adoptiekind zijn, niet durven en geholpen worden, welkom zijn en gezegend worden... Waardevolle teksten en vrolijke en mooie melodieen.
Kortom: liedjes met aandacht voor elkaar en voor God, die de Aller-allerliefste is!
Opgenomen samen met Rob en Lee Ann Vermeulen en kinderen van de 'Spetters' uit Soest. Het resultaat mag er zijn!
9,99 euro


Aantal
3 CD Boom vol liedjes 1-3    
3 CD Boom vol liedjes 1-3

Elly en Rikkert

3 CD's met elk meer dan 25 leuke en leerzame liedjes van Elly en Rikkert zoals Op de wolken, Onze Vader, We zullen opstaan, Ik zag een kuikentje, Zeg mamma, Weet je dat de lente komt, Van top tot teen Wat een vriend, Zoals Nehemia eva.
17,95 euro


Aantal
Opwekking kids 24    
Opwekking kids 24De laatste CD in de serie Opwekkingsliederen voor kinderen met 12 nieuwe liederen (nrs. 324-335)  zoals
Ik ben gewoon zo vrolijk,He Hallo, Er was eens, Votum engroet, Internet, Zo is dat !, God zegent jou ea.
Ook is van elk lied een instrumentale (meezing) versie toegevoegd en is er een muziekboek en -aanvulling beschikbaar.
12,50 euro


Aantal
Steengoed;gospel for kids    
Steengoed;gospel for kids

H. Boon

Begin 2012 verscheen er weer een hele leuke, gloednieuwe kinder-CD van Herman Boon, met 18 liedjes: Steengoed, Lieveling, Geef nooit op, Als ik voor U zing, Adam waar ben je, Als je 't moeilijk hebt, Leren goed te reageren, Mooier dan mooi, Lekker eten, Er is niemand die zo van je houdt, Door niemand begrepen, Als je God in actie wil zien, Ruim je rommel op, Wat je zaait zul je oogsten, Woorden hebben macht, Uw stem wil ik horen, Wees stil en weet... , Met zegen kun je d'r tegen . Leuke vlotte liedjes die je blij maken in je geloofsleven.
12,95 euro


Aantal
Stel je voor    
Stel je voor

M. & L. Zimmer

Een prachtige nieuwe kinder-cd als opvolger van de bekende cds 'Meer en meer' en 'Top tot teen'. Stel je voor bevat twintig leuke nieuwe en bestaande kinderliedjes die allemaal door Marcel en Lydia Zimmer zijn geschreven. De cd bevat 5 nieuwe liedjes en 4 liedjes zijn speciaal voor dit album opnieuw opgenomen.
De cd heeft een zeer aantrekkelijke prijs en is ook een muziekboek (op A4 formaat) verkrijgbaar.
7,50 euro


Aantal
Van A tot Z    
Van A tot Z

M.en L. Zimmer

Een verzameling van 20 nieuwe en bekende liedjes en een mooie aanvulling op hun vorige drie kinder-cds Meer en meer,Top tot teen en Stel je voor. De CD opent met het vrolijke, He hallo, een feestelijk en interactief welkomstlied. Verder veel gezellige liedjes om mee te zingen als je blij bent maar ook rustige liedjes om naar te luisteren wanneer het soms tegenzit. Ontroerend is “Foto” wat gaat over echtscheiding en mooi is ” Het Avondliedje”:een klein, rustig liedje als afsluiting van de dag.
7,50 euro


Aantal
He doe je mee    
 He doe je meeHé, doe je mee?? is de nieuwste, toffe en aantrekkelijk geprijsde CD (deel 17 al) in de reeks ?Oké4Kids?, met eigentijdse geloofsliedjes voor kinderen op de basisschool. Op deze CD vindt je oa.: He doe je mee, Geen probleem te groot, Ik doe aan topsport, Talent, Gelijkspel, Geen punt, Dankbaar, Hou vol .
De volgende artiesten werkten mee aan deze cd: Elly Zuiderveld, Elise Mannah, Marcel Zimmer, Herman Boon, Lee Ann Vermeulen, Ron Schröder & Marianne Busser, Alianna Dijkstra, Wim Bevelander, Gert-Jan & Hanneke Scherff, Oscar Mauer, Roeland Smith en Sophia Geuze. Backingtrack-CD en muziekboekje zijn eveneens verkrijgbaar.


6,95 euro


Aantal
CD Weet je ?    
CD Weet je ?

Diverse artiesten

Een CD met 14 nieuwe en vrolijke liedjes voor de kinderen voor thuis en/of in de klas. De liedjes sluiten grotendeels aan bij het thema Weet je. Liedjes zoals Weet je?, Een wonder van techniek, God is er, Ik zie, ik zie wat jij niet ziet, Edje eipetje ea. De liedjes zijn geschreven door oa. Marcel Zimmer, Elly en Rikkert Zuiderveld, Wim Bevelander en Herman Boon.
6,95 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »