HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Kerst  | Kerst CD's | 
 
In het Licht    
In het Licht

Sela

Meer dan 2000 jaar geleden veranderde de wereld voorgoed; in een onbeduidend onderkomen in Israël werd Jezus Christus, zoon van God geboren. De geboorte van een kind die als grote verlosser het perspectief waarin wij mensen leven volkomen verandert. In het licht van Gods zoon wordt alles anders!
In het licht is de titel van de nieuwe kerst-cd van Sela. 15 veelal nieuwe liederen, prachtig uitgevoerd in die zo kenmerkende Sela-stijl. Het album is opnieuw erg muzikaal en de nadruk licht op een kleine muzikale uitvoering die erg prettig luistert. Naast bekende liederen uit kerstconcerten van Sela (Als alles duister is / Wij trekken in een lange stoet / Volheid van God / Daar is een roos ontloken) bevat dit album vooral weer veel nieuwe liederen zoals Psalm 98, Volheid van God, In het licht, God keert alles om, Alle eer aan God, Nu laat U mij in vrede gaan, U bent hier ea..
16,50 euro


Aantal
Gloria    
Gloria

Sela

De liederen van Sela, die een brug slaan tussen vroeger en vandaag en die putten uit de rijke traditie van de kerk, worden inmiddels door een heel breed publiek omarmd. Dat zal zeker ook het geval zijn met deze hele mooie kerst-CD, die voor met voornamelijk akoestische instrumenten werd opgenomen zoals viool, fluit, celtic harp, accordeon, percussie en akoestische gitaar. De opnames vonden plaats in het fraaie kerkje in Welsum en werden door Frank van Essen geproduceerd. Het album bevat zowel bekende als nieuwe kerstliederen zoals Stilel nacht, Klein Gloria, Zo is het beloofd, Preludium, Ik ben en Volheid van genade.
12,50 euro


Aantal
Waarom Kerst 2011    
Waarom Kerst 2011

K.Kraayenoord

CD Live kerstalbum van Kees Kraayenoord. Live kerstalbum van Kees Kraayenoord! Ieder jaar brengen de EO, Agape en Alpha Nederland een cadeauproduct uit. Het product is bedoelt om te worden weg gegeven om te vertellen over de geboorte van Jezus Christus en de redding die het betekent voor de wereld! Deze live CD was het cadeauproduct van 2011. Op=op !!
3,90 euro


Aantal
Blessed Christmas    
Blessed Christmas

Hillsong

Tien kerstsongs van Hillsong Australie o.a Hark the herald angels sing, God rest ye merry gentlemen, Joy to the world, Emmanuel, Jesus what a beautiful name, O come, o come Emmanuel, O Rejoice O Holy night. ea.
6,50 euro


Aantal
Komt allen tezamen    
Komt allen tezamen

Diverse artiesten

Voor het eerst in jaren zijn bekende en opkomende gospelartiesten bij elkaar gekomen
voor een bijzondere kerst-cd: 'Komt allen tezamen' . Diverse artiesten uit verschillende
muzikale hoeken kwamen bij elkaar met n doel: om met sfeervolle muziek en
luisterrijke liedjes uit het verleden en heden de boodschap van kerst te vieren; zoals Ben Ketting, Elly & Rikkert, Ben Ketting, Gerald Troost, Matthijn Buwalda, Kids Crew, Ralph van Manen ea.
14,95 euro


Aantal
Opwekking Kerst    
Opwekking Kerst

Diverse artiesten

Mooie kerst-Cd met de Kerstliederen uit de bundel Opwekking (523-537) gezongen door diverse artiesten.
U vindt op deze CD:523 De sterre gaat stralen, 524 Het licht verschijnt, 525 Jubel het uit, 526 Goed nieuws, 527 Licht in de nacht, 528 Hoor, de engelen zingen de eer, 529 Komt, laten wij aanbidden, 530 Bewijst nu eer aan Jezus' naam, 531 Immanuël, o Immanuël, 532 Wees gerust, 533 Eén klein kind, 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, 535 In het stro van een geleende kribbe (Immanuël, 536 Kind van het licht, 537 Ere zij God.

;
14,95 euro


Aantal
It`s a wonderful Christmas    
It`s a wonderful Christmas

MW Smith

Mooie met kerstcd met de volgende titels;
1. Christmas Angels
2. It's a Wonderful Christmas
3. The Promise
4. Song For the King
5. Christmas Day - (with Mandisa)
6. A Highland Carol
7. Sing Noel, Sing Hallelujah
8. What Child Is This
9. Son Of God
10. Audrey's Gift
11. All Year Long

14,90 euro


Aantal
The virgin    
The virgin

A. Snell

De CD The Virgin is het oorspronkelijke Kerstalbum van Adrian Snell. Op bijzondere wijze vertelt Snell het Kerstverhaal. Bijbelgetrouw maar tegelijkertijd probeerde Snell zich te verplaatsen in de positie van Jozef en Maria. Wat een onbegrijpelijk grootse gebeurtenis viel hen ten deel. Grote verbazing en verwondering was hun eerste reactie. Bewondering, acceptatie en trouw hun tweede. Dit Kerstalbum stamt oorspronkelijk uit 1981 en is na jarenlange afwezigheid weer leverbaar gemaakt.
14,50   9,95 euro


Aantal
This little light    
This little light

K. Kraayenoord

This Little Light is het nieuwe LIVE kerstalbum van Kees Kraayenoord opgenomen tijdens de Kerst is alleen voor iedereen - tour van 2012. Een heerlijk album met diverse sferen en verrassende arrangementen. Meezingen, verstilling en feest. Het komt allemaal langs op dit nieuwe LIVE kerstalbum van Kees Kraayenoord. This little light gaat over het wonder van Kerst en hoe een klein lichtje in de geboorte van Christus en groot licht kan worden.
10,00 euro


Aantal
Kerst=feest    
Kerst=feest

Div artiesten

Mooie verzameling kerstliedjes voor kinderen in deze bekende CD-serie;kerst=feest is het 4e deel en bevat o.a Ga je mee naar de koning ?, Ga je mee op zoek, Dit kind, In een stalletje, Noel-noel, Hoor de engel zingt, Jezus is geboren, Vrolijk kerstfeest iedereen ea.
5,95 euro


Aantal