HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Jeugdboeken  |  | 
Kinderbijbels
Bijbel en jeugd
Prentenboeken
Jeugd en informatie
 
Kinderboeken vindt u in allerlei soorten en maten. Dikke leesboeken, kleine kartonboekjes, badboekjes, kinderbijbels, prentenboeken. In onze nieuwe kinderboekenhoek vindt u steeds weer bijzondere titels.
In de webwinkel vindt het meest actuele en bekendste gedeelte daarvan.


Geheim van het kreupelhout    
Geheim van het kreupelhout

P. St.John

Ruth wist zich altijd op de een of andere manier in de problemen te werken! Ze liet bijvoorbeeld haar huiswerk liggen om met haar broer door het bos te zwerven, of bedacht een plan om aan geld te komen, of ze deed gewoon erg vervelend tegen haar tante Margreet. Er scheen geen eind te komen aan haar nare gedrag, tót de dag dat…  Lees zelf hoe het afloopt in dit spannende boek van de bekende kinderboekenauteur Patricia St.John.
Nu voordelig;op=op !!


7,95   3,95 euro


Aantal
Groeten uit Kenia    
Groeten uit Kenia

I. Medema

Ik heb vanmorgen post gekregen', zegt oma terwijl ze Micha en Ruben aankijkt. Ze draait een prachtige zilveren envelop tussen haar vingers. 'Oma heeft een reis gewonnen', zegt mama. 'Een verre reis naar Afrika. Maar ... ze heeft nooit een oplossing van een puzzel ingestuurd. Ra ra, hoe kan dat ?'
Micha gaat een prachtige reis maken naar Afrika, samen met zijn vader, moeder, broer en zusjes. De ervaringen in Afrika laten hem en zijn familie niet meer los. Geschikt voor de leeftijd 6-8 jaar.
5,95 euro


Aantal
De verborgen schat    
De verborgen schat

A. Heijboer

Nieuwsgierig duwt Dae-jung de deur van het vervallen hutje open. Zelfs hier hangt een foto van de Eeuwige Leider aan de muur - scheef .. Wat een schande! Even recht hangen en dan snel terug naar de groep.
Maar de foto, die uit een krant geknipt is, scheurt uit. Dan komt er een geheime bergplaats tevoorschijn. En ... er ligt iets in - een zwart boek met een rood kruis erop.
Als door een slang gebeten wil Dae-jung z'n hand terugtrekken. Dit is het gevaarlijkste boek ter wereld'
Maar waarom eigenlijk? Snel grist hij het boek weg en stopt het in z'n zak. Dae-jung heeft er geen idee van dat dit boek zijn leven op de kop zal zetten.  Dit is het 3e deel in een serie over de vervolgde kerk die samen met Open Doors wordt uitgegeven;geschikt voor jongens en meisjes van 10 jaar en ouder

9,90 euro


Aantal
Luisterboek Rauwe eieren en een zwembad vol chocolade    
Luisterboek Rauwe eieren en een zwembad vol chocolade

H. MIjnders

Dit luisterboek van Rauwe eieren en een zwembad vol chocolade is geschikt om te luisteren vanaf 8 jaar en bestaat uit een CD met 2.53 uur luisterplezier. Ook zeer geschikt om samen met het boek te (leren) lezen.
4,95 euro


Aantal
Silvester    
Silvester

W. Brouwer

Dit actieboek is voor de bovenbouw van de basisschool. Op ongeveer 20 cm diepte tikt mijn schep tegen iets houtachtigs. Huh? Ik prik er een beetje in met mijn schep. Wat is dat? Ik zie botten. Donkere botten. ‘Vet!’, zegt Eva. ‘Is dat niet ridder Zwier?’ Silvester en zijn klas werken aan een nieuw thema: voorouders. Ze moeten een stamboom maken en bezoeken een expositie van een opgraving in de buurt. Sil denkt dat het saai gaat worden, maar dat heeft hij helemaal mis. Hoe komt dat bloed op de vloer van de expositieruimte
4,95 euro


Aantal
Kate    
Kate

I. Kraijo

De jonge Kate O’Doherty woont met haar ouders en broers in een eenvoudig pachtershuisje op een groene heuvel in het westen van Ierland. Haar vader werkt voor een rijke, Engelse landheer, die zijn pachters zo weinig betaalt dat ze er niet van kunnen leven. Op een morgen mishandelt Kate’s vader in een dronken bui haar moeder, die in verwachting is. Dat is het einde van Kate’s jeugd. In een door honger en ziekte geteisterd land moet ze keuzes maken die zelfs voor volwassenen onmogelijk zijn. Bloedmooie roman over een meisje dat probeert te overleven onder erbarmelijke omstandigheden.
14,90   6,95 euro


Aantal
Maaike en Domenico 1 Bijzondere vriendschap    
Maaike en Domenico 1 Bijzondere vriendschap

S. Wittpennig

In de serie ontmoeten we Maaike, die uit een chic doktersgezin komt en Domenico, een jongen die op straat leeft. Ondanks grote verschillen groeien Maaike en Domenico langzaam naar elkaar toe. Maar natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot.
De thema’s die Susanne Wittpennig in haar boeken aansnijdt, zijn voor tieners herkenbaar en intrigerend. Onderwerpen als pesten, onzekerheid, jaloezie, vriendschap en verliefdheid, maar ook heftiger zaken als geweld, drugsproblematiek en tienerzwangerschap laat de auteur de revue passeren. Nieuw omslag; goedkopere uitvoering !
9,95 euro


Aantal
Maaike en Domenico 7 Dubbel verliefd    
Maaike en Domenico 7 Dubbel verliefd

S. Wittpennig

Een nieuwe fase in hun leven is aangebroken als Domenico Maaike ten huwelijk vraagt, maar op hun huwelijksreis duiken allerlei zaken uit zijn verleden op. Op een motor kruisen ze het eiland Sicilie door maar wanner ze naar Berlijn willen lijkt alles een wending te krijgen !
17,95 euro


Aantal
Maaike en Domenico 8 Blijf bij mij    
Maaike en Domenico 8 Blijf bij mij

S. Wittpennig

Maaike & Domenico gaan samen naar Berlijn... ... maar hoe goed passen ze nu echt bij elkaar? Een nieuwe fase is aangebroken in de relatie van Maaike en Domenico. Ze vertrekken samen naar Berlijn! Maar daar loopt alles niet echt van een leien dakje. Maaike wil nieuwe mensen leren kennen, maar Domenico heeft daar totaal geen behoefte aan, en vindt het gezelschap van Maaike meer dan genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ze toch wel heel verschillend zijn. Is hun relatie sterk genoeg om dit te overbruggen?
17,95 euro


Aantal
Maaike en Domenico 9 Liefde heelt alle wonden    
Maaike en Domenico 9 Liefde heelt alle wonden

S. Wittpennig

Het allerlaatste deel van de Maaike & Domenico-serie!  Het is winter. Maaike is alleen op weg naar Noorwegen, want ze wil Domenico nog één keer zien voordat ze haar eigen leven gaat opbouwen. Na een heftig afscheid bij 'hun' straatlantaarn scheiden hun wegen voorgoed. Maaike zoekt naar nieuwe doelen en neemt stap voor stap haar leven in eigen hand. Tot ze op een dag een telefoontje krijgt uit Sicilië waardoor alles weer overhoop wordt gegooid.
17,95 euro


Aantal
Gouden voorleesboek    
Gouden voorleesboek

W. G van der Hulst

Het gouden voorleesboek van W.G. van de Hulst behoort tot de klassieken van de Nederlandse kinderliteratuur. Een prachtig verzorgd werk dat altijd weer bewondering oogst en waar kinderen nog altijd verrukt over zijn.
bevat 59 verhalen met sfeervolle illustraties an W. vd Hulst jr. !
18,95 euro


Aantal