HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Jeugdboeken  | Jeugd en informatie | 
 
Alleen voor jongens    
Alleen voor jongens

J.Janssen-van den Berg.

De subtitel luidt;over wat er gebeurt als je ouder wordt enzo.......'Leuk en actueel boek over hoe het lichaam in elkaar zit aan de hand van het leven van Joost.
Joost is 11 jaar en er gebeurt van alles in zijn leven. Zijn vader gaat voor een half jaar naar Amerika, met zijn vrienden richt hij een club op om mysteries op te lossen en de kantine van zijn voetbalclub brandt af. Ondertussen verandert er ook van alles bij hem zelf: Joost wordt een puber! Over al die spannende dingen e-mailt hij met zijn vader en jij mag hun e-mailtjes lezen (voor deze ene keer!).
Alleen voor meisjes en Alleen voor jongens zijn seksuele voorlichtingsboeken voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 13 jaar.
14,90 euro


Aantal
Alleen voor meisjes    
Alleen voor meisjes

J. Janssen- van den Berg

Leuk en informatief boek over over wat er allemaal gebeurt als je ouder wordt, enzo.
Dit is het dagboek van Hannah. Eindelijk een dagboek dat je mag lezen!
Hannah is een meisje van 10 jaar en zeker geen klein kind meer. In dit boek lees je over haar belevenissen, want er gebeurt van alles. Hannah is bezig puber te worden en dat is heel spannend!
14,90 euro


Aantal
Grote zus    
Grote zus

W.de Weerd

Grote zus is een prentenboek dat herkenbaar geschreven is voor meisjes die een broertje of zusje krijgen of al hebben. Door Grote zus voor te lezen, wordt een dochter betrokken bij de zwangerschap en geboorte van een nieuw gezinslid. Doordat er veel tekst is opgenomen, is het echt een leuk verhaal om voor te lezen.
Met prachtige, duidelijke tekeningen van Marieke ten Berge. En een echte groeikalender van de baby.
Erg leuk om bij zwangerschap of geboorte cadeau te doen aan de grote zus.
9,95 euro


Aantal
Jezus horen en zien    
Jezus horen en zien

B. Jersak

Kinderen kunnen Jezus horen en zien. Jezus houdt van kinderen en Hij wil jouw beste vriend zijn. Hij wil met je praten en samen dingen doen. Ja, je kunt met je hart Jezus horen en zien. Als kind kun je zelf Gods stem verstaan! In dit boek ontdek je hoe…
Bevat unieke bijlage met praktische tips en aanwijzingen voor ouders hoe zij hun kind kunnen stimuleren en begeleiden bij het horen van Gods stem.
Dit prentenboek wordt ook door jongeren en volwassenen gewaardeerd.
11,95 euro


Aantal
Jongens met lef    
Jongens met lef

J. Kroon

Leuke dingen doen, meiden, omgaan met je ouders, seks en gaan voor God – dit boek laat jongens zien hoe ze een echte man worden! Je moet er in ieder geval lef voor hebben...
Je bent pas een man als je 18 bent. Wat een onzin! Je bent een man, omdat je zo geboren bent – of in ieder geval, het is de bedoeling dat je er een wordt. De schrijver van dit boek neemt tienerjongens mee in een zoektocht naar het echte man-zijn. Wanneer ben je een man?, Hoe denkt een meisje?, Wanneer mag ik seks hebben?, Wat betekent mijn vader voor me? en andere jongensvragen. Dit boek laat op een heldere en humoristische manier zien hoe je op kunt groeien tot een echte man, met passie voor God.
De tekst wordt afgewisseld met leuke weetjes, tekeningen, persoonlijke verhalen en uitdagende doe-opdrachten!
In dezelfde serie verscheen Schitterende meiden van Ruth Tanghe. (16+)
14,90 euro


Aantal
Schitterende meiden    
Schitterende meiden

R. Tanghe

Een boek voor meiden die in alles willen schitteren!
Een uitdagend en praktisch boek om te lezen én te doen.
Een echte meid ben je als je van winkelen en romantische films houdt. Niet dus! Je bent pas een echte en schitterende meid als je geniet van het leven dat God je als vrouw heeft gegeven. De schrijfster van dit boek neemt tienermeiden mee in een zoektocht naar hun vrouwelijke roots en de betekenis daarvan voor hun leven. Zoals: omgaan met je ouders, lekker in je vel, jongens, seks en gaan voor God. Het wordt in dit boek op een heldere en humoristische manier besproken en daagt meiden uit om er zelf mee aan de slag te gaan.
De tekst wordt afgewisseld met leuke weetjes, tekeningen, persoonlijke verhalen en uitdagende doe-opdrachten! Voor meiden van 14 jaar en ouder.
14,90 euro


Aantal
Kinderen hebben geen kleine Heilige Geest    
Kinderen hebben geen kleine Heilige Geest

J. Toledo

Kinderen zijn modelgelovigen ! Kinderen hebben van nature het geloof dat God in volwassenen zoekt. Als kinderen dan ook nog actief hun vertrouwen op God stellen, gaat de hemel open en antwoordt Hij met genezingen, profetieën, tekenen en wonderen. Dan blijkt dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben!
Dit boek bevat waargebeurde verhalen over kinderen die in hun kinderlijke eenvoud God gewoon geloven en Hem de meest verrassende wonderen zien doen. In het onderwijs van Jezus zijn kinderen de modelgelovigen. Kinderen moeten leren van volwassenen, maar volwassenen ook van kinderen! Daarom een geloofsopbouwend boek voor alle leeftijden.
14,95 euro


Aantal
Kijk daar komt de hemel    
Kijk daar komt de hemel

B. Johnson/M.Seth

Kijk! daar komt de hemel! bevat veel waargebeurde verhalen over hoe God wonderen door kinderen doet. Deze gids legt bovendien uit hoe jij kunt leven in Gods bovennatuurlijke kracht.
Jezus heeft een spannend leven vol wonderen en zegeningen voor jou. Als je door Zijn liefde ontdekt wie je echt bent, wordt je leven een groot avontuur. Samen met Hem zul je de hemel naar de aarde brengen!
In Kijk! daar komt de hemel! wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe je kunt leven in Gods bovennatuurlijke kracht. Het is geschreven voor kinderen, maar wereldwijd maken ook veel volwassenen dankbaar gebruik van deze unieke gids
13,50 euro


Aantal
Strijd in je denken voor kinderen    
Strijd in je denken voor kinderen

J. Meyer

Strijd in je denken voor kinderen geeft een eerlijke kijk op wat kinderen als jij elke dag tegenkomen – thuis, op school, bij het spelen en aan tafel. Door veel verhalen en leuke vragen die je aan het denken zetten, ontdek je voor jezelf wat goed en wat fout is. En het helpt je om moeilijke dingen zoals bezorgdheid, boosheid, verwarring en angst te overwinnen.
Je kunt er niet omheen dat het leven in deze wereld soms ingewikkeld is, maar Strijd in je denken voor kinderen wijst je de weg. Dus duik erin en ontdek hoe jij de strijd in je denken wint!
12,95 euro


Aantal
Wat weten we van dinosaurussen    
Wat weten we van dinosaurussen

D.Gish

“Wat weten we van dinosaurussen?” neemt je mee in de spannende wereld van de dinosaurussen en laat je ontdekken hoe ze in het echt waren.Verder ontdek je hoe fossielen ontstaan, hoe ze worden opgegraven, en tentoongesteld in het museum. Reis met de dino’s mee als ze aan boord gaan van de ark van Noach en betreed de vreemde nieuwe wereld van na de zondvloed.
Ontdek zelf wat er met de dinosaurussen is gebeurd en of er misschien nu nog enkele in leven zijn. Doe mee in dit spannende avontuur waarin je meer leert over deze prachtige schepsels die God heeft ontworpen en geschapen.
15,95 euro


Aantal
Wie heeft de maan gemaakt ?    
Wie heeft de maan gemaakt ?

S. Brouwer

Sigmund Brouwer beseft dat hij zijn kinderen een duidelijk antwoord moet kunnen geven als ze vragen naar de oorsprong van de aarde. Hij moedigt in dit boek volwassenen aan om kinderen te blijven bepalen bij de bijbelse waarheid, zonder hen daarin bepaalde geloofskeuzes op te leggen.
Vol passie laat hij de lezer delen in zijn zoektocht naar een manier om zijn geloof zo eerlijk mogelijk over te brengen op zijn kinderen. Hij is ervan overtuigd dat de wetenschap geen vijand is van het geloof, maar juist een mooie aanvulling die de waarheid van de schepping en de Bijbel aantoont.
• Aanknopingspunten voor ouders om met kinderen over dit onderwerp te praten
• Per hoofdstuk een samenvatting en bespreekvragen
• Wetenschappelijke onderwerpen begrijpelijk uitgelegd
• Een harmonieuze benadering van discussies over de leeftijd van de aarde en over evolutie.
Een onmisbaar boek voor wie zijn kinderen wil helpen met vragen die iedereen heeft !.
16,95 euro


Aantal
Geheime missie Olympische spelen    
Geheime missie Olympische spelen

G. Stilton

De meest onsportieve muis"" Geronimo Stilton doet verslag van de Olympische spelen; een beschrijving van de meeste Olympische sporten, en leuke weetjes over deze Spelen.
12,95 euro


Aantal