HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Informatief allerlei | 
 
In deze rubriek vindt u informatieve boeken en ook reisgidsen.

Oma`s gezondheidstips    
Oma`s gezondheidstips

M.v.d Meij

De mens heeft altijd geprobeerd ongemakken en ziekten te bestrijden;door de eeuwen heen zijn er oplossingen bedacht. Deze hebben ook de moderne tijd bereikt. Kruiden, goede lichaamsverzorging en voeding zijn daarbij noodzakelijk. Dit boek bevat veel wijsheden tips en huismiddeltjes uit Oma's tijd.
In deze serie ook;Oma weet raad, Oma's receptenboek en Oma's spelletjes.
3,95 euro


Aantal
Bewust koken zonder E-numers    
Bewust koken zonder E-numers

D. v.d. Dikkenberg

Dit boek bevat eenvoudige recepten voor iedereen die gezond wil koken zonder E-nummers.
Koken zonder E-nummers is Dinnekes lifestyle geworden. In dit boekje deelt ze haar recepten en tips met anderen. Haar ervaring is dat koken zonder E-nummers misschien iets meer tijd kost, maar zeker zo veel voldoening geeft.Wil je ook graag gezond koken en bakken zonder schadelijke toevoegingen? Dan mag dit boekje niet op je aanrecht ontbreken! Je zult er meerdere keren per dag gebruik van maken.
Het bevat eenvoudige recepten voor iedereen die genoeg heeft van mixen, sausjes en andere voorverpakte producten met toegevoegde hulpstoffen
9,95 euro


Aantal
VERDER koken zonder E-numers    
VERDER  koken zonder E-numers

D. v.d. Dikkenberg

Dit boek is het 2e boek met eenvoudige recepten voor iedereen die gezond wil koken zonder E-nummers.
De auteur experimenteerde verder met  eenvoudige recepten zonder schadelijke toevoegingen. Samen met het 1e deel vormt dit boek een compleet overzicht van gerechten en tussendoortjes die iedereen wekelijks op tafel zet.
Wil je ook graag gezond koken en bakken zonder schadelijke toevoegingen? Dan mag dit boekje niet op je aanrecht ontbreken! Je zult er meerdere keren per dag gebruik van maken.

9,95 euro


Aantal
Bijbels culinair    
Bijbels culinair

H. Wilmink

Bijbels Culinair is een goed kookboek. Maar het is meer. Het is een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.






25,00 euro


Aantal
Gebed breakfast    
Gebed breakfast

Westerduin/Westerbeek

Ons eigen calvinistische landje herbergt zoveel moois! Trek er 23 keer een weekend of midweek op uit en verwonder je...
Geloof en gastvrijheid slapen prima samen op één kussen. Kent u de Bijbeltekst nog dat je in de eerste plaats moet denken aan geloofsgenoten (Galaten 6)? Dit boekje maakt er serieus werk van, uiteraard met een knipoog. Alle Bed & Breakfasteigenaren zijn christen, maar vullen dit ieder op geheel eigen wijze in. Ze hebben één overeenkomst: ze leggen hun ziel en zaligheid in het verwennen van hun gasten!
Thea Westerbeek en Anne Westerduin gingen voor dit boekje opnieuw op pad en verzamelden 23 nieuwe adressen. Elk adres wordt aangevuld met interessante wetenswaardigheden: waar kan je naar de kerk? Wat is er te doen in de omgeving? Wie een adres bezoekt, voelt zich uit en thuis tegelijk.
Met kortingsbonnen waarmee u het aankoopbedrag terug verdient !

14,95 euro


Aantal
Beatrix, koningin der Nederlanden    
Beatrix, koningin der Nederlanden

H. van Bree

Aan de hand van bijzondere foto's, uit archieven en van de beste persfotografen, rijst een boeiend en onthullend beeld op van wijze waarop Beatrix vorm heeft gegeven aan het moderne koningschap.
Beatrix, koningin der Nederlanden is een stijlvol eerbetoon aan een betrokken vorstin.

29,95 euro


Aantal
Israel en de Palestijnse gebieden    
Israel en de Palestijnse gebieden

P. van Midden

Israël en de Palestijnse gebieden is een reisgids voor onderweg en thuis. Een boek dat je op reis neemt door Israël en de Palestijnse gebieden. Een boek waarin historische en spirituele verbanden zichtbaar worden gemaakt, een boek dat je ter plaatse op ideeën brengt. Het bevat gerichte en verdiepende informatie voor de bewuste bezoeker van Israël, waarbij informatie over flora, fauna en voedsel niet ontbreekt.
Ook is het een makkelijk naslagwerk voor thuis, om snel iets te weten te komen over de bezienswaardigheden in deze fascinerende regio. Voor wie het gebied wil gaan bezoeken of voor wie thuis een bijbelverhaal wil plaatsen tegen zijn geografische achtergrond.
Het boek, nu al de derde druk, is toegankelijk geschreven. Hebreeuwse en Arabische woorden zijn vertaald. De registers, waaronder een index op aangehaalde bijbelteksten, en de vele illustraties in kleur maken deze reisgids extra toegankelijk.

19,90 euro


Aantal
Inspirerend Amsterdam    
Inspirerend Amsterdam

H. Teekens

Amsterdam is een legendarische stad. De unieke binnenstad met de grachten, hofjes en steegjes trekt jaarlijks meer dan twintig miljoen bezoekers. Maar de stad is ook een ware smeltkroes van nationaliteiten en heeft een roemruchte reputatie als stad van vrijheid en tolerantie.
Deze reisgids vertelt het verhaal van achter de gevels. Een verzameling van kleine geschiedenissen over vrijheid en handel, immigratie en tolerantie, religie, cultuur en wetenschap. Aan de hand van stadswandelingen en verdiepende thema’s komt het Amsterdam van vroeger en nu tot leven en krijgt de bezoeker inzicht in wat Amsterdam tot Amsterdam maakt. Met zeven uitgezette wandelingen en een fietstocht.

18,90   8,90 euro


Aantal