HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbels en liedboeken  | Het Boek | 
 


Glossy Bijbel    
Glossy BijbelDe Bijbel (het Nieuwe Testament) toegankelijk voor iedereen;een bijzondere uitgave met de vertaling Het Boek (2008) en dat maakt deze uitgave geschikt voor een zeer breed publiek.
LenteMedia brengt het Nieuwe Testament nu als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties. Ditlook-and-feel van dit magazine is vergelijkbaar met de meeste populaire titels die nu in het tijdschriftenvak liggen. En daar komt dit magazine dan ook tussen te liggen. De keuze voor de glossylezer wordt uitgebreid. Nu kan men niet alleen kennismaken met LINDA, Flow of de Man, maar ook met de Bijbel. Voordeelprijs !!
12,50   4,95 euro


Aantal
Het Boek standaard versie    
Het Boek  standaard versieHet Boek; een verantwoorde en begrijpelijke parafrase van de oorspronkelijke bijbeltekst.
Het Boek heeft een exclusieve positie in Bijbelland;een laagdrempelige bijbel ! Aantrekkelijk voor beginnende bijbellezers, jongeren en voor wie gewoon een toegankelijke bijbel wil lezen.
27,50 euro


Aantal
Het Boek Jubileumeditie    
Het Boek JubileumeditieTer gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vertaling van Het Boek is in 2013 een extra uitvoering van de standaardeditie met een fraai buigzame vivella-omslag, Formaat 18 x 12,5 cm
35,00 euro


Aantal
Het Boek Quote-editie    
Het Boek Quote-editieEen unieke bijbel;Het Boek, met gereviseerde tekst, voorzien van de uitspraken van God en Jezus in een blauwe kleur zodat deze meteen in het oog springen. Formaat 14 x 21 cm.

49,00 euro


Aantal
Het nieuwe Leven    
Het nieuwe Leven

Het Boek

Het nieuwe Leven bevat praktische lessen over levensheiliging, geestelijke groei en persoonlijk geloof. Het nieuwe Leven is de herziening van de studiebijbel 'Het Leven'.
In deze toegankelijke life application bijbel staat de gereviseerde vertaling van Het Boek (2008). Speciaal voor Het nieuwe Leven hebben 21 auteurs ieder een tekst geschreven die elementen van geestelijke groei voor het voetlicht halen.
Achter in Het nieuwe Leven is een cd-rom met de concordantie van Het Boek bijgevoegd.
Als u deze bijbel koopt, krijgt u het boek 'Het nieuwe bijbellezen' cadeau en geeft u een vrijheidsbijbel aan een gevangene in Nederland.
75,00 euro


Aantal
Metalbijbel- Het Boek    
Metalbijbel- Het BoekIn deze 'metal' uitgave met de tekst vanuit het Nieuwe Testament van Het Boek staan meer dan 25 getuigenissen van metalartiesten, die hun verhaal vertellen met Jezus Christus of de Bijbel. Naast het Nieuwe Testament staan er meer dan 125 fullcolour bladzijden met o.a. de getuigenissen van Stryper, Iron Maiden, Korn, As I Lay Dying, Neal Morse, Demon Hunter, Becoming The Archetype. Daarnaast staan er gebeden in voor verschillende situaties in het leven en verhalen van mensen die o.a. bevrijd zijn van het satanisme. De Metalbijbel is een bijbel voor liefhebbers van (heavey) metal, en (hard)rock en is bedoeld om onder deze doelgroep verspreid te worden om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken. Formaat; 9,5 cm x 14,5 cm.
8,50   4,50 euro


Aantal