HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbels en liedboeken  | Herziene Statenvertaling | 
 
Na ca. 8 jaar voorbereiding is het grote werk afgerond om de Statenvertaling te herzien om zo de huidige en tekomstige generatie een leesbaardere tekst te geven van deze eerste uit de grondtekst vertaalde Nederlandse bijbel. Er zijn diverse edities verschenen;in groot formaat een huisbijbel, een Huwelijkseditie en een Parralleleditie(met de oude SV). In kleiner formaat een jongerenversie, een versie met buigzame band,  2 versies met harde band en 2 schoolbijbels (met Psalmen). Tenslotte nog kleinere edities met Psalmen,12  Gezangen en Belijdenisgeschriften; van eenvoudig tot een luxe editie met leren band.

HSV Studiebijbel    
HSV StudiebijbelDe HSV-Studiebijbel bevat de complete tekst van de HSV, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel.

79,95 euro


Aantal
HSV schoolbijbel (+ psalmen) limited edition    
HSV schoolbijbel (+ psalmen) limited editionEenmalige uitgave van deze editie van de Herziene Statenvertaling met Psalmen in de oude berijming)
Stijlvolle linnen omslag met mooie foliedruk. Formaat: 12x18 cm.
37,50 euro


Aantal
HSV Huwelijksbijbel wit    
HSV Huwelijksbijbel witWitte huwelijksbijbel met 2 gouden ringenopdruk ;net als de huisbijbel met goudsnee en een duidelijk leesbare letter.
Formaat 16,5 x 24 cm.
Harde band en 2 leeslinten.

42,50 euro


Aantal
HSV Huwelijksbijbel zwart    
HSV Huwelijksbijbel zwartHuwelijksbijbel met 2 gouden ringenopdruk ;net als de huisbijbel met goudsnee en een duidelijk leesbare letter.
Formaat 16,5 x 24 cm.
Harde band en 2 leeslinten.

42,50 euro


Aantal
HSV Huisbijbel vivlla    
HSV Huisbijbel vivllaHuisbijbel met goudsnee en een duidelijk leesbare letter; met een soepele vivella band.
Formaat 16,5 x 24 cm.
Harde band en 2 leeslinten.

52,50 euro


Aantal
HSV Huisbijbel    
HSV HuisbijbelHuisbijbel met goudsnee en een duidelijk leesbare letter.
Formaat 16,5 x 24 cm.
Harde band en 2 leeslinten.

42,50 euro


Aantal
HSV Reformatiebijbel    
HSV ReformatiebijbelDe Reformatiebijbel is een HSV huisbijbel met als extra ca. 48 kleurenpagina's met informatie in tekst en beeld die aansluit bij de Reformatie. Hierin zijn te vinden: kernthema's met bijbelleessugesties, ca. 20 foto's en bijbelboekfragmenten. Formaat 16 x 24 cm. Nu voordeliger !
59,50   45,00 euro


Aantal
HSV Jongerenbijbel    
HSV JongerenbijbelDeze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder bijbelboek een of meerdere landkaartjes en illustraties. En tientallen kleurenfoto's. Met bijbelroosters en de complete Heidelbergse Catechismus.
54,50 euro


Aantal
HSV Vrouwenbiijbel    
HSV Vrouwenbiijbele Vrouwenbijbel is de complete Herziene Statenvertaling aangevuld met extra studiemateriaal voor vrouwen die graag verbinding willen leggen tussen de Bijbel en hun dagelijkse leven hier en nu. Meer dan zeventig vrouwen hebben tek sten geschreven bij de bijbeltekst. Het extra materiaal gaat vooral in op de relatie die God met ons heeft en onze onderlinge relaties. Er is ruimte voor emotie, eerbied, blijdschap, waardering etc. De toegevoegde teksten bestaan uit biografieën, themapagina’s, meditaties, inleidingen op bijbelboeken, strooiers en een encyclopedie van vrouwen die in de Bijbel voorkomen. De Vrouwenbijbel brengt bekende en minder bekende Bijbelse vrouwen voor het voetlicht en nodigt vrouwen van vandaag uit bewust te leven in afhankelijkheid van God.
59,95 euro


Aantal