HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Gezin, Huwelijk, Relaties etc. | 
 
1-2 -Volgende » 
Mogen liefde en trouw je niet verlaten    
Mogen liefde en trouw je niet verlatenMogen liefde en trouw je nooit verlaten is een prachtig full colour huwelijkscadeau. Inspirerende teksten, Bijbelteksten, gedichten en zegenbedes met sfeervolle paginagrote foto's. Het boeket, de trouwjurk en natuurlijk de verbondenheid.  Hét huwelijkscadeau, ook voor huwelijksjubilea, want dit boek blijft de moeite waard om in te kijken!
14,95 euro


Aantal
Vijf talen van de liefde    
Vijf talen van de liefde

G.Chapman

Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek zal u laten zien hoe u de eerste liefdestaal van uw partner kunt herkennen en ontdekken.
Nu met extra gespreksvragen bij ieder hoofdstuk en een vernieuwd omslag !
14,95 euro


Aantal
Vijf talen van de liefde voor kinderen    
Vijf talen van de liefde voor kinderen

G. Chapman

De 5 talen van de liefde van kinderen is een boek over het beter leren liefhebben van uw kind. Het zal u laten zien hoe u de eerste liefdestaal van uw kind kunt herkennen en ontdekken onder de vijf algemene liefdestalen.
Zo kunt u uw kind helpen ontdekken dat u van hem of haar houdt. Breng de vijf liefdestalen in praktijk; dan kunt u er zeker van zijn dat uw kind uw liefde voelt.
Daarnaast vindt u in dit boek suggesties voor goed ouderschap. Wanneer u aan de belangrijkste gebieden werkt, zult u ontdekken dat de relaties binnen uw gezin sterker worden, en ook meer ontspannen en vreugdevol.
14,95 euro


Aantal
Vijf talen van de liefde voor tieners    
Vijf talen van de liefde voor tieners

G.Chapman

Ouders van tieners hebben zich nog nooit eerder zo hulpeloos gevoeld als in onze tijd. Maar ouders van tieners zijn ook nog nooit zo belangrijk geweest. Tieners hebben meer dan ooit ouders nodig.
Dit boek richt zich op de meest fundamentele bouwsteen van de relatie tussen ouder en tiener: liefde. De oorzaak van veel wangedrag bij tieners is een lege liefdestank.
Niet dat die ouders niet van hun tieners houden &endash; maar wel dat duizenden tieners die liefde niet voelen. Hoe overbrug je die kloof? Hoe kun je tieners bereiken in hun eigen liefdestaal?
Dit boek helpt erbij in het diepe te springen, de wereld van de tiener binnen te gaan en kennis te maken met de uitdagingen en de mogelijkheden van het communiceren van liefde naar onze tieners.
De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens dr. Gary Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen.
- Ontdek de primaire taal van uw tiener, en leer die vloeiend te spreken. - Doe nieuwe inzichten op over het verschil in liefdevolle benadering bij tieners tegenover jongere kinderen.
- Leer wat ten grondslag ligt aan veel wangedrag van tieners, en wat u eraan kunt doen.
- Lees hoe u kunt helpen de vloedgolf van zinloos geweld, immoraliteit en wanhoop te keren waarmee veel tieners tegenwoordig
overspoeld worden.
- Verkrijg inzicht in de speciale uitdagingen en problemen van een-oudergezinnen en andere moeilijke situaties.
15,85 euro


Aantal
Zo wordt tieners opvoeden leuk    
Zo wordt tieners opvoeden leuk

Leman

Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar een gezin waarin alle gezinsleden genieten van elkaar en de ander liefhebben en respecteren. Je gunt dat je kinderen en je gunt dat jezelf.
Maar is zo’n gezinsleven een idyllisch ideaal of is het een realistisch doel? Auteur Kevin Leman is duidelijk: Het is mogelijk en ligt óók voor jou binnen handbereik. Alleen zul jij als ouder moeten kiezen wat voor vader of moeder jij wilt zijn. En daar wringt hem deels de schoen: je bent onzeker, want hoe oefen je in deze tijd op een gezonde manier gezag uit over je kinderen?
Kevin Leman heeft meer dan veertig jaar ervaring als vader, psycholoog en gezinscoach. In dit boek combineert hij op humoristische wijze zijn kennis met zijn ervaring. En hij is ervan overtuigd dat zijn aanpak werkt, omdat hij dit vaak in de praktijk terugziet.

19,50 euro


Aantal
Zoenen, bidden en lachen    
Zoenen, bidden en lachen

Jes/HGJB

Verliefdheid en romantiek: de  everkeringstijd staat er bol van. Maar het is ook een tijd waarin je elkaar echt goed leert kennen. Dit boek geeft jongeren een zetje om echt in gesprek te komen. Goede gesprekken ontstaan tenslotte niet altijd vanzelf.Seks, vrije tijd, carrière, taakverdeling en ruzie maken: allerlei thema’s komen voorbij.
Leuke vragen en creatieve opdrachten maken het een avontuur van jullie samen.Je ontdekt elkaar en zult zien dat je uit de Bijbel ook verrassende dingen kunt leren. Ook als het gaat om de romantiek kun je uit dit boek genoeg inspiratie halen. !!
12,90 euro


Aantal
Als je wordt buitengesloten    
Als je wordt buitengesloten

Z. Wijnands

Pesten neemt op veel scholen steeds ernstiger vormen aan. Voor de slachtoffers kan het ingrijpende - zelfs desastreuze - gevolgen hebben. Wat zijn de oorzaken van pestgedrag? Wat kunnen ouders, leraren en schoolleiders ertegen doen? Om die vragen te beantwoorden, heeft Zeger Wijnands een uitgebreide literatuurstudie gedaan. Daaruit blijkt dat hoogsensitieve leerlingen vaak het slachtoffer zijn, terwijl bij notoire pesters meestal sprake is van een verstoorde hechting met de ouders. Oorzaken van pestgedrag zijn frustratie, jaloezie en een onveilige sfeer in de klas. Vanuit deze inzichten biedt de auteur praktische adviezen om pesten tegen te gaan. Het proces van groepsvorming in de klas moet goed begeleid worden, en pesten moet tijdig worden gesignaleerd. Dat vraagt om alerte leraren, maar zeker ook om betrokken ouders. Samen kunnen zij ervoor zorgen dat de school een veilige plek wordt voor iedere leerling.
19,95 euro


Aantal
Vaderhart;vaders in de bijbel    
Vaderhart;vaders in de bijbel

B. Labee

In dit boek komen 16 vaders uit het Oude Testament en Nieuwe Testament voor het voetlicht. We lezen van een goddeloze vader en een godvrezende zoon. Ook het omgekeerde vinden we terug in de Bijbel: eengodvrezende vader en een goddeloze zoon. Sommige vaders in Gods Woord zijn tot een lichtend voorbeeld voor vaders 'van alle eeuwen en plaatsen'. In andere vaders komt het gebrekvolle van het vaderschap nadrukkelijk aan de orde.
Een goede vader heeft hart voor zijn kind. Wel hebben alle vaders van nature een verdorven hart. Maar wat een wonder als een aardse vader uit genade door de Middelaar verzoend mag zijn met God de Vader. Christus leert Zijn Kerk iets kennen van het Vaderhart van God, de laatste Vader waarmee dit boek besluit. Mooi boek voor Vaders die zich willen verdiepen in het bijbels vaderschap !
11,50 euro


Aantal
Single in de kerk    
Single in de kerk

A. van Abbema

Single in de kerk is geschreven voor mensen die ongewild single zijn. Zij maken net als getrouwden en hun kinderen deel uit van het lichaam van Christus, maar het lijkt er soms op dat zij er als ‘ledematen’ een beetje bij hangen... Dat kan nooit de bedoeling zijn! Er komen vragen aan de orde als:
• Waarom single?
• Heeft God voor ieder mens ‘een ware’?
• Wat kan de geloofsgemeenschap doen om singles een volwaardige plek te bieden?
• Wat kunnen gelovige singles zelf doen om een goede levenspartner te vinden?
• Wat is een gezonde christelijke visie op daten?
13,95 euro


Aantal
Bijdehandboekje voor ouders    
Bijdehandboekje voor oudersVeel ouders hebben zich vast wel eens afgevraagd hoe ze hun kinderen moeten opvoeden.
Wat wil je ? Wat is goed voor hen ? Hoe reageer je op bepaalde situaties ? Je staat niet alleen !
Lees de prachtige bijbelteksten en spreuken die in dit boekje staan en laat je bemoedigen en inspireren zodat ook jouw kinderen een zegen zullen zijn voor hun omgeving.


6,95 euro


Aantal
Uitdaging van de liefde    
Uitdaging van de liefde

S. en A. Kendrick

Als ze trouwen, beloven jonge mensen elkaar onvoorwaardelijk lief te hebben. Helaas zijn er veel relaties die op een echtscheiding uitlopen. 'Ik hou niet meer van je.' zegt één van de partners en het huwelijk ligt in puin. Alle romatische gevoelens zijn weg en een scheiding lijkt onvermijdelijk. Is zo'n huwelijk nog te redden? Waarschijnlijk wel. Lees daarvoor dit boek.
  • Het is een stappenplan van 40 dagen.
  • Eén van de partners kan ermee beginnen.
  • De eerste stap is gemakkelijk: 'Zeg vandaag niets negatiefs tegen je man of vrouw.'
  • Elke volgende stap vraagt iets meer van je.
  • Doe het om het hart van je partner terug te winnen.
  • Je wil is bepalend. Niet je gevoel.
  • Houd het 40 dagen vol (of iets langer).
  • Je zult er nooit spijt van hebben.
De uitdaging van de liefde geeft elk huwelijk een nieuwe kans. Ook jouw huwelijk
Dit boek staat centraal in deDVD Fireproof (zie DVD's) en er is ook een roman over de film verschenen.
14,95 euro


Aantal
Trouw en teder    
Trouw en teder

A. Hoek- van Kooten

Seksualiteit is een belangrijk onderwerp, dat met fijngevoeligheid en deskundigheid besproken moet worden. In Trouw en teder slaagt Alie Hoek erin om dit onderwerp met alle mooie en moeilijke kanten op een heldere en positieve over het voetlicht te brengen. Trouw en teder is al jaren een betrouwbare gids voor (aanstaande) gehuwden. Deze tiende druk is geheel herzien en dat het een 10e druk is laat zien hoe goed dit boek is !
14,50 euro


Aantal
1-2 -Volgende »