HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Belijdenis
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Pasen en 40-dagen tijd
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Dwarsliggers  |  | 
 
Bijbel Gewone Taal Bij de hand    
Bijbel Gewone Taal Bij de hand

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. Troostende en uitdagende teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht voor verschillende momenten van hert dagelijks leven;aan het begin van de dag, bij ziekte, bij vreugde of bij verdriet etc.Teksten om zelf te lezen of om aan anderen voor te lezen en mee te geven.
12,50 euro


Aantal
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig    
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. 150 teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht;uit ieder bijbelboek een of meerdere teksten. Zo krijg je een mooi overzicht van alle boeken die in de bijbel staan. Elk gedeelte geeft een goed beeld van de Bijbel in gewone taal.


12,50 euro


Aantal
Bijbel NBV Dwarsligger    
Bijbel NBV DwarsliggerDe Nieuwe Bijbelvertaling is voor het eerst verkrijgbaar als dwarsligger. ! (12 x 8 cm )
Voor deze bijbeluitgave is een speciale letter ontworpen, waardoor de complete Bijbel nu verschijnt in de meest compacte vorm en toch leesbaar blijft. handig voor op reis.
19,95 euro


Aantal
Veritasconflict    
Veritasconflict

S. Feldhahn

Claire Rivers begint enthousiast aan haar studie op de Harvard-universiteit. Maar ze merkt al snel dat studenten die tijdens colleges hun christelijke overtuiging laten doorschemeren, vijandigheid en minachting oproepen. Claire ontdekt zelfs een complot waarin gelovige opvattingen in het geheim doelbewust worden tegengewerkt. Ze moet beslissen of ze met gevaar voor eigen leven die informatie openbaar maakt - of zich eraan gewonnen geeft.
14,95 euro


Aantal
Nachtschade    
Nachtschade

S.Feldhahn

Om haar studie te kunnen betalen wordt Ronnie Hanover eerst serveerster en later stripteasedanseres in een nachtclub in de stad. Ze komt terecht in een wereld van afpersing en spionage. Doug en Sherry Turner wonen in dezelfde stad. Voor het oog zijn ze gelukkig getrouwd, maar niemand weet dat hun huwelijk in een grote crisis is beland. Als Ronnie op hun weg komt, staan Doug en Sherry voor de vraag of ze hun comfortabele leven op willen geven om haar te helpen. Het terrein van de geestelijke duisternis komt dichtbij...
14,95 euro


Aantal