HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Dwarsliggers  |  | 
 
Bijbel Gewone Taal Bij de hand    
Bijbel Gewone Taal Bij de hand

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. Troostende en uitdagende teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht voor verschillende momenten van hert dagelijks leven;aan het begin van de dag, bij ziekte, bij vreugde of bij verdriet etc.Teksten om zelf te lezen of om aan anderen voor te lezen en mee te geven.
12,50 euro


Aantal
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig    
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. 150 teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht;uit ieder bijbelboek een of meerdere teksten. Zo krijg je een mooi overzicht van alle boeken die in de bijbel staan. Elk gedeelte geeft een goed beeld van de Bijbel in gewone taal.


12,50 euro


Aantal
Nachtschade    
Nachtschade

S.Feldhahn

Om haar studie te kunnen betalen wordt Ronnie Hanover eerst serveerster en later stripteasedanseres in een nachtclub in de stad. Ze komt terecht in een wereld van afpersing en spionage. Doug en Sherry Turner wonen in dezelfde stad. Voor het oog zijn ze gelukkig getrouwd, maar niemand weet dat hun huwelijk in een grote crisis is beland. Als Ronnie op hun weg komt, staan Doug en Sherry voor de vraag of ze hun comfortabele leven op willen geven om haar te helpen. Het terrein van de geestelijke duisternis komt dichtbij...
14,95   6,95 euro


Aantal