HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbels en liedboeken  | Diverse vertalingen | 
 
In deze rubriek vind u bijbels in o.m. de NBG-vertaling, de Statenvertaling en andere gangbare Nederlandse en buitenlandse bijbelvertalingen.

1-2 -Volgende » 
Basisbiijbel hard kaft    
Basisbiijbel hard kaftDe BasisBijbel is de makkeijkst leesbare bijbel. Het is een hervertaling van de Statenvertaling en maakt gebruik van eenvoudige woorden en korte zinnen. Oorspronkelijke beeldspraak is hierbij intact gelaten. De Basisbijbel was al gepubliceerd op internet in 2013 en telde online al meer dan 30.000 actieve lezers.
Formaat  18,5 x 12,5 cm, met blauw leeslint.
16,95 euro


Aantal
Message of hope (nederlands)    
Message of hope (nederlands)

E.Peterson

The Message of hope in het Nederlands is een selectie van gedeelten uit de Bijbel: het complete Marcusevangelie en een selectie van teksten uit de Psalmen en de brieven van het Nieuwe Testament. The Message of hope in het Nederlands is een kennismaking met The Message. Deze bijbelvertaling is in de Engelstalige wereld al jarenlang zeer geliefd, aangezien het de boodschap van de Bijbel heel dichtbij brengt door het begrijpelijke, hedendaagse taalgebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor evangelisatie, maar ook voor persoonlijk gebruik.

4,95 euro


Aantal
Statenvertaling met uitleg zwart    
Statenvertaling met uitleg zwartDe onveranderde Bijbeltekst in de Statenvertaling wordt op een beknopte manier uitgelegd door middel van een inleiding en samenvatting per Bijbelboek. Tal van foto's, illustraties, landkaartjes en tijdschema's maken de uitleg nog duidelijker. Naast de Statenvertaling is ook de berijming (1773) van de Psalmen en de Formulieren opgenomen.Formaat 14 x 20 cm, harde band,zwart, klein formaat.
39,95 euro


Aantal
Statenvertaling met uitleg, flexibele band, blauw    
Statenvertaling met uitleg, flexibele band, blauwDe onveranderde Bijbeltekst in de Statenvertaling wordt op een beknopte manier uitgelegd door middel van een inleiding en samenvatting per Bijbelboek. Tal van foto's, illustraties, landkaartjes en tijdschema's maken de uitleg nog duidelijker. Naast de Statenvertaling is ook de berijming (1773) van de Psalmen en de Formulieren opgenomen.Formaat 18,5 x 26 cm, soepele band in casette, blauw, Middel formaat.
69,95 euro


Aantal
Twentse bijbel    
Twentse bijbelBiebel in de Twentse sproake uit 2008
Huisbijbel formaat 21 x 14 cm;bruine harde band met leeslint.
49,50   39,50 euro


Aantal
Naardense bijbel rood    
Naardense bijbel rood

P.Oussoren

De Naardense bijbel is het levenswerk van Pieter Oussoren, die jarenlang er aan gewerkt heeft. De bijbel wil zo letterlijk mogelijk teruggrijpen op de oorspronkelijke teksten uit Hebreeuws en Grieks. Het is meer een literaire vertaling, die door velen geroemd wordt om z'n oorspronkelijke vertaalkeuzes;nu ook in zakformaat !
54,95 euro


Aantal
Het leven van Jezus    
Het leven van Jezus

E. Smith

Samenvatting van de eerste vier bijbelboeken van het Nieuwe Testament tot een prachtig doorlopend verhaal. Alle details van de 4 schrijvers zijn gecombineerd en geven zo een optimaal beeld van Jezus werk en leven.
Met de nodige uitleg en de begrijpbare taal is het een zeer toegankelijk en informatief geheel geworden.
17,90 euro


Aantal
Schoolbijbel NBG `51    
Schoolbijbel NBG `51

NBG

Gebonden in blauwe harde band.Formaat 12 x 17,5 cm.
Met leeslint. Beperkte oplage.
22,50 euro


Aantal
Huisbijbel standaard NBG`51    
Huisbijbel standaard NBG`51

NBG

Duidelijk leesbare letter
Gebonden in zwarte kunstleren band
Formaat 14 x 21 cm
Kleursnee
39,00 euro


Aantal
Willibrordvertaling 1995    
Willibrordvertaling 1995De Willibrordvertaling is dé standaardvertaling van de rooms katholieke geloofsgemeenschap in het Nederlands taalgebied en wordt uitgegeven door de Katholieke Bijbelstichting, in nauwe samenwerking met de Vlaamse Bijbelstichting. De Willibrordvertaling wordt alom gewaardeerd als een vertaling die trouw is aan de grondtekst en die tegelijkertijd een tekst biedt in begrijpelijk hedendaags Nederlands.
18,50 euro


Aantal
David    
David

D. de Wolf

Na het succesvolle 1e en 2e deel van de Straatbijbel staat in het derde deel David centraal. Zijn leven kent hoogte- en dieptepunten: hij was herder en reuzendoder, muzikant, koning, vluchteling en bendeleider. Zijn gedrag is niet onbesproken, ook niet als hij Gods gezalfde koning is. David pleegt overspel en laat de man van de vrouw in kwestie vermoorden. Toch is Davids verhaal ook een verhaal van hoop: ondanks de onmogelijke situaties waarin hij terechtkomt, is er een uitweg.
In David worden fragmenten uit het leven van David afgewisseld met de greatest hits uit zijn psalmenoeuvre. Hoewel hij een succesvol militair is, stelt hij zich in zijn liederen kwetsbaar op. We zien Davids twijfel, wanhoop, blijdschap en alle andere emoties die hem zo menselijk maken. Door de eeuwen heen hebben mensen zich kunnen identificeren met de psalmen en liederen van David.
David is geschreven voor jongeren, aansluitend op de straatcultuur, in hun eigen taal.


9,95 euro


Aantal
Psalmen    
Psalmen

E. Smith

De psalmen zo letterlijk en zo rijk mogelijk vertaald door Erik Smith. De auteur heeft een zo getrouw mogelijke weergave van het Hebreeuws in hedendaags nederlands willen geven. Verder heeft hij de verschillende Hebreeuwse betekenissen en nuances  in de vertaling verwerkt en het aangevuld met  een aparte toelichting op woorden, begrippen en namen. Prachtig om te vergelijken met andere vertalingen voor bijbelstudie of uw persoonlijke gebedstijd !
14,90 euro


Aantal
1-2 -Volgende »