HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Dagboeken | 
Dagboeken 2017
 


1-2-3 -Volgende » 
Vandaag met Jezus    
Vandaag met Jezus

S. Young

Vandaag met Jezus bevat 150 overdenkingen, voor elke dag een stukje van twee pagina's. De bijbelteksten zijn allemaal uitgeschreven. Ook staan er verspreid door het boek 50 citaten over hoop van bekende, christelijke auteurs.
'Ik ben ervan overtuigd dat ik dit boek niet had kunnen schrijven als ik gezonder was geweest. Vandaag met Jezus ontstond in de loopgraven en is bedoeld om lezers hoop te geven. Hoop op Gods goedheid, zijn goedertierenheid, en zijn voortdurende aanwezigheid. De hoop die we kunnen vinden in de Bijbel is een rotsvaste realiteit - ongeacht wat er gebeurt in ons leven of in de wereld!'
- Sarah Young
16,95 euro


Aantal
Dichtbij Jezus    
Dichtbij Jezus

S. Young

Onze gebeden hebben vaak het karakter van een monoloog, waarbij wij het woord voeren en God, hopelijk, luistert. Sarah Young draaide het een jaar lang om en ontdekte: het is werkelijk mogelijk om dagelijks Gods stem te horen, en zijn aanwezigheid en vrede te ervaren. Dus laat je bemoedigen door dit prachtige dagboek en open je hart voor de stem van de Goede Herder. Hij is nabij. !!
Sarah Young studeerde filosofie, psychologie en bijbelwetenschappen. Samen met haar man, Steve, woont ze in Perth, in Australië, waar ze leiding geven aan een Japanse gemeente.
16,95 euro


Aantal
Adem de dag    
Adem de dag

M. v.d Vegt

Verstilling is lucht in je leven. We verlangen naar onthaasting in alle facetten in ons bestaan. Momenten die je ziel voeden, ruimte bieden en innerlijke rijkdom brengen.
In dit boek geeft stiltetrainer Mirjam van der Vegt een inzicht, aanmoediging of anekdote voor elke dag, met aanvullende bijdrages van herder Sjoerd Stellingwerf (stilte vanaf het open veld) en Alex van Pelt (stilte op de werkvloer).
Adem de dag is onderdeel van de Stiltelijn en het vervolg op Koester je hart.
• Inclusief een gratis online zevendaagse miniretraite, met downloadcode in het boek
• Met bijdragen van herder Sjoerd Stellingwerf en manager Alex van Pelt
• Aandacht in diverse media en events, o.a. via blogs op het platform EO geloven
• Verschijnt in de boekenweek, gelijktijdig met het BCBactieboek Het naaiatelier van Mirjam van der Vegt
• Onderdeel van de veelgelezen Stiltelijn
18,90 euro


Aantal
Stiltedagboek    
Stiltedagboek

M. vd. Vegt

Wie in de Bijbel leest verliest tijd, maar krijgt er eeuwigheid voor terug. Maar hoe lees je zo, dat de tekst ook werkelijk voor je gaat leven? Mirjam van der Vegt biedt met methodes uit de kloostertraditie een waardevolle verdieping voor de bijbellezing van elke dag. Uniek aan dit dagboek is dat je zelf wordt uitgedaagd de tekst te proeven en te beleven, alleen of in een groep. Na jouw persoonlijke momenten met God deelt Mirjam van der Vegt haar ervaringen met je. Leer meer over wat God zegt over rust, verwondering, liefde en ontvankelijkheid.
Een liefdevolle confrontatie met je eigen bezige bestaan.
22,90 euro


Aantal
Koester je hart    
Koester je hart

M. vd Vegt

Een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart.
Dat is een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden. Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd om uit het jachtige bestaan te stappen en op adem te komen bij de Bron van liefde. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg. Van benedictijns ‘piekeren’ en kloosterbier tot lectio divina en zwijgend vasten; overal is de stilte aanwezig. Voor iedereen die snakt naar een handvol rust.
Loop langzamer, word stiller:het leven heeft al zoveel in zich, voordat wij er iets van ‘maken’
Mooi boekje van deze romanschrijfster;geschikt voor de 40 dagen tijd, maar voor elk moment in het jaar dat je stilte (en God) wilt zoeken.
12,90 euro


Aantal
101 dagen boek voor passie, pasen en pinksteren    
101 dagen boek voor passie, pasen en pinksteren

R.Robbe

Dit 101-dagenboek is bedoeld voor de tijd rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.Een tijd van bezinning en voor velen ook van belijdenis. Dit dagboek helpt bij de dagelijkse stille tijd.
Centraal in het 101-dagenboek – hoe kan het anders – staat het lijden, de opstanding en de hemelvaart van Jezus en de komst van de Geest. In de dagelijkse overdenkingen brengt de auteur deze blijde boodschap dichtbij en legt hij de link naar de lezer: hoe leef jij met die blijde boodschap? Hoe is jouw relatie met God de Vader die zijn enige Zoon voor jou opofferde
12,90 euro


Aantal
Credo van Jezus    
Credo van Jezus

McKnight

Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht. Heb uw naaste lief als uzelf.
Bekende woorden van Jezus. Maar wat betekenen ze echt voor jouw leven? In veertig korte hoofdstukken leer je dit credo van Jezus te leven. Je ontdekt nieuwe manieren om God en de mensen om je heen lief te hebben.
'Zorg ervoor dat deze nieuwe handleiding voor je leven in je boekenkast staat.' - Max Lucado
'Eindelijk in het Nederlands! Het credo van Jezus is aanstekelijk en overtuigend! Lees de veertig hoofdstukken aandachtig door en je krijgt een nieuw verlangen om God en je naasten lief te hebben, met alles wat in je is.
Ook een mooi boek voor de 40 dagentijd !

14,95 euro


Aantal
Exodus een bijbels dagboek    
Exodus een bijbels dagboek

G.A. Trouwborst

Na het goed ontvangen Genesis – een bijbels dagboek is nu het tweede deel verschenen in de serie ‘Bijbelse dagboeken‘.Dit bijbels dagboek behandelt het complete bijbelboek Exodus. Gedurende11f weken reist de lezer langs alle verhalen: van de slavernij in Egypte, de tien plagen en de uittocht naar de berg Sinaï waar de wetgeving plaatsheeft. Vervolgens komt de bouw van de tabernakel gedetailleerd aan bod. Ondanks het dieptepunt rond het gouden kalf besluit het boek met Gods intrek in de tabernakel.
Dit dagboek volgt het Joodse dagelijkse leesrooster. Dit biedt een garantie dat alle tekstgedeelten aan bod komen. Zo leest u dit bijbelboek op een geheel nieuwe wijze en wordt uw bijbelkennnis verdiept !
12,50 euro


Aantal
Genesis een bijbels dagboek    
Genesis een bijbels dagboek

G.A. Trouwborst

Deze predikant (uit Nieuwleusen) behandelt het complete bijbelboek Genesis. Gedurende 3 maanden gaat u langs alle verhalen uit dit bijbelboek volgens het Joodse leesrooster. Dat betekent alle tekstgedeelten aan bod komen. Gebruikmakend van oa oude rabbijnse uitleg biedt dit dagboek een verrassende kijk op de tekst.
Zo leest u dit bijbelboek op een geheel nieuwe wijze en wordt uw bijbelkennnis verdiept !
12,50 euro


Aantal
God vertrouwen van dag tot dag    
God vertrouwen van dag tot dag

J. Meyer

In onze tijd stellen veel mensen hun vertrouwen op omstandigheden, succes, talenten en de meningen van mensen. Maar God vraagt ons om volledig op Hem te vertrouwen door Zijn beloften in de Bijbel toe te passen. Op deze manier kunnen wij de vrede, blijdschap en vervulling vinden die we zoeken.
Je kunt zo’n leven leiden door bewuste keuzes te maken, want het komt niet vanzelf. Iedereen heeft hulp nodig om goede keuzes te maken, angst en onrust te overwinnen en positief in het leven te staan, maar waar begin je?
In dit dagboek helpt Joyce Meyer jou:
    je aandacht dag voor dag op God gericht te houden
    van Hem te ontvangen wat je nodig hebt en Hem i?n en me?t alles vertrouwen
    vertrouwelijkheid met God te beleven en te genieten van je leven – waar je ook doorheen gaat!
HERDRUK !!

17,95 euro


Aantal
One God One Plan One Life    
One God One Plan One Life

Max Lucado

Eindelijk een dagboek voor jongeren vanaf 15 jaar van Max Lucado! Pakkende stukjes, korte zinnen en een heldere boodschap. Wat Lucado doet voor volwassenen en kinderen, kan hij ook voor jongeren.
Het leven voor jongeren is lang niet altijd makkelijk. Lucado wil hen aansporen om leiding, troost en bemoediging voor hun leven te zoeken in de Bijbel. Dat doet hij op aansprekende, laagdrempelige wijze met overdenkingen over vertrouwen, gehoorzaamheid maar ook wijsheid, pesten, alcohol en zelfbeeld.
19,95 euro


Aantal
Zingende steen    
Zingende steen

R.Sonneveld

365 Pogingen tot zingen luidt de ondertitel van dit boek; het is een leuk en eigentijds dagboek voor jongeren.
Elke overdenking stimuleert om te danken en/of God te prijzen.
Niet op datum, maar op dag. ( 7 dagen, voor 52 weken ). Nog 5 ex.;op=op
15,00   5,00 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »