HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Dagboeken | Dagboeken 2017
 
In deze rubriek vindt u de meest gangbare en bij ons voorradige dagboeken van christelijke auteurs varierend in lettergrootte en gebruikte bijbelvertaling ( van Statenvertaling tot en met Nieuwe Bijbelvertaling).
Kortom; dagboeken voor alle kerkelijke achtergronden. In de maand december raken diverse dagboeken soms utverkocht;wees er dus tijidg bij !!

Dag in dag uit 2017    
Dag in dag uit 2017

Div. auteurs

Dag in dag uit - Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Beschikbaar in drie uitvoeringen. Dit is het standaard dagboek voor 2017.Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen die gewend is om de Bijbel te lezen, maar ook voor mensen die nog niet zo thuis zijn in de Bijbel. Door het jaar heen worden diverse bijbelse thema’s besproken aan de hand van een goed doordacht bijbelleesrooster.
365 korte dagstukjes die bemoedigen, tot nadenken aanzetten, vertroosten en het Woord van God laten spreken voor mensen van nu. Dag in dag uit is laag geprijsd, dus zeer geschikt om weg te geven!

5,90 euro


Aantal
Dag in dag uit 2017 Dagblokalender    
Dag in dag uit 2017 Dagblokalender

Div. auteurs

Dag in dag uit - Al 30 jaar lang een geliefd bijbels dagboek. Dit is het de dagblokkalender voor 201;handig omaan de muur te hangen.
Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland hebben de 365 toegankelijke overdenkingen geschreven. Geschikt voor iedereen die gewend is om de Bijbel te lezen, maar ook voor mensen die nog niet zo thuis zijn in de Bijbel. Door het jaar heen worden diverse bijbelse thema’s besproken aan de hand van een goed doordacht bijbelleesrooster.
365 korte dagstukjes die bemoedigen, tot nadenken aanzetten, vertroosten en het Woord van God laten spreken voor mensen van nu. Dag in dag uit is laag geprijsd, dus zeer geschikt om weg te geven!
9,95 euro


Aantal
Goede moed 2017    
Goede moed 2017

Div. auteurs

Een bijbels dagboek als ondersteuning voor het geloofsleven.Goede Moed bevat 365 Bijbelse meditaties, voor elke dag een. Iedere maand wordt ingezoomd op een bepaald bijbelboek of een Bijbels thema. Goede Moed is geschikt voor jong en oud (het heeft een grote letter) en zeker ook voor gebruik aan tafel met het gezin. De bijdragen in het dagboek zijn van 12 verschillende christelijke gereformeerde predikanten..

8,90 euro


Aantal
Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017    
Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017

Div auteurs

Een uniek en gevarieerd dagboek voor elke dag van het jaar. Elke maand is geschreven door een andere auteur. Het Bijbels dagboek is verkrijgbaar in twee formaten. 
Verwerkingsvragen, zon- en maanstanden en de verjaardagen van het koninklijk huis maken het dagboek compleet. De bijdragen in dit dagboek zijn gebaseerd op teksten uit de Nieuwe Bijbelvertaling.
Elke overdenking eindigt met een suggestie voor een liedboeklied,  psalm of een gezang uit het Geref.kerkboek.
Twaalf verschillende auteurs verzorgen hun bijdrage.(uit de Geref.kerken vrijgem.)
10,90 euro


Aantal
Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017 Groot    
Bijbels dagboek kracht voor elke dag 2017 Groot

Div auteurs

Een dagboek met afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.
14,90 euro


Aantal
Honigdroppels 2017    
Honigdroppels 2017

Div. auteurs

Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling, dat voor de 134e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst. Daarnaast wordt een te lezen schriftgedeelte genoemd en een Psalm of Gezang om te zingen. Tot slot staat op de achterpagina van iedere dag een uitleg van de Psalmen door Spurgeon en wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld.
Medewerkers aan deze uitgave: ds. N. van der Want uit Barneveld, ds. J. Oosterbroek uit Harderwijk, ds. M. Baan uit Veenendaal, ds. G.S.A. de Knegt uit Barneveld en ds. J. van Amstel uit Ede. minder

11,95 euro


Aantal
Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017    
Scheurkalender Bijbel Gewone Taal 2017Na het succes van vorig jaar u wederoem uitgegeven;de scheurkalender vande Bijbel in Gewone Taal.
In deze scheurkalender vind je voor iedere dag een bijbeltekst uit deze bijbel. Tevens worden Christelijke en nationale feest- en gedenkdagen aangegeven.


8,50 euro


Aantal
Dagboek Immmanuel 2017    
Dagboek Immmanuel 2017

Div. auteurs

Immanuël Dagoverdenkingen geeft elke dag een heldere uitleg van een bijbelgedeelte. Bij de overdenkingen worden bijpassende liederen aangereikt. Het dagboek vormt zo een hulpmiddel om elke dag dicht bij het Woord van God te leven. Dit dagboek is geschikt om te lezen bij de NBG'51, de (Herziene) Statenvertaling en de Nieuwe Bijbelvertaling.
6,95 euro


Aantal
Voor hart en huis 2017    
Voor hart en huis 2017

Diverse auteurs

Voor Hart en Huis is een dagboek bij de Statenvertaling. Iedere maand wordt één Bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een meditatie toegelicht en wordt een te zingen Psalm uit de berijming 1773 opgegeven.
Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. N. van der Want te Melissant, ds. A. van Heteren te Urk, ds. G.S.A. de Knegt te Barneveld en ds. H. Paul te Moerkapelle.8,95 euro


Aantal
Volharding 2017    
Volharding 2017

Diverse auteurs

Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de vijfde keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de HSV. De medewerkers van dit dagboek komen uit de diverse gereformeerde en (hersteld) hervormde kerken.
8,95 euro


Aantal
Leven en licht 2017    
Leven en licht 2017

M. Goudriaan ea

Leven en licht heeft al sinds jaren een gewaardeerde plaats in een groot gedeelte van de gereformeerde gezindte. Ieder jaar werken zes ervaren auteurs mee aan deze uitgave, waarbij rekening gehouden wordt met het kerkelijk jaar. De korte meditaties zijn toegankelijk geschreven, bieden inzicht in Gods Woord en hebben dagelijks een punt om over na te denken. Verder;
- schriftuurlijk
- met toepassing voor vandaag
- iedere maand vormt een thematische eenheid
- geschikt voor jong en oud
- duidelijke druk
- handzaam formaat
7,90 euro


Aantal
Bijbels dagkalender 2017    
Bijbels dagkalender 2017

Div. auteurs (PKN)

Uitgangspunt van de Bijbelse Dagkalender is het bijbelleesrooster ‘Vandaag lezen wij...’ (dat ook in veel PKN-kerken gebruikt wordt). Dankzij dit rooster leest u een groot deel van de bijbel en bovendien sluit het aan bij het kerkelijk jaar.
Elk dagstukje bestaat uit een heldere en bemoedigende overdenking bij een bijbelgedeelte, en een voorstel voor een gezang. Iedere week begint bovendien met een pakkende spreuk of een inspirerend gedicht. Ook worden gebeden voor allerlei dagen weergegeven en vindt u christelijke en de joodse feestdagen in dit dagboek. Het dagboek heeft een duidelijk leesbare letter en een register van behandelde bijbelteksten.
7,75 euro


Aantal