HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

DVD's  |  | 
Muziek DVD's
 
Het DVD aanbod is de laatste jaren enorm gegroeid;ook in het christelijke segment.
Er zijn kwalitatief goede films met een duidelijk inspirerende boodschap.
Op de website vindt u een greep uit dit groeiende assortiment;kom gerust ook binnen om een DVD nader te bekijken of zelfs een gedeelte te zien. Diverse DVD's nu definitief in prijs verlaagd !

« Vorige- 1-2-3
Christmas candle    
Christmas candle

100minDVD

Diep weggeborgen op het Engelse platteland ligt het pittoreske dorp Gladbury. Het verhaal gaat dat de dorpskaarsenmaker één keer in de 25 jaar bezoek krijgt van een engel die een van de kaarsen aanraakt. Degene die deze kaars op kerstavond aansteekt, ontvangt een wonder. Maar in 1890 lijkt daar een einde aan te komen door de komst van elektriciteit. Als David Richmond, een jonge en vooruitstrevende dominee, in het dorp arriveert, ontdekken de dorpsbewoners een nieuwe vorm van wonderen: goede daden doen en vriendelijk zijn voor de ander. Als David pogingen doet het dorp te moderniseren, vindt hij de oude kaarsenmaker op zijn pad. Deze doet er alles aan de ‘erfenis van de Christmas Candle’ levend te houden. Als de bijzondere kaars op onverklaarbare wijze verdwijnt, beleven de dorpsbewoners een kerstfeest dat ze nooit meer zullen vergeten.
Gebaseerd op een hartverwarmend verhaal van Max Lucado in de stijl van Dickens, met Susan Boyle als een van de dorpsbewoners.
2,99 euro


Aantal
DVD Hart van pasen 2015    
DVD Hart van pasen 2015Korte en aansprekeden film ivm de jaarlijkse Hart van Pasenactie.! Deze film speelt zich af tijdens de Grote Depressie in het Amerika van de jaren 30. Circusleider Mendez trekt met het Vlindercircus het land door om de mensen wat afleiding te bezorgen. Onderweg stuit hij op Will, een man zonder armen en benen, die als entertainment dient in een zogenaamde ‘freakshow’. Will is diepongelukkig en besluit stiekem mee te reizen met het circus van Mendez om zo te ontsnappen aan een leven als attractie. Hij raakt bevriend met de mensen die voor Mendez werken en ontdekt dat zij allemaal een geschiedenis hebben maar van Mendez een nieuwe kans kregen. Ook Will ontdekt dat hij mag zijn wie hij is en hij groeit uit tot een inspiratiebron voor anderen. De rol van Will wordt vertolkt door Nick Vujicic."

2,99 euro


Aantal
DVD Once we were slaves 2016    
DVD Once we were slaves 2016Korte en aansprekeden film ivm de jaarlijkse Hart van Pasenactie.!
'Once we were slaves' vertelt het indringende verhaal van Jezus’ dood aan het kruis door de ogen van de twee (mede) veroordeelden. Een verhaal dat nog altijd uiterst actueel is in een wereld waarin iedereen ten diepste op zoek is naar vrijheid. De film laat zien dat echte vrijheid alles te maken heeft met Jezus’ dood en opstanding.
Deze actie-DVD  is vanaf nu verkrijgbaar in de (online) Chr. boek- en muziekwinkels voor slechts € 2,99 per stuk.


2,99 euro


Aantal
DVD De Verteller (Hart van Pasen 2014)    
DVD De Verteller (Hart van Pasen 2014)Hart van Pasen actie-DVD 2014 !! . Het DVD-boek ‘De Verteller’ is niet alleen een mooi cadeau maar ook een prima aanknopingspunt voor een goed gesprek over de betekenis – het hart – van Pasen
Ervaar Pasen in 3 stappen.
LEES  het verhaal van DE REIS VAN DE BEELDJES van Martine Jonker over de houten beeldjes die de veilige berg van de houtsnijder verlaten en over de zoon van de houtsnijder die achter de beeldjes aan gaat om ze te redden.
KIJK… de animatieserie THE STORY KEEPERS waarin de eerste christenen elkaar in het geheim de Paasverhalen vertellen, terwijl ze achtervolgd worden door Romeinse soldaten.
ONTDEK… wie de grootste Verteller is en welke verhalen Hij heeft verteld! Dat kan online met bijvoorbeeld IkzoekGod.nl en de WaaromJezus-cursus.
Omdat de DVD geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar is het ook een ideale DVD om als gezin te bekijken, maar natuurlijk ook voor jeugdwerk en als evangelisatie is deze actie-DVD goed te gebruiken.
2,99 euro


Aantal
De Kunstenaar (Hart van Pasen 2013)    
De Kunstenaar (Hart van Pasen 2013)Lees, Kijk en Ontmoet ... De Kunstenaar.
Combinatie van boek en DVD .  DE KUNSTENAAR is een verhaal over een dorp waar niet geruzied, maar
ook niet bemind wordt. Tot er een vreemdeling arriveert die met zijn kunstwerk leven brengt. Het hele dorp geniet tot een van de bewoners een fatale fout maakt. Kan de creatie van de kunstenaar hersteld worden?
De DVD ROAD TO EMMAUS is een verfilming van het Bijbelverhaal over de Emmausgangers. Twee vrienden zijn onderweg van Jeruzalem naar hun woonplaats. Ze snappen niets van de dood van hun rabbi Jezus. Hij was
toch de beloofde Redder? Dan voegt een vreemdeling zich bij hen. Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe het zit.
2,99 euro


Aantal
De Brug    
De BrugDe Brug is een indringende film die het Paasverhaal op een bijzondere manier illustreert, als een vader en zijn zoon er alles voor over hebben een treinongeluk te voorkomen. De honderden treinpassagiers zijn zich er niet eens van bewust dat ze afsnellen op een openstaande brug, met alle gevolgen van dien. Een van hen, een wanhopige jonge vrouw, is getuige van de genadedaad van de zoon en het zal háár leven en dat van alle andere passagiers voorgoed veranderen. De Brug brengt op zowel aangrijpende als glorieuze wijze het grootste offer van liefde, opoffering, hoop en vergeving in beeld. De film (een Tsjechische productie met 'Most' als oorspronkelijke titel) werd genomineerd voor een Oscar.
2,99 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3