HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

DVD's  |  | 
Muziek DVD's
 
Het DVD aanbod is de laatste jaren enorm gegroeid;ook in het christelijke segment.
Er zijn kwalitatief goede films met een duidelijk inspirerende boodschap.
Op de website vindt u een greep uit dit groeiende assortiment;kom gerust ook binnen om een DVD nader te bekijken of zelfs een gedeelte te zien. Diverse DVD's nu definitief in prijs verlaagd !

« Vorige- 1-2-3 -Volgende » 
Return to the hiding place    
Return to the hiding place

43 min DVD

Deze film bevat nooit eerder uitgezonden materiaal over Hans Poley ea. die " önmogelijke missies" uitvoerden tegen de nazi's die het huis van Corrie ten Boom binnenvielen. Beleef de aangrijpende wonderen die de onderduikers eraan bleven herinneren dat God altijd aanwezig was zoals de verblinding van de Gestapo, de brief op engelenvleugels etc. Boeiende aanvulling op de speelfilm Terug naar de Schuilplaats !
4,95 euro


Aantal
Agent of grace    
Agent of grace

88 min. DVD

Duitsland is in de ban van Hitler en de nazi. De Joden worden systematisch uitgeroeid en tegenstanders van het nationaal-socialisme worden opgepakt. Wat kan ik mijn eentje tegen zon regime beginnen? Mag ik de andere kant opkijken of moet ik echt wat doen? Met die vragen worstelt de predikant Dietrich Bonhoeffer en hij neemt een besluit. Na het uitbreken van de oorlog mag Bonhoeffer al snel zijn beroep niet meer uitoefenen. Hij besluit te gaan werken voor de Abwehr, de militaire inlichtingendienst van het Duitse leger,die tegelijkertijd ook het centrum van het lokale verzet tegen Hitler is. Bonhoeffer is betrokken bij verschillende operaties tegen het regime, totdat hij in 1943 gearresteerd wordt. Zijn overtuiging kost hem uiteindelijk het leven.....

14,99 euro


Aantal
Sons of God    
Sons of God

83 min. DVD

Manuel Hazeleger gaf alles op om de wereld van onverklaarbare genezingen, levensveranderende keuzes en internationale geloofsfanaten in beeld te brengen.
Ondanks dat we in een wereld van 2,4 miljard christenen leven, is de belevingswereld van deze christenen grotendeels onbekend. Wie is die God? En bestaat deze God? Kun je, zoals de Bijbel zegt, een persoonlijke relatie hebben met deze God? Manuel Hazeleger dook in de wereld van gelovigen die hun leven wijden aan het geloof, verzamelde beelden van wonderen, sprak met inspirerende figuren én zette het fraai vormgegeven op film.
14,99 euro


Aantal
Het Bezoek    
Het Bezoek

40 minuten DVD

Naar de bestseller van Adrian Plass.'Het zat wel goed met onze kerk.We spraken met ontzag en gepaste
dankbaarheid over onze Grondlegger.Alles liep op rolletjes.Het nieuws dat Hij van plan was ons
binnenkort op te zoeken, kwam dan ook op zijn zachtst gezegd onverwacht en was nogal schokkend.'
Met een lach en een traan vertelt HET BEZOEK het aangrijpende verhaalvan een onverwachte terugkeer.
Een film die een mens niet onberoerd kan laten. Wat als Het Bezoek jouw kerk aandoet? Hoe zou jij reageren ?

4,99 euro


Aantal
Beatrix    
Beatrix

159 min. DVD

2-delige Documentaire over Koning Beatrix;een ontroerend filmportret.
Michiel van Erp reisde een jaar mee met de vorstin en maakte een boeiende reportage.
19,95 euro


Aantal
Letter Writer    
Letter Writer

90min. DVD

DVD Film-10daagse 2014. Maggy Fuller is een rebelse tiener met nogal wat problemen. Ze woont samen met haar alleenstaande moeder die hard moet werken om de eindjes aan elkaar te knopen. Dan krijgt Maggy uit het niets een ouderwetse handgeschreven brief in de bus, afzender onbekend. Het is een persoonlijke brief, vol met mooie complimenten en wensen. Maar wie zou de brief geschreven kunnen hebben? Voor haar vader lijkt ze niet te bestaan en
haar moeder is teleurgesteld in haar prestaties. Maggy besluit op onderzoek uit te gaan en ze vindt de mysterieuze brievenschrijver op een onverwachte plek. Het is iemand die ze nooit eerder ontmoet heeft, maar die haar beter lijkt te kennen dan wie ook...
The Letter Writer is een eigentijdse en innemende film voor een breed publiek die stemt tot
nadenken. De film heeft diverse prijzen gewonnen.
12,99 euro


Aantal
Helden van de Titanic    
Helden van de Titanic

48 min. DVD

Dit voorjaar is het precies 100 jaar geleden dat de Titanic zonk. Deze dvd laat uniek filmmateriaal en nieuwe onthullingen zien, zoals:De waarheid achter het mysterieuze schip dat de zinkende Titanic naderde in die duistere nacht op de Atlantische Oceaan, om vervolgens zijn lichten te doven en de drenkelingen achter te laten in zijn kielzog.
Het wonder dat zich afspeelde op de ochtend van de heldhaftige redding van de overlevenden van de Titanic.
Een man die in 1962 op zijn sterfbed iets opbiechtte, waardoor de historische visie op deze afgrijselijke nacht voorgoed veranderde.
4,95 euro


Aantal
Onvoorstelbare wezens die evolutie tarten 3    
Onvoorstelbare wezens die evolutie tarten 3

47 minuten DVD

Onvoorstelbare wezens die de evolutie tarten 3 laat, evenals de eerdere delen 1 en 2, sterke bewijzen zien die aantonen dat de ontwerpen van dieren enkel en alleen aan een Schepper toegeschreven kunnen worden. Zij kunnen onmogelijk door evolutie verklaard worden. Deze boeiende documentaire zal u inspireren om de wereld rondom ons nauwkeuriger te bekijken.
Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

14,95   6,95 euro


Aantal
4DVD Ben Hur    
4DVD Ben Hur

210 min. DVD

Spannend relaas van het romeinse rijk, de lijdensweg van Christus en de strijd tussen de Joden en de Romeinen
Charlton Heston zet een krachtige vertolking neer in de rol van Judah Ben-Hur, een Joodse edelman in Palestina wiens odyssee begint als hij tot slaaf gemaakt wordt door de Romeinen.
Hij ontsnapt op een doortastende manier uit een in strijd gewikkelde slavengalei, neemt wraak op zijn kwelgeesten tijdens een wilde wagenrace in de arenas en heeft profetische ontmoetingen met Jesus Christus.
Uniek collectors's item ! 4 DVd's met oa 2 versies en  veel extra's.!
14,95   9,99 euro


Aantal
Wat zegt de Bijbel 1    
Wat zegt de Bijbel 1

P. Visccher

Wat Zegt De Bijbel?’ is namelijk ontworpen en gemaakt door Phil Vischer, de bedenker van de kinder-animatieserie ‘Veggietales’. Deze DVD bevat;
1: Wat is de Bijbel? Wat is er allemaal in de Bijbel te lezen? Kinderen leren met Buck Denver, Zondagschool Juf, Broeder Louie en de staf hoe de Bijbel vertelt over God en wat Hij voor ons heeft gedaan.

14,95   4,95 euro


Aantal
Wat zegt de Bijbel 2    
Wat zegt de Bijbel 2

P. Visccher

Inhoud van deze 2e DVD;
Deel 1: Wie koos de Bijbelboeken? Buck Denver en zijn vrienden leren hoe de boeken van het Oude & Nieuwe Testament gekozen werden voor de Bijbel. Ze ontdekken in het tweede deel van Genesis hoe God een familie gebruikte om Zijn Grote Reddingsplan te starten!
Deel 2: Wat is verlossing? Leer wat woorden als 'bevrijding' en 'verlossing' betekenen als we Gods Grote Reddingsplan ontdekken - hoe Hij de Israëlieten uit Egypte bevrijdde en ons wil verlossen van zonde - een klein woord dat grote problemen brengt.
14,95   4,95 euro


Aantal
Natalie 1 De vriendenclub    
Natalie 1 De vriendenclub

90 min.DVD

Het leven is niet makkelijk voor de 6-jarige Nathalie. Ze woont in Finland, aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Iedereen is arm en er is weinig te eten. Een vader heeft ze niet meer. Nathalie's moeder neemt een moeilijke beslissing; ze gaat aan het werk bij een rijke baron in Zwitserland en laat Nathalie noodgedwongen achter bij haar grootouders. Nathalie is erg verdrietig, maar laat het er niet bij zitten; ze gaat hard aan 't werk op de boerderij van haar grootouders. Met vallen en opstaan leert ze hoe ze voor de koeien moet zorgen, maakt ze vriendjes en is ze gelukkig met de kleine momentjes uit haar leven. Maar wat als haar grootouders in geldnood komen ? Op deze dvd zijn de eerste 4 afleveringen uit deze beroemde serie te zien; Op doorreis, De vriendenclub, Storm na de stilte en Werk aan de winkel.   Laatste ex.van deze serie !


3,90 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3 -Volgende »