HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

DVD's  |  | 
Muziek DVD's
 
Het DVD aanbod is de laatste jaren enorm gegroeid;ook in het christelijke segment.
Er zijn kwalitatief goede films met een duidelijk inspirerende boodschap.
Op de website vindt u een greep uit dit groeiende assortiment;kom gerust ook binnen om een DVD nader te bekijken of zelfs een gedeelte te zien. Diverse DVD's nu definitief in prijs verlaagd !

1-2-3 -Volgende » 
No greater love    
No greater love

105 minuten DVD

No greater Love gaat over het liefdesverhaal van Heather en Jeff. De grote vraag is: gunnen ze
elkaar een tweede kans? De film gaat over herkenbare relatiethema's: de uitdagingen van een
jeugdliefde, tijd voor elkaar maken, de rol die geloof speelt in een relatie. Maar ook over de vraag:
kun je elkaar vergeven?
Deze film biedt een prachtige kans om eens met de (Bijbelstudie)kring op een leuke manier dieper
in te gaan op het thema relaties. In het boekje dat bij de dvd zit vind je daarvoor tips, vragen en
inhoudelijke input voor twee tot drie kringavonden. Mede tot stand gekomen door medewerking van diverse huwelijkscursussen.
14,99   4,99 euro


Aantal
What if    
What ifIn deze film zoekt Ben Walker op vermakelijke wijze naar het ware doel in zijn leven. Hij wordt vijftien jaar terug in de tijd geplaatst om de waarde van liefde en geloof te ontdekken.
14,99   4,99 euro


Aantal
Left behind    
Left behind

95 min DVD

Verfilming van een deel van de bekende boeken van Tim LaHaye Left behind.
In deze film heeft de wereldleider Nicolae Carpathia de wereldvrede weten te bewerkstelligen, maar Wereldoorlog 3 klopt aan de deur. Verslaggever Buck Wuilliams  en zijn ondergrondse "Tribulation force" vechten tegen de tijd om dit gevaar te stoppen ....
9,99   5,25 euro


Aantal
WWJD2    
WWJD2WHAT WOULD JESUS DO II - DE HOUTSNIJDER vertelt het verhaal van een gezin dat geen tijd en aandacht meer voor elkaar heeft en daar de wrange vruchten van plukt. Matthew Stevenson is een onrustige jongen in dit gezin. Om zijn ouders terug te pakken vernielt hij een deel van het kerkgebouw. maar hij wordt gesnapt. Om een echte straf te ontlopen moet Matthew eigenhandig de schade repareren en hij komt in contact met Ernest. de oude houtsnijder Stuk voor stuk vinden de gezinsleden hun weg naar de oude houtsnijder. die ondanks zijn taaie leven zich niet laat beheersen door de hectiek van deze tijd. maar voortdurend de vraag stelt:
wat zou Jezus doen ?
14,99   9,99 euro


Aantal
What Katy did    
What Katy did

90 min. DVD

Katy Carr is een pittige 13-jarige die het geduld van haar vader regelmatig op de proef stelt. Philip Carr is arts en weduwnaar en roept meer dan eens de hulp in van Katy’s tante Izzie om zijn dochter in toom te houden. Door de komst van nicht Helen, die ziek is, ontdekt Katy dat er meer is dan alleen lol maken. Dan raakt ze, als gevolg van een ongeluk, aan huis gebonden en verandert haar leven, maar ook de manier waarop ze daar naar kijkt voorgoed. Gebaseerd op de gelijk-namige boek van Susan Coolidge. Mooie gezinsfim voor alle leeftijden. !
7,50 euro


Aantal
Seven days in Utopia    
Seven days in Utopia

117 min. DVD

Luke Chisolm (Lucas Black) heeft een droom.Hij wil professioneel sporter worden, maar alles dreigt in rook op te gaan als zijn debuutoptreden helemaal misloopt. Boos op iedereen, maar vooral op zijn vader, stapt Luke in de auto om vervolgens na een ongeluk te stranden in het kleine plaatsje Utopia, waar hij wordt opgevangen door de wat oudere excentrieke boer Johnny Crawford (Robert Duvall) en de mooie jonge Sarah. Luke heeft geen keus
en blijft in Utopia totdat zijn auto gerepareerd is. Al gauw blijkt dat Johnny meer is dan gewoon een boer en hij confronteert Luke met zijn ambities, overtuigingen en keuzes. Het leven is nooit meer hetzelde als je eenmaal in Utopia bent geweest... De film bevat een sterrencast, waarbij vooral Oscarwinnaar Robert Duvall opvalt in de rol van de oude boer Johnny Crawford en natuurlijk Oscarwinnares Melissa Leo als Lily.
14,99   9,99 euro


Aantal
War room    
War room

115 min. DVD

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Boeiende personages, goed geacteerd, Levensechte special effects, Mooi gefilmd, Pakkend verhaal;van de makers van Fireproof en Couragous.
12,99 euro


Aantal
War room KERKENeditie    
War room KERKENeditie

115 min. DVD

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Boeiende personages, goed geacteerd, Levensechte special effects, Mooi gefilmd, Pakkend verhaal;van de makers van Fireproof en Couragous. Deze versie heeft als extra's;een boekje voor bijbelstudie, handleiding voor kerken en een kortingsbon voor groepsvertoningen.
14,99 euro


Aantal
Apostel    
Apostel

120 min DVD

De DVD Apostel bevat het waargebeurde verhaal van Akim, een jonge moslim. Zijn identiteit ondergaat een diepgaande verandering wanneer hij Jezus ontmoet.De confrontatie met zijn familie, die juist zo trots is op een zoon als toekomstige imam, is hard en moeilijk. Zijn nieuwe levensstijl blijkt uiteindelijk een krachtig getuigenis van geloof en vergeving. Film rond een actueel thema, dat gevoelig ligt maar zeer respectvol in beeld is gebracht
14,99 euro


Aantal
Standing firm    
Standing firm

83 min DVD

Na de dood van zijn vrouw ziet de terughoudende kerkganger Dave Corwin het helemaal niet meer zitten. Hij krijgt steeds meer ruzie met zijn zoon Steven. Deze vraagt advies en gebeden van anderen om hem heen en probeert van alles. Lukt het hem om zijn vader te bereiken ? 
13,99 euro


Aantal
A long way off    
A long way off

85 min.DVD

Het moderne verhaal van ‘de verloren zoon’. De jonge Jake Abraham (Jason Burkey) heeft het helemaal gehad op de boerderij van zijn vader (John Diehl). Hij wil naar de grote stad, en met hulp van de schenking van de erfenis van zijn vader, trekt hij er op uit. Op naar het “echte” leven... Hij koopt een mooie sportauto, geniet van de vrouwen en alles wat met luxe te maken heeft. Het gaat lange tijd goed, maar gaandeweg verliest hij een groot deel van zijn geld. Hij raakt aan lager wal en hoort ook nog eens, dat het financieel heel slecht gaat op de boerderij van zijn vader. Hij keert terug naar zijn familie en realiseert zich net op tijd, wat nu echt belangrijk is in het leven....
13,99 euro


Aantal
Heaven is for real    
Heaven is for real

95 min. DVD

Gebaseerd op de bestseller De jongen die in de hemel was toont deze mooie film het waargebeurde verhaal van een vader die zoekt naar moed en overtuiging om een buitengewone ervaringvan zijn zoon met de wereld te delen.
Zoon Colton praat over alle details van zijn ongelooflijke reis en vertelt over dingen voor zijn geboorte. Dingen die hij onogelijk kan weten......
12,00 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »