HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Cadeauboeken | 
 
1-2-3 -Volgende » 
Je bent een top-mama    
Je bent een top-mama

A. de Boer

Je bent een top-mama is een minicadeauboekje vol grappige uitspraken en bemoedigende bijbelteksten. Een prachtig cadeautje voor moederdag of voor een vriendin met kinderen.
4,95 euro


Aantal
Super papa    
Super papa

J. v.d.Berg

Superpapa is een grappig en opbouwend boekje. Vol leuke oneliners, grappen, inspirerende citaten en krachtige bijbelteksten. Hét cadeau voor o.a. Vaderdag. Leuk, klein vierkant boekje ( 7 x 8,5 cm) en toch 96 pagina's dik.
4,95 euro


Aantal
Bijbels kleurboek    
Bijbels kleurboekDit ‘Bijbels kleurboek’ bevat dertig Bijbelteksten om in te kleuren. Door het niet doorschijnende papier kun je potloden, stiften of zelfs waterverf gebruiken. De kleurplaten staan vol met leuke patronen en inspirerende teksten uit de Bijbel. Een mooi kleurboek om heerlijk mee te ontspannen!

7,99 euro


Aantal
Hart naar boven    
Hart naar boven

Brevier

Een fraai geïllustreerd geschenkboek met daarin als thema Gods woorden voor vrouwen.
In de Bijbel staan veel voorbeelden waarin God zich rechtstreeks tot vrouwen richt. Vaak met een onverwachte en heilrijke boodschap. Denk aan Eva, aan Simsons moeder, aan Maria. In andere teksten richten  vrouwen zich rechtstreeks tot God, zoals Hanna. Een aantal van zulke bijbelteksten zijn in dit boek samengebracht. De prachtige illustraties naast elke tekst maken het boek tot een mooi geschenk voor elke vrouw ! Pracht moederdag geschenk.
6,95 euro


Aantal
365 allerbeste visjes    
365 allerbeste visjes

Visje

Originele scheurkalender om elke dag met een rake "Visje" - spreuk te beginnen.
Deze kalender kan ook opgehangen worden !
13,50 euro


Aantal
Honderd en een allerbeste visjes    
Honderd en een allerbeste visjesDit boekje is een selectie van de honderd en een allerbeste visjes die verschenen zijn.
6,95 euro


Aantal
Ik kleur jou    
Ik kleur jou

W. Veen

Kleuren met Wilma is nog  leuker! Een kleurboek voor volwassen, gemaakt met de vrolijke kunst van Wilma Veen en geïnspireerd door onze grote meesters zolas Vincent van Gogh en Johannes Vermeer.
7,99 euro


Aantal
Adem    
Adem

P. Both

'God is er. Als jij wakker wordt en niet weet hoe je de dag door moet komen - God is ook bij zo'n dag aanwezig. Zoals bij het begin van de schepping. Gods Geest zweeft dan over het water. Hij zweeft ook over ons leven, als een moedervogel. "Teksten uit het leven gegrepen,die je niet snel loslaten (Visie)
Adem is het 6e deel van Kauwgom, en serie jongerenboekjes waarin inmiddels meer dan 36.000 exemplaren van zijn verkocht.
11,00 euro


Aantal
Benschops beste    
Benschops beste

N. Benschop

In Benschops beste staan de 100 mooiste gedichten van Nel Benschop. Geen Nederlandse dichteres heeft zoveel lezers weten te ontroeren als Nel Benschop, die tien jaar geleden overleed. Haar gedichten getuigen van een diep inzicht in de menselijke ziel, gekoppeld aan een christelijke overtuiging waarin geloof, hoop en liefde centraal staan. Een aanrader voor wie van mooie christelijke poezie houdt !

13,50 euro


Aantal
Vergeetmijnietjes    
Vergeetmijnietjes

D. Jansen

Debuut van Dineke Jansen uit Nieuwleusen;mooie troostvolle en bemoedigende gedichten van een God die ons inderdaad niet vergeet ! De opbrengst van deze bundel gaat ook naar een hospice in Dalfsen !
13,95 euro


Aantal
Drievoudig snoer    
Drievoudig snoer

F. Deubel

Een drievoudig snoer bevat gedichten die passen bij een huwelijk. Deze gedichten laten zien hoe waardevol de verbintenis van het huwelijk is. Een verbond niet alleen met elkaar, maar ook met God!
Thema's die aan bod komen zijn o.a.: de liefde blijft!, een feest, een terugblik.
Leuk handzaam formaat, met prachtige bloemenfotografie. Mooie heldere kleuren maken Een drievoudig snoer tot een prachtig cadeau bij een huwelijk of huwelijksjubileum!


5,95 euro


Aantal
God`s plan voor jou is altijd beter    
God`s plan voor jou is altijd beter

M.Lucado

Dit nieuwe cadeauboek van Max Lucado heeft een duidelijke boodschap: God heeft een plan voor jou en Hij wil graag dat jij tot je doel komt. In korte, krachtige overdenkingen laat hij zien dat God je uniek heeft gemaakt en geeft hij inspiratie om erachter te komen wat Gods doel is voor jou. Het boek is uniek van karakter en sfeer. De nostalgische foto's, tekeningen en kleuren vormen een prachtig cadeauboek dat zeker ook bij mannen in de smaak zal vallen.
Leuk om te geven bij bijvoorbeeld Vaderdag, verjaardag, of belijdenis;in elk geval geschikt voor een brede doelgroep !
13,95 euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »