HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Boeken over deze regio | 
 
In deze rubriek vindt u boeken over onze provincie; m.n fiets en wandelroutes. Ook zijn er titels te vinden over onze plaats (Nieuwleusen); met daarin uitgaven van de Historische Vereniging Ni'jluusen van vrogger.

Daarom het Vechtdal    
Daarom het VechtdalDit boek bevat een mengeling over geschiedenis, natuur, recreatie, evenementen, economische ontwikkeling, sport en cultuur in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Bovendien de economische pijlers waarop de regio rust. want m.n. het bedrijfsleven uit het Vechtdal heeft een groot aandeel gehad in het maken van het boek met leuke verhalen.
Het boek belicht de geschiedenis, de mensen, bedrijven en verenigingen met niet alleen levendige teksten maar ook met prachtige foto’s. Er is gewerkt met een nieuwe techniek: een groot aantal foto’s is namelijk gekoppeld een filmpje die met een mobiele telefoon opgeroepen kunnen worden.. Gelardeerd met verhalen van familiebedrijven, succesvolle ondernemers, bijzondere gebeurtenissen, wetenswaardigheden en leuke anekdotes. Een groot aantal ondernemers zorgde voor leuke verhalen.
34,95 euro


Aantal
Canon van Dalfsen    
Canon van Dalfsen

Hist. kring Dalfsen

Van rendierjacht tot en met Erben Wennemars. Prachtig geillustreerd historisch overzicht van Dalfsen;in 50 vensters wordt de geschiedenis van Dalfsen, Lemelerveld, Oudleusen, Hoonhorst en Ankum beschreven door een aantal plaatsgenoten. Een mooie bloemlezing van verhalen voor wie zich wel verdiepen in de historie van deze omgeving.
17,95 euro


Aantal
20 vensters op de geschiedenis van Nieuwleusen    
20 vensters op de geschiedenis van Nieuwleusen

Ver. Ni'jluusn van vrogger

Rijk geillusteerde "Canon van Nieuwleusen" waarin de geschiedenis van dit dorp overzichtelijk in 20 vensters is onderverdeeld. Zeer boeiend voor (ex) inwoners van dit mooie dorp.
9,95 euro


Aantal
Zwolle kleurt oranje    
Zwolle kleurt oranje

C. en P. van der Wildt

Uniek fotoboek van het koninklijk bezoek aan Zwolle tijdens Koningsdag 2016;een prachtig verzamelwerk voor wie er (niet) zelf bij is geweest !
16,50 euro


Aantal
Jaren 40-45 in Nieuwleusen    
Jaren 40-45 in Nieuwleusen

Nijlkuusen v vrogger

Dubbel kwartaalblad van de Historische vereniging Nyluusen van vrogger en tegelijk de 2e en uitgebreide druk van het boek De jaren 40-45 in Nieuwleusen. Bevat oa de volgende bijdragen;Leven van een onderduiker in Nieuwleusen, Een mislukte overval, Een neergestorte bommenwerper, Bevrijdingsherinneringen, De bevrijding in deze regio, De oorlogsjaren van Albert Klein etc.
15,95 euro


Aantal
Kwartaalblad Historische vereeniging    
Kwartaalblad Historische vereenigingDit blad verschijnt 4x per jaar met bijdrage over de historische gebeurtenissen in en rond Nieuwleusen.
Deze uitgave heeft o.a als inhoud een artikel over de pastorie aan het Westeinde en een artikel over de sstoomtram langs de Dedemsvaart.
4,50 euro


Aantal
IJsselroute    
IJsselroute

D. Monch

11 Fietsrondritten en 7 stadswandelingen.
De IJssel biedt een heerlijke afwisseling van ruimte en rust, van stille weggetjes en Hollandse luchten. Je vindt er oude steden en kleine rivierdorpen.
Deze gids leidt fietsers langs de beide oevers van de IJssel. De gehele route is in beide richtingen bewegwijzerd en zo ingericht dat je korte en langere ritten kunt maken. Verder bevat de gids cultuurhistorische achtergrondinformatie bij de route, 19 overzichtelijke trajectkaarten en informatie over horeca, musea en bezienswaardigheden.
13,90 euro


Aantal
Vechtdal route LF 16    
Vechtdal route LF 16

Div. auteurs

Handig boekje met fietsroutes in het Vechtdal; van de bron tot aan de monding bij Zwolle.
De bijna 245 km lange route is bewegwijzerd en voert over dijken door rivierenlandschap, langs landgoedbossen en door kleinschalig hoevenlandschap. Een afwisselend landschap dus, maar ook de steden langs de route zijn boeiend door hun rijke historie. Aan te bevelen !!
12,50 euro


Aantal