HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  |  | 
Romans
Cadeauboeken
Dagboeken
Biografieen, Zending etc.
Gezin, Huwelijk, Relaties etc.
Bijbel en wetenschap
Kerk en Gemeente
Rond de bijbel
Eindtijd
Israel
Boeken over deze regio
Informatief allerlei
 
Tweederde van onze winkel bestaat uit boeken. U vindt ze in de verschillende categorieen.
Wekelijks komen er nieuwe titels bij;dus als u op de hoogte wilt blijven neem dan regelmatig een kijkje op de site

« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Strijd in je denken    
Strijd in je denken

J. Meyer

Best seller van Joyce Meyer;standaardwerk voor elke gelovige die ervaart dat er een oorlog aan de gang is in zijn of haar denken! Ben je een van die miljoenen die lijdt aan zorgen, twijfel, verwarring, depressie, boosheid of veroordeling, ? Overwinning van de negatieve gedachten die in je denken opkomen, brengt vrijheid en vrede.!

Ontdek hoe je die vernietigende gedachtenpatronen herkent en hoe je hun invloed in je leven kunt stoppen.
In dit krachtige boek, zal Joyce Meyer, auteur van vele bestsellers en gastvrouw op conferenties, je leiden in een eerlijk zelfonderzoek. Ze doet dit door de beproevingen, tragedies en uiteindelijke overwinningen van haar eigen huwelijk, gezin en bediening met je te delen, inclusief de waarheid, die ze ontdekt heeft over wat ze dacht en voelde op elke stap van de weg. Je zult inzien hoe Joyce de strijd gewonnen heeft in haar denken en hoe jij dat ook kunt.
15,95 euro


Aantal
Verander je woorden, verander je leven    
Verander je woorden, verander je leven

J. Meyer

“Woorden zijn zo ontzettend belangrijk! Je zou kunnen zeggen dat onze woorden als een televisiescherm zijn, waarop te zien is waar we onze gedachten aan hebben gewijd en hoe het met ons hart gesteld is. Ik ben ervan overtuigd dat onze woorden het niveau van blijdschap in ons leven kunnen verhogen of verlagen. Ze kunnen de antwoorden en onze gebeden beïnvloeden en een positief of negatief effect op onze toekomst hebben,” zegt Joyce Meyer in dit boek.

19,95 euro


Aantal
God is niet boos op jou    
God is niet boos op jou

J . Meyer

God is liefde! – Zo’n bekende uitspraak en toch zijn er veel mensen bang voor Gods reactie als ze fouten maken.
Dit boek richt zich tot die mensen die het heel moeilijk vinden Gods liefde voor hen persoonlijk aan te nemen. Joyce Meyer legt uit waarom sommige dingen leiden tot wantrouwen van God en daar tegenover belicht ze Gods ware karakter aan de hand van de Bijbel. 256 pagina's, paperback

.
19,95 euro


Aantal
Strijd in je denken voor jongeren    
Strijd in je denken voor jongeren

J. Meyer

Wist je dat er een strijd in je denken plaatsvindt ? Inderdaad. We moeten het onder ogen zien. Maar de belangrijkste strijd waarmee je te maken hebt vindt niet plaats op school, social media of feestjes en zelfs niet thuis in de woonkamer. De belangrijkste strijd wordt uitgevochten in je gedachten.
Strijd in je denken voor jongeren biedt een eerlijke kijk op de zaken waarmee jongeren vandaag worden geconfronteerd - druk van vrienden, verwachtingen voor de toekomst, het verlangen naar onafhankelijkheid. Met gedegen onderzoek, interviews met jongeren zoals jij en bijbelse adviezen zonder flauwekul geeft Joyce Meyer de munitie die je nodig hebt om de strijd aan te gaan.
13,95 euro


Aantal
Do you like it ? Facebook    
Do you like it ? Facebook

T. Chester

Nieuwe technologieën hebben veel goede kanten… sociale media kunnen heel nuttig zijn… maar hoe zit het met de gevaren? Imago, identiteit, zelfpromotie…? Op pastorale en Bijbelse wijze behandelt dr. Tim Chester deze onderwerpen. Hij stelt de relevante vragen en helpt je om ze meteen te beantwoorden. Zijn heldere toon brengt de boodschap dichtbij.
3,95 euro


Aantal
Schoon schip in kerk en staat    
Schoon schip in kerk en staat

J. den Admirant

Ook al is dit boek in de jaren 90 van de 20 eeeuw geschreven het is verbazend actueel over de situatie ons land !
Is het getij in Nederland nog te keren? Bestaat er een betrouwbaar en beproefd alternatief, voor het geval dat de democratie het vandaag of morgen begeeft? Zijn de leiders in kerk en staat afgestemd op de God van Israël? En: is het mogelijk dat God het stilzwijgen verbreekt, en sprekend, handelend en louterend optreedt? Hebben Israëls profeten nog een boodschap voor kerk en staat in Nederland voor de laatste jaren van de 20e eeuw?
5,00 euro


Aantal
Nederland van hoer tot bruid    
Nederland van hoer tot bruid

J. den Admirant

Boeiend boek over de geschiedenis van ons land in relatie tot de kerk en Israel; een klemmende oproep tot terugkeer van ons land tot God. De schrijver (geb. 1950) was vele jaren Hervormd predikant en sinds begin 1994 verkondigt hij in woord en geschrift het ‘Evangelie van het koninkrijk’ her en der in ons land.

16,90 euro


Aantal
De herder en de tempel    
De herder en de tempel

J. den Admirant

Hoe zullen de kinderen en jongeren weten van de grote daden van God, als die aan hen niet verteld worden? De Herder en de tempel wil allen die verantwoordelijk zijn voor de geestelijke opvoeding van ons volk daarbij behulpzaam zijn. Dit boek vermoeit de lezer niet met een stroom van feiten., maar laat zien wat God in de afgelopen 6000 jaar heeft getoond heeft van Zijn heerlijkheid en kracht. Het boek stimuleert op zoek te gaan naar de tegenwoordigheid van God, als Herder te midden van Zijn kudde.

19,90 euro


Aantal
Hoe een herder Psalm 23 ziet    
Hoe een herder Psalm 23 ziet

P. Keller

Dit boek is geschreven door een man die jarenlang zelf schaapherder is geweest. Daarom is de inhoud zo bijzonder. Keller beschrijft vanuit zijn persoonlijke ervaring en praktische kennis de relatie tussen de Goede Herder – Jezus Christus – en Zijn schapen. In twaalf hoofdstukken behandelt Philip Keller Psalm 23. Deze indrukwekkende herderspsalm – is door alle eeuwen heen – voor veel gelovigen al tot grote bemoediging en troost geweest. Keller verlangt er naar dat de lezer een nieuwe en frisse blik krijgt op Gods zorg. God heeft daadwerkelijk aandacht voor de mens in zijn persoonlijke nood!  Mooie gebonden uitgave uit 2015 van dit vele malen herdrukte boek.
12,95 euro


Aantal
Salomo    
Salomo

G.A. Trouwborst

Dit boek bespreekt het leven van een legendarische koning;de ongekende rijkdom, macht en vooral wijsheid van Salomo spreken nog altijd tot de verbeelding. Tegelijk luidt de ondertitel;Koning in het licht vd Tora. In de levensbeschrijving van Salomo zijn veel elementen uit andee bijbelverhalen opgenomen en dat werpt een heel nieuwe licht op Salomo's leven. Kortom;een boeiend studieboek !!
14,95 euro


Aantal
Kan een christen gebonden zijn ?    
Kan een christen gebonden zijn ?

W. vd Kamp

Op heldere wijze legt Wilkin uit dat een christen vervuld kan zijn met de Heilige Geest en toch nog gebieden in zijn leven kan hebben waar hij niet totaal vrij is en die hij nog niet heeft overgegeven aan de heerschappij van Jezus Christus.
De inhoud van dit boek heeft duizenden mensen geholpen om hun vrijheid in Christus te ontvangen. De Bijbel leert ons dat ieder mens is geboren om vrij te zijn. Vrijheid is het geboorterecht van elk kind van God! God heeft hemel en aarde bewogen om ons deze vrijheid te schenken. De vraag is niet of een christen gebonden kan zijn, maar of hij gebonden hoeft te zijn. Dit boek laat ons zien dat we op vier manieren gebonden kunnen zijn, maar bovenal hoe wij het kostbare geschenk van vrijheid in Christus kunnen ontvangen!


9,95 euro


Aantal
Wonder van het kruis    
Wonder van het kruis

W. v.d.Kamp

Indringend boek over de laatste 18 uur voor Jezus'sterven.
Wat speelde zich af rondom de kruisiging van Jezus van Nazareth, de Zoon van God? Begrepen zij, die persoonlijk betrokken waren bij de kruisiging van Jezus, wat er precies gebeurde en waarom Hij stierf? Wisten zij dat de loop van de geschiedenis in enkele uren een volkomen andere wending zou nemen? Door naar deze mannen en vrouwen te kijken, die er met hun neus boven op stonden, worden ook wij geconfronteerd met de vraag: Begrijpen wijzelf de betekenis van het wonder wel zo goed ?
Als lezer wordt u op indrukwekkende wijze meegevoerd naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in uw leven kunnen plaatsvinden.
De persoonlijke - en vooral eerlijke - getuigenissen, die door het boek verweven zijn, brengen het wonder van het kruis zo dichtbij, dat u vol verwondering gaat ontdekken dat de zeven wonderen van het kruis samen één wonderlijk geschenk vormen van God de Vader voor al zijn kinderen hier op aarde.


17,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende »