HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  |  | 
Romans
Cadeauboeken
Dagboeken
Biografieen, Zending etc.
Gezin, Huwelijk, Relaties etc.
Bijbel en wetenschap
Kerk en Gemeente
Rond de bijbel
Eindtijd
Israel
Boeken over deze regio
Informatief allerlei
 
Tweederde van onze winkel bestaat uit boeken. U vindt ze in de verschillende categorieen.
Wekelijks komen er nieuwe titels bij;dus als u op de hoogte wilt blijven neem dan regelmatig een kijkje op de site

« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende » 
Gebeden voor vrouwen    
Gebeden voor vrouwen

C. Ros

Gebeden voor vrouwen - Carianne Ros schreef een boekje dat het gebedsleven van vrouwen wil verdiepen. In zeven hoofdstukken met een korte inleiding, voorbeeldgebeden en verwerkingsvragen nodigt ze de lezers uit om aan de slag te gaan met lofprijzing en gebed. Een mooi cadeau voor ander andere Moederdag.
Ook verschenen in deze serie:
Gebeden voor moeilijke tijden
Gebeden voor jongeren
God, bent u daar?
6,95 euro


Aantal
Koester de tijd    
Koester de tijd

A. Westerduin

Tussen onze geboorte en sterfdag maken we allemaal mooie en moeilijke tijden mee. Al deze gebeurtenissen maken ons tot de persoon die we zijn. Soms kun je je een ‘loser’ voelen als niet alles je voor de wind gaat.
Koester de tijd houdt een uitdaging in. Durf je tijd uit te trekken om intens te leven: te dansen, te rouwen, te scheuren, te helen? Durf je de vraag te stellen: Wat er allemaal op mijn weg komt – hoe verhoudt zich dat tot Gods aanwezigheid in mijn leven ? Dit was het actieboek van de Christelijke Maand van de Spiritualiteit 2010.

7,95 euro


Aantal
In alle redelijkheid    
In alle redelijkheid

T.Keller

In dit boek gebruikt Tim Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en zelfs popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen. Boeiend en overtuigend geschreven. Dit boek stond 8 weken op de bestsellerlijsten van de New York Times !
Traditioneel staan de bestsellerslijsten vol met boeken van twijfelaars. Maar wat gebeurt er als je gaat twijfelen aan je twijfels?
Jarenlang heeft Tim Keller een lijstje bijgehouden met meest geuite ‘twijfels’ die skeptici meebrachten naar zijn Manhattan Church in New York. En in dit boek, In alle redelijkheid, ontmantelt hij ze een voor een. Waarom is er lijden in de wereld? Hoe kan een liefhebbende God mensen naar de hel sturen? Waarom zou het christendom de waarheid in pacht hebben? Waarom worden er in de naam van God zoveel oorlogen gevoerd? Dit zijn een paar vragen waar zelfs orthodoxe gelovigen vandaag de dag mee worstelen.
19,95 euro


Aantal
Ruim baan voor gerechtigheid    
Ruim baan voor gerechtigheid

Keller

Sociale gerechtigheid is een schone zaak;we moeten opkomen voor de armen en verdrukten.
Maar we leven in de praktijk een luizenleven. Hoe kunnen we die twee dingen met elkaar rijmen? Hoe gaan we om met de nood in de wereld?
En vooral: wat zegt de Bijbel over deze dingen. Want we staan natuurlijk pal voor de waarheid van Gods Woord, en de leer van de Schrift zullen we te vuur en te zwaard verdedigen. Maar diezelfde Schrift kan het ons ook heel ongemakkelijk maken.
Moeten christenen die de oude, orthodoxe leer van kruis en verzoening en rechtvaardiging uit het geloof hooghouden zich druk maken over gerechtigheid? Nou en of; en juist zij, betoogt Tim Keller in dit boek.


19,95 euro


Aantal
Bevrijd jezelf    
Bevrijd jezelf

T. Keller

In dit boekje Bevrijd van jezelf laat Tim Keller zien dat volwassen Bijbelse nederigheid betekent dat we ermee kunnen stoppen elke ervaring en elk gesprek op onszelf te betrekken en ons zo kunnen bevrijden van zelfveroordeling. Werkelijk Bijbels-nederig is hij die niet zichzelf haat of zichzelf liefheeft, maar zichzelf vergeet!
Keller op z'n best – kort en bondig.
4,95 euro


Aantal
Apostel broodnodig    
Apostel broodnodig

F. Jongboom

In dit derde deel van de Broodnodig-serie maakt ds. Frits opnieuw een ‘droomreis’ van 2000 jaar. Dit keer wordt hij wakker in de tijd van de eerste christelijke gemeenten en de apostelen. Gedurende deze verrassende, ontroerende en humoristische tijdreis ontdekt hij wat het daadwerkelijk betekent om in de voetsporen van de leerlingen van Jezus te treden.
Eerder verschenen: Broodnodig en Kerst Broodnodig.
3,50 euro


Aantal
Hemel verandert alles    
Hemel verandert alles

Todd & Sonja Burpo

Todd en Sonja Burpo's zoon Colton maakte een onvergetelijke reis naar de hemel en terug tijdens de
donkerste dagen van hun leven. Deze gebeurtenis veranderde hun leven en het boek dat zij schreven - De jongen die in de hemel was - gaf hoop aan miljoenen lezers wereldwijd.
Op basis van hun eigen ervaring, maar ook van vele reacties van lezers, hebben Todd en Sonja meer dan veertig inspirerende overdenkingen geschreven. Ze gaan in op vragen als: is het goed om te twijfelen? Welke hoop is er voor mij als ik een kind of een geliefde verlies? Hoe voelt de hemel? Hoort God me als ik bid ?
16,90 euro


Aantal
De vraag    
De vraag

R. Sonneveld

Waarom is er lijden in de wereld? Dat is waarschijnlijke de moeilijkste vraag voor gelovigen en de auteur heeft lang met deze vraag geworsteld. In De vraag laat hij zien hoeveel oplossingen geen echte oplossingen zijn en zelfs een onderdrukkende kant hebben. Uiteindelijk laat hij zien, dat niemand een logische verklaring heeft, maar dat er wel reden is om God te vertrouwen. Een diepzinnig filosofisch boekje, maar vooral ook pastoraal van toon.In In deze makkeijk toegankelijke serie zijn ook verschenen;De kern, De Bijbel en Het leven. 
3,50 euro


Aantal
Op weg naar Pinksteren    
Op weg naar Pinksteren

J. Mudde

Na Pasen breekt de vijftigdagentijd aan: de periode waarin christenen toeleven naar het Pinksterfeest. Zeven weken die je, evenals de vastentijd, kunt wijden aan bezinning en gebed. Het kan heel verrijkend zijn om dan na te denken over het werk van de Geest - alleen of samen met anderen.
Dit dagboek is daarvoor bijzonder geschikt. De brief van Paulus aan de Efeziërs vormt de leidraad. Paulus schrijft deze inspirerende brief over de kracht van de Geest en bemoedigt lezers vreugde te vinden in hun opgestane Heer.
Op weg naar Pinksteren biedt een leesrooster, bezinningsvragen, praktische opdrachten en gebedspunten.
12,50 euro


Aantal
Hoe is het thuis ?    
Hoe is het thuis ?

B. Graham

‘Ik weet dat het niet lang meer zal duren voor God me thuishaalt,’ schreef Billy Graham in zijn inleiding bij het boek Bijna Thuis. Zijn levensreis zit er bijna op en de hemel is zijn bestemming. De bestemming van iedereen die Jezus Christus toebehoort. Maar wat weten we eigenlijk over de hemel? Waar is de hemel? Hoe ziet de hemel eruit? Zullen we onze geliefden herkennen? Wat zullen we doen in de hemel? En kunnen we zeker weten dat we naar de hemel gaan?
In dit boek geeft evangelist Billy Graham antwoord op meer dan 100 vragen over de eeuwigheid. Zijn antwoorden geven ons inzicht in onze toekomst en ons uiteindelijke thuis.

12,50 euro


Aantal
Wonder van de hemel    
Wonder van de hemel

R. Rhodes

Heel veel mensen vragen zich af hoe het leven na dit leven eruit zal zien. Er zijn veel meningen over - zowel betrouwbare als onbetrouwbare. Bijbelleraar Ron Rhodes grijpt terug op de Schrift: en beantwoordt belangrijke vragen die bij mensen leven over dit onderwerp.
Met hoofdstukken als: Gaan door de poort van de hemel; Bijbelse omschrijvingen van de dood; Leven in de tussenliggende toestand; Eeuwig leven: de toekomstige opstanding; De opstanding: veelgestelde vragen; De hemel: veelgestelde vragen; De pracht van de Eeuwige stad: het nieuwe Jeruzalem; De nieuwe hemel en de nieuwe aarde; De zegeningen van de hemel voor gelovigen; De hemel voor hen die niet kunnen geloven; Beloning voor getrouwe dienst; Hulp voor hen die bedroefd zijn; Uitzien naar de eeuwigheid. Bevat 266 pagin's inclusief nog 3 aanhangsels.
16,95 euro


Aantal
Bestemd voor de overwinning    
Bestemd voor de overwinning

J. Prince

Bestemd voor Overwinning zal je leiden naar heerschappij over ziekte,gebrek,zwakheden en verslavingen!
Enkele redenen waarom christenen wereldwijd zo enthousiast zijn over dit boek:
- Het gaat niet om wat jij moet doen,maar om wat al gedaan is.
- Het gaat niet om wat jij moet volbrengen,maar om wat al volbracht is.
- Het gaat niet om veranderen vanuit je eigen wilskracht,maar vanuit de genade en
  de kracht van God.
Bijbelvast onderwijs en praktijkover leven in genade! Aanbevolen door o.a Brian Houston van Hillsong Church,
Sydney !

19,95 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4 -Volgende »