HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  |  | 
Romans
Cadeauboeken
Dagboeken
Biografieen, Zending etc.
Gezin, Huwelijk, Relaties etc.
Bijbel en wetenschap
Kerk en Gemeente
Rond de bijbel
Eindtijd
Israel
Boeken over deze regio
Informatief allerlei
 
Tweederde van onze winkel bestaat uit boeken. U vindt ze in de verschillende categorieen.
Wekelijks komen er nieuwe titels bij;dus als u op de hoogte wilt blijven neem dan regelmatig een kijkje op de site

1-2-3-4 -Volgende » 
Grootheid van de Schepper    
Grootheid van de Schepper

G. Trouwborst

Psalm 104 neemt een unieke plaats in binnen het psalmenboek. Op indrukwekkende wijze beschrijft David er de schepping. Rivieren en zeeën, bergen en dalen, alsook de schepselen zoals de vissen, ooievaar, leeuw en mens: alles wordt op prachtige wijze bezongen.Boven alles echter wordt de grootheid van de Schepper geroemd. De God die dit alles geschapen heeft, verdient onze lof! Dit is een boek met een toegankelijke uitleg en verrassende overdenkingen bij deze prachtige psalm. In maar liefst 75 aansprekende meditaties neemt ds. G.A. Trouwborst de lezer mee langs de volledige en veelzijdige tekst van Psalm 104.
9,95 euro


Aantal
650 weken Preken in Zeeland en Salland    
650 weken Preken in Zeeland en Salland

G. Trouwborst

Ter gelegenheid van zijn twaalf en half jarig ambtsjubileum heeft deze predikant een13-tal preken van zijn hand gebundeld in dit boek.Zeer lezenswaardig en ook opbouwend voor uw geloofsleven; bekende bijbelgedeelten worden soms op een verfrissende manier benaderd !
9,95 euro


Aantal
Als je op het water wilt lopen moet je uit de boot stappen    
Als je op het water wilt lopen moet je uit de boot stappen

J. Ortberg

Als je op het water wilt lopen, moet je uit de boot stappen is een humoristisch en diepgravend boek over geloofsgroei.In dit boek staat Petrus’ wandeling symbool voor de uitnodiging aan iedereen die, net als hij, een stap in geloof wil zetten, die meer van Gods kracht en aanwezigheid wil ervaren. Lopen op water betekent dat ik met Gods hulp dingen kan doen die ik op eigen houtje nooit voor elkaar zou krijgen…Dus ik wil je uitnodigen voor een wandeling. Op het water.
Maar vergeet niet: Je kunt pas op het water lopen als je uit de boot stapt. Om je op weg te helpen heeft John Ortberg bij elk hoofdstuk vragen geschreven waar je mee aan de slag kunt om uit je boot te stappen! Een mooi boek om te gebruiken in huiskringen.
12,50 euro


Aantal
Intimiteit    
Intimiteit

J. Pool

God kent de afleidingen en onze moeite om tijd voor Hem apart te zetten. Toch laat Hij je niet los en blijft Hij aan je hart trekken, want Hij wil zijn hart met jou delen, zoals alleen echte vrienden dat doen. Je hemelse Vader roept je: 'Waarom kom je niet wat dichterbij?'
9,95 euro


Aantal
Ontmoetingen met Jezus    
Ontmoetingen met Jezus

T. Keller

Wat is het doel van mijn leven?  Waarom is er zoveel mis met de wereld? En wat kan ik daaraan doen?
Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal beginnen bij een verandering van het antwoord op deze vragen.
In de evangeliën veranderde Jezus het leven van iedereen die hij ontmoette. Dat deed hij door krachtige ervaringen en woorden, waardoor zij tot onverwachte en nieuwe antwoorden op hun levensvragen geleid werden. Deze ontmoetingen van Jezus hebben ook nog een boodschap voor de vragen en twijfels van vandaag.
In dit boke van Tim Keller is te lezen hoe de centrale gebeurtenissen in het leven van Jezus een weg laten zien waarop ook wij hem kunnen ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.

16,95 euro


Aantal
Jezus leven    
Jezus leven

H. Stoorvogel

Bijzonder uitdagend boek over Jezus !,De belichaming van het goede, een mens uit één stuk, een man met een missie: Jezus maakte het allemaal waar. Maar hoe zag een gewone werkdag voor Jezus eruit? Wat was er nou echt zo bijzonder aan Hem, dat duizenden mensen Hem volgden? Henk Stoorvogel is nieuwsgierig en slaagt erin een nieuw licht op het leven van Jezus te werpen, door het stellen van kinderlijk creatieve vragen.
Maar Jezus Leven gaat nog verder. Het is een oproep tot het leven van een ‘Jezus Leven’. Hoe kunnen wij vandaag de dag vorm en inhoud geven aan de navolging van Jezus Christus? Met Henk Stoorvogel gaan we op zoek naar het hart van Jezus en de manier waarop we dat in ons eigen leven kunnen toepassen.
17,99 euro


Aantal
Naam van God is genade    
Naam van God is genade

Paus Franciscus

Aan de hand van een aantal vragen en via jeugdherinneringen en ontroerende anekdotes legt Franciscus uit wat zijn redenen zijn voor het door hem ingestelde Jaar van Barmhartigheid. Hij benadrukt dat de kerk voor niemand haar deuren mag sluiten. Via een intieme dialoog wil hij een inspiratie zijn voor iedereen die op zoek is naar een betekenis in het leven.Op elke bladzijde zindert het verlangen om vooral het onrustige, gekwelde deel van de mensheid te bereiken. Vluchtelingen, gevangenen, armen, en mensen aan de rand van de samenleving, zij willen omarmd worden in plaats van weggeduwd.
Dit thema van “barmhartigheid”, is in deze tijd actueler dan ooit tevoren. Juist dit maakt het boek zo bijzonder en urgent.

15,00 euro


Aantal
Navolging van Christus in jonge taal.    
Navolging van Christus in jonge taal.

T. a Kempis bewerking M.de Vries

Regelmatig verschijnen nieuwe vertalingen van het klassieke meesterwerk, ook in het Nederlands. De navolging van Christus in jonge taal - zoals de hertaling van Mink de Vries heet - is bedoeld om De navolging toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek en met name voor jongeren.
De navolging van Christus is na de Bijbel het meest vertaalde en verspreide boek van de christenheid. Ook voor veel mensen vandaag is deze vijftiende-eeuwse spirituele gids een bron van inspiratie. Recent nog werd eruit geciteerd door Ben Bernanke, president van de Amerikaanse Centrale Bank, tijdens een crisisberaad over de kredietcrisis.
17,50 euro


Aantal
Eindelijk thuis    
Eindelijk thuis

H.Nouwen

Een ogenschijnlijk onbeduidende confrontatie met een poster waarop een detail van Rembrandt's 'Terugkeer naar de verloren zoon' stond afgebeeld, vormde voor Henri Nouwen het begin van zijn roeping en gaf hem nieuwe kracht. In het hart van dit avontuur staat een schilderij van de Verloren Zoon uit de eerste eeuw en haar schrijver, een mens uit de twintigste eeuw op zoek naar de zin van het leven.
Vanuit zijn persoonlijke betrokkenheid en levenservaring schetst Henri Nouwen de ervaringen en gevoelens van de vader, de oudere zoon en de jonge zoon. Hij nodigt ons uit om Rembrandts meesterwerk en bevrijdende liefde van God op onnavolgbare wijze afgebeeld, op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen.
"Het beste boek van Nouwen, met een spirituele totaalvisie over een dieper en krachtiger geestelijk leven"
aldus zijn biograaf Jurjen Beumer. Nu in een nieuw jasje gestoken !
12,99 euro


Aantal
Gewijd genieten    
Gewijd genieten

A. Westerduin/T.Westerbeek

Hoe kom je tot stilte? Hoe kom je even op adem bij God, met voedsel voor de geest én het lichaam?
In dit boek zijn meer dan 20 bijzondere plekken samengebracht waar je stilte kunt vinden. In je eentje, met je bijbelkring, kerkenraad of gewoon met een vriend(in). Maar onder het motto ‘voedsel voor de geest en voedsel. Behalve gastvrije kloosters, landelijke B&B’s en stiltetuinen worden ook plekken beschreven waar je in alle rust een hapje kunt eten. Gewijd genieten bevat eveneens teksten, spreuken, lees- en luistertips die je helpen tot stilte te komen. Een aanrader voor de zomer !
13,90 euro


Aantal
Koester je hart    
Koester je hart

M. vd Vegt

Een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart.
Dat is een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden. Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd om uit het jachtige bestaan te stappen en op adem te komen bij de Bron van liefde. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg. Van benedictijns ‘piekeren’ en kloosterbier tot lectio divina en zwijgend vasten; overal is de stilte aanwezig. Voor iedereen die snakt naar een handvol rust.
Loop langzamer, word stiller:het leven heeft al zoveel in zich, voordat wij er iets van ‘maken’
Mooi boekje van deze romanschrijfster;geschikt voor de 40 dagen tijd, maar voor elk moment in het jaar dat je stilte (en God) wilt zoeken.
12,90 euro


Aantal
Levensparels. Inspiratiebron voor gelovig leven.    
Levensparels.  Inspiratiebron voor gelovig leven.

M. Lonnebo

Dit boek Levensparels. Inspiratiebron voor gelovig leven gaat uitgebreid in op de achtergrond en de mogelijkheden van de Levensparels.
De parels kunnen helpen het gebed te verdiepen. Alle parels hebben een eigen betekenis, maar iedereen kan daar een nieuwe betekenis aan toevoegen.
Bisschop Lönnebo strandde op een dag in een storm met zijn schip op een klein Grieks eiland. Daar ontwikkelde hij het idee van de Levensparels. Veel jonge mensen hebben volgens hem behoefte aan spirituele verdieping, zonder dat ze zien waar ze dat verlangen op kunnen richten. Lönnebo zocht naar een handvat – letterlijk en figuurlijk – en zo ontstonden de Levensparels. Inmiddels zijn er alleen in Zweden al ruim 90.000 armbanden verkocht en zijn de Levensparels verkrijgbaar in Duitsland en Engeland.
9,95 euro


Aantal
1-2-3-4 -Volgende »