HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Boeken  | Biografieen, Zending etc. | 
 
In deze rubriek vindt u diverse bijzondere biografieen;ook over de tweede wereldoorlog. Oude en ook nieuwe levensbeschrijvingen. In al deze boeken klinkt een duidelijk getuigenis door wat de Here Jezus in een mensenleven kan doen.


1-2 -Volgende » 
Die jongen die in de hemel was    
Die jongen die in de hemel was

T. Burpo

De jongen die in de hemel was is het bijzondere verhaal van de vierjarige Colton, die op stel en sprong moest worden geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. De artsen onderkenden te laat dat de situatie levensbedreigend was, en tijdens de operatie krijgt Colton een hartstilstand.
Wonder boven wonder herstelt Colton en niet lang daarna begint hij te vertellen over de operatie: dat hij de artsen met hem bezig zag en dat hij zijn vader in een aparte kamer op zijn knieën zag bidden. De familie weet niet zo goed wat ze ermee aan moet, maar al snelhopen de bewijzen zich op. Colton vertelt dat hij zijn zusje, wier leven na drie maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, zijn overgrootvader en zelfs Jezus heeft gezien. Over al deze mensen weet hij details die hij nooit had kunnen weten en de familie realiseert zich gaandeweg dat ze Colton wel moeten geloven… Nu in een voordelige paperbackeditie  !
12,95 euro


Aantal
Die jongen die in de hemel was LUISTERBOEK    
Die jongen die in de hemel was LUISTERBOEK

T. Burpo

Na het grote succes van de paperbackeditie verschijnt De jongen die in de hemel was nu eindelijk ook als luisterboek; voorgelezen door Evert ten Ham. 
De vierjarige Colton krijgt tijdens een operatie een hartstilstand. Wonder boven wonder herstelt Colton en niet lang daarna begint hij te vertellen over de tijd die hij in de hemel heeft doorgebracht: dat hij zijn zusje, wier leven na drie maanden eindigde in een miskraam en over wie nooit werd gesproken, heeft gezien. Ook heeft hij zijn overgrootvader en zelfs Jezus ontmoet. Hij weet details die hij nooit had kunnen weten en de familie realiseert zich gaandeweg dat ze Colton wel moeten geloven...19,95 euro


Aantal
Glossy Bonhoeffer    
Glossy Bonhoeffer

G.J. Segers

Bonhoeffer heeft in zijn leven veel rollen aangenomen: dubbelspion, theoloog, verzetsstrijder, ethicus, predikant, schrijver. Zijn leven en zijn nalatenschap fascineert en inspireert tot vandaag de dag. Met de Bonhoeffer-glossy maak je kennis met de fascinerende man. Onder leiding van Gert-Jan Segers komt in de glossy Bonhoeffers gedachtengoed dichterbij dan ooit.
8,95 euro


Aantal
Hemel verandert alles    
Hemel verandert alles

Todd & Sonja Burpo

Todd en Sonja Burpo's zoon Colton maakte een onvergetelijke reis naar de hemel en terug tijdens de
donkerste dagen van hun leven. Deze gebeurtenis veranderde hun leven en het boek dat zij schreven - De jongen die in de hemel was - gaf hoop aan miljoenen lezers wereldwijd.
Op basis van hun eigen ervaring, maar ook van vele reacties van lezers, hebben Todd en Sonja meer dan veertig inspirerende overdenkingen geschreven. Ze gaan in op vragen als: is het goed om te twijfelen? Welke hoop is er voor mij als ik een kind of een geliefde verlies? Hoe voelt de hemel? Hoort God me als ik bid ?
16,90 euro


Aantal
Street God    
Street God

D. Salaberrios

Street God gaat over drugs, criminaliteit, discriminatie, maar vooral is het een verhaal over hoop. Over een man die een vredestichter durft te zijn. Die mensen in de gespannen wijken van de Bronx, dichter bij elkaar brengt.
Dimas Salaberrios was elf toen hij begon met drugshandel op school. Al gauw nam hij een steeds belangrijkere plek in op de straat. Zijn criminele carrière bracht hem de status die hij begeerde – hij werd een Street God waar iedereen een straatje voor om loopt. "His street name was Daylight, but he was a nightmare." Uiteindelijk, door verschillende gebeurtenissen, kiest hij toch een andere weg. Nu maakt hij zich hard tegen discriminatie, hij roept mensen op om te vergeven en niet af te zakken naar het niveau van wraak nemen.
Street God is een sterk getuigenis, dat wegleest alsof je een film kijkt:vergelijkbaar met Kruis in de asfaltjungle van David Wilkerson over Nicky Cruz en Knock-out van H Stoorvogel over Joop Gottmers.
18,50 euro


Aantal
Knock-out    
Knock-out

H. Stoorvogel en J. Gottmers

Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes.
Joop Gottmers groeide op als zoon van een café-eigenaar. Zijn leven werd een uitzichtloze keten van geweld, drugs, veel geld en diepe ellende. God greep in zijn leven in.
Henk Stoorvogel trok op met deze ex-crimineel; samen schreven ze Joops verhaal op.
Dit boek verschijnt i.s.m. Stichting Voorkom;nu in een voordelige mid-price editie !.
10,00 euro


Aantal
Kruis in de asfaltjungle    
Kruis in de asfaltjungle

D. Wilkerson

In het midden van de 20e eeuw verliet een jonge predikant zijn rustige gemeente op het Amerikaanse platteland: David Wilkerson. Hij wist dat God hem riep naar de achterbuurten van New York, waar jeugdbendes de dienst uitmaakten. De meeste mensen dachten dat hij zijn verstand verloren had. Maar Wilkerson geloofde in Gods leiding. Hij vertelde drugsverslaafden, prostituees en jonge gangsters dat God hen liefhad. Zijn leven liep vaak gevaar, maar hij hield vol.
Inmiddels heeft het door hem opgerichte Teen Challenge in meer dan zeventig landen opvangcentra voor drugs- en alcoholverslaafden.
En David Wilkerson predikt nog steeds het evangelie in het centrum van New York, nu als voorganger van de multi-culturele en multi-etnische Times Square Church. Zijn geloofsmoed heeft op miljoenen mensen diepe indruk  gemaakt.

7,95 euro


Aantal
Meisje dat God ontmoette    
Meisje dat God ontmoette

A.Beam

Annabel is chronisch ziek en ligt vaak in het ziekenhuis. Tot het moment dat ze tijdens het buitenspelen een ernstige val maakt van negen meter hoogte. Als door een wonder is ze ongedeerd, heeft zelfs geen schrammetje. Als ze na haar coma in het ziekenhuis ontwaakt, vertelt ze dat ze even in de hemel is geweest, bij God. Daar wil ze graag blijven. Maar God stuurt haar terug en belooft haar dat ze genezen is van haar ziekte. Twee wonderen dus in het waargebeurde verhaal van Annabel Beam: ongedeerd na de val én genezen van haar chronische aandoeningen. Voorjaar 2016 wordt Het meisje dat God ontmoette verfilmd door hetzelfde filmteam dat ook het boek De Jongen die in de hemel was verfilmde.
17,99 euro


Aantal
Kampvuur    
Kampvuur

Bakker J.

Een bundel met positieve verhalen over geloof ! Persoonlijke verhalen die een volstrekt ander geluid laten horen. Vijftien vertellers, die volop meedraaien in de moderne maatschappij, laten zien hoe belangrijk de kerk voor hen is. Ze hebben gemerkt dat de kerk iets wezenlijks toevoegt aan hun leven. Daarbij sluiten ze hun ogen niet voor fouten en gebreken. Maar ze blijven niet steken in wrok, verbittering of cynisme.
14,95 euro


Aantal
Oog in oog met Jezus    
Oog in oog met Jezus

S. Habib

Indrukwekkend boek en actueel voor deze tijd ! Een bekend verschijnsel;ergens in het Midden Oosten wordt een kerk opgeblazen door een gewelddadige islamitische groepering. De enige deur achterin is niet groot genoeg voor de vijfhonderd mensen die proberen te vluchten. Sommige sterven en na de chaos, het vuur en de rook, komt een jonge vrouw weer tot leven.
In dit zinderende, waargebeurde verhaal, heeft de dood niet het laatste woord. Vanaf de dag dat Samaa door Jezus werd geroepen en de islam verlaat, tot het moment dat ze oog in oog met Jezus staat, is haar leven getekend door Gods bovennatuurlijke liefde en kracht. Haar levensverhaal is boeiend en vol van hoop en bemoediging. Het toont dat Gods kracht door alle barricades heen breekt. Daarnaast is het een ontroerend bewijs voor het feit dat er ooit een Redder op ons staat te wachten met wie we oog in oog zullen staan.
14,95 euro


Aantal
De schuilpaats    
De schuilpaats

C. ten Boom

In dit boek vertelt Corrie ten Boom over haar eigen leven - haar jeugd, haar ouders, de tijd dat ze Joden verborgen, het concentratiekamp Ravensbrück.
"De Schuilplaats" is een blijvende internationale bestseller.
9,95 euro


Aantal
Unbroken    
Unbroken

L. Hillenbrand

Het boek waarop de film gebaseerd is. In mei 1943 stort een Amerikaanse bommenwerper in de Stille Oceaan en zinkt. Boven het oceaanoppervlak verschijnt het hoofd van een jonge luitenant, de piloot van de bommenwerper, die verwoede pogingen doet om op een stuk drijvend hout te klimmen.
Hoofdpersoon in dit boek is Louis Zamperini, die als hardloper uitblinkt tijdens de Olympische Spelen in Berlijn en in de Tweede Wereldoorlog uitgroeit tot een toonbeeld van wilskracht en doorzettingsvermogen.
Een levensverhaal wat je meesleept en wat zeer bijzonder verloopt. Zijn verhaal toont overeenkomsten met het levensverhaal van Corry ten Boom. Het boek laat zien dat de kracht van vergeving vele malen sterker is dan die van wraak.
15,00 euro


Aantal
1-2 -Volgende »