HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbelclub en zondagsschool  |  | 
 
In deze rubriek vindt allerlei boeken, cd-roms ed die u helpen uw club of zondagsschool te leiden.
Op dit moment zijn diverse werkmappen van de kinderboekenmaand van de afgelopen jaren voor de helft van de prijs ! Het zijn handige boeken die u helpen doelgericht op een gevarieerde manier met een thema bezig te zijn !

« Vorige- 1-2-3-4
Winnaars    
Winnaars

W. de Weerd

Winnaars is een leuk voorleesboek over sport en spel. Dit nieuwe boek van het succesvolle duo Willemijn de Weerd en illustrator Marieke ten Berge sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2013: Sport en spel.
Winnaars vertelt het verhaal van een spelletjesdag op de school van Sara en Ruben. Alle kinderen leggen een parcours af en het winnende groepje krijgt een medaille. Iedereen doet zijn best om te winnen, maar dat gaat niet altijd op een eerlijke manier. Er komt van alles aan bod: prestatiedrang, vals spelen, verborgen talent, winnen en verliezen.
Het mooie prentenboek is leuk om thuis, in de klas en tijdens kinderfeestjes voor te lezen en heeft een verrassend einde! Geschikt voor kinderen van 4-8 jaar.
7,50 euro


Aantal
Verhalenbundel kerst    
Verhalenbundel kerstAlle kerstverhalen,-sketches en losse kerstmusicals die door de jaren heen bij Timotheus kinderwerk zijn verschenen;nu in een dikke bundel. Uitgevoerd in stevige 4-gaats multo-map.
17,50 euro


Aantal
« Vorige- 1-2-3-4