HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbelclub en zondagsschool  |  | 
 
In deze rubriek vindt allerlei boeken, cd-roms ed die u helpen uw club of zondagsschool te leiden.
Op dit moment zijn diverse werkmappen van de kinderboekenmaand van de afgelopen jaren voor de helft van de prijs ! Het zijn handige boeken die u helpen doelgericht op een gevarieerde manier met een thema bezig te zijn !

1-2-3-4 -Volgende » 
Werkboek Vertel nog eens    
Werkboek Vertel nog eensHet werkboek ‘Vertel nog eens’ sluit naadloos aan bij het thema. In het werkboek staan weekopeningen en -sluitingen en lessen en verwerkingen bij de drie actieboeken. De werkbladen zijn vrij kopieerbaar.
12,95 euro


Aantal
Muziekboek Vertel nog eens    
Muziekboek Vertel nog eensDe nieuwste Kinderboekenmaand cd 'Vertel nog eens' bevat veertien nieuwe liedjes. In dit muziekboek de tekst en de muziek van de gelijknamige CD. Met liederen van Elise Mannah, Elly & Rikkert, Gert-Jan & Hanneke Scherff, Marcel Zimmer, Herman Boon ea.
5,95 euro


Aantal
Grote Pinksterfeest    
Grote Pinksterfeest

M. de Boer

Het pinksterverhaal op rijm geschreven en leuk om naar te luisteren of zelf te lezen.
Iedere illustratie is in kleur afgebeeld, maar óók als kleurplaat. Daardoor zorgt dit boekje voor uren lees- én kleurplezier rondom de pinksterdagen.
1,99 euro


Aantal
Knutselmap Pasen Hemelvaart Pinksteren    
Knutselmap Pasen Hemelvaart PinksterenKnutselmap met 50 paas-, pinkster- en hemelvaartwerkjes. Ideaal voor club, basis- en zondagsschool.
Er zijn ook andere Knutselmappen beschikbaar.
18,00 euro


Aantal
Wijzer op weg naar het Pinksterfeest    
Wijzer op weg naar het Pinksterfeest

A. van Hartingsveld-Moree

Dit gezinsdagboek wil helpen om als gezin bewust naar het pinksterfeest toe te leven. Het geeft vanaf de eerste paasdag tot en met de tweede pinksterdag – de zogenoemde vijftigdagentijd - een Bijbelgedeelte om te lezen, een korte uitleg daarvan, een psalm om te zingen en gespreksvragen.
Elke week begint met een inleiding op het weekthema, waarbij suggesties worden gegeven voor verwerking van de stof. Daarbij is rekening gehouden met de verschillende leeftijden van kinderen. Door middel van de bijgevoegde vijftigdagenkalender zien kinderen hoe ze elke dag dichter bij het pinksterfeest komen.
Door het samenstellen van een feestkalender leren oudere kinderen het verband te zien tussen de feesten van het Oude Testament en de vervulling daarvan in het Nieuwe Testament. Verder heeft elke week een kleurplaat of knutselwerkje voor jongere kinderen. Zo betrekt dit dagboek alle gezinsleden bij de vijftigdagentijd en is daarmee tegelijk een gezins-doe-boek.
14,95 euro


Aantal
Verhalenbundel Pasen & Pinksteren    
Verhalenbundel Pasen & PinksterenAlle verhalen, sketches en losse musicals over Pasen en Pinksteren die door de jaren heen bij Timotheus verschenen zijn. Uitgevoerd in een stevige 4-gaats multomap.
18,50 euro


Aantal
Van Pasen naar Pinksteren    
Van Pasen naar Pinksteren

J. Doggen

Lees-, denk-, ontdek- en doeboekje voor het hele gezin over de periode van de opstanding tot en met het pinsterfeest.
Jezus is opgestaan! Wat nu? In dit dagboekje ga je onderzoeken wat er gebeurde.
Wat is er bijvoorbeeld met Petrus gebeurd? Welke taak gaf Jezus hem en andere leerlingen?
Je gaat drie weken op weg van Pasen naar Pinksteren en dan ga je drie weken verder met Petrus en Paulus om van alles te ontdekken over wat de heilige Geest deed na het Pinksterfeest.

6,95 euro


Aantal
Verhalenbundel algemeen    
Verhalenbundel algemeenDeze verhalenbundel bevat algemene verhalen en zendingsverhalen die door de jaren heen bij kinderwerk Timotheüs zijn ontstaan. Sommige verhalen bestaan uit een aantal korte stukjes rond één thema.
Goed te gebruiken om een verhaal voor te lezen, of over meer bijeenkomsten te spreiden.
Uitgevoerd in een stevige 4-gaats multomap.

18,50 euro


Aantal
Knutselmap Kleurplaten    
Knutselmap KleurplatenIn deze knutselmap zitten 90 kleurplaten met onderwerpen uit het Oude- en het Nieuwe Testament.
Gerangschikt op volgorde van de Bijbel.
Geschikt voor kinderen van de onder- en middenbouw.
De kleurplaten worden losbladig aangeleverd in een stevige opbergmap en zijn vrij kopieerbaar.


17,00 euro


Aantal
Spelenderwijs    
Spelenderwijs

J. van Nederpelt en E. ter Welle

Dit lesboek is een compleet herziene uitgave van het boek Spelenderwijs en bevat zo'n 90 Bijbelspelletjes voor zowel jonge als oudere kinderen, en is een goede aanvulling op de Parel lesboeken. De spelletjes bieden volop mogelijkheid aan de kinderen om na een tijdje van luisteren en stilzitten, lekker in beweging te komen en spelenderwijs de kennis van de Bijbel te verbreden. Uiteraard kunnen de spelletjes naar eigen inzicht aangepast worden, en zijn ze zowel in het gezin als tijdens zondagsschool te gebruiken.
23,50 euro


Aantal
Handboek voor jeugdleiders    
Handboek voor jeugdleiders

A. Maliepaard

Eindelijk, een handboek voor iedere jeugdleider in de gemeente! Dit boek helpt je te groeien in je contact met jongeren en geeft praktische handvatten bij het voorbereiden van de avonden die je voor je tieners organiseert. Je zult er met frisse energie en nieuwe ideeën tegenaan kunnen. Je kunt dit boek van a tot z lezen, maar het er ook regelmatig bijpakken als naslagwerk. Achter in het boek vind je een cd waarop de rode draad van het boek in een uur verteld wordt. Handig voor in de auto of tijdens het sporten!
16,90 euro


Aantal
Handboek voor kinder en jeugdpastoraat    
Handboek voor kinder en jeugdpastoraat

Rietberg G.

Dit boek legt een fundament onder jeugdpastoraat, reikt een aantal basisvaardigheden aan, geeft inzicht in de geloofsontwikkeling van jongeren en wijst de weg in specifieke vormen van zorg. Immers, binnen het jeugdwerk loop je ook tegen moeilijke zaken aan. Een kind met problemen thuis, een tiener die het niet meer ziet zitten… Hoe ga je daarmee om?
Dit handboek is bedoeld voor kinder- en jeugdpastors, maar ook heel geschikt voor jongerenwerkers die zich pastoraal willen laten toerusten en predikanten en ouderlingen die zijn betrokken bij pastorale zorg aan kinderen/jongeren.

18,90 euro


Aantal
1-2-3-4 -Volgende »