HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Bijbels en liedboeken  | Bijbel Gewone Taal | 
 
Een nieuwe vertaling van de Bijbel, gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap: de Bijbel in Gewone Taal. Het is een vertaling uit het Hebreeuws en Grieks, in gewone taal, de taal die we allemaal dagelijks gebruiken. De gewone taal brengt de Bijbel dichtbij. Zo kan iedereen ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft. Wat is gewone taal?
Gewone taal is de taal die we allemaal gebruiken als we iets vertellen of uitleggen aan anderen. Het gaat om woorden die iedereen kent. De zinnen zijn niet te lang en lopen goed. De tekst is duidelijk opgebouwd. Je begrijpt wat de zinnen met elkaar te maken hebben en over wie of wat het gaat. Beeldspraak die moeilijk te begrijpen is, wordt verduidelijkt. De lay-out is overzichtelijk, met korte stukken tekst waar een kopje boven staat.


Bijbel in Gewone Taal Samenleesbijbel    
Bijbel in Gewone Taal SamenleesbijbelDe Samenleesbijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen en bespreken. Zo ontdekken en ervaren ze de rijkdom van de Bijbel!
De combinatie van ruim 500 pagina’s extra materiaal en de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal maakt de Samenleesbijbel tot een unieke bijbeluitgave. Door de bijbeltekst heen lopen drie ‘routes’ van verhalen, oplopend in moeilijkheidsgraad, maar steeds geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op de routes komen clusters van bijbelverhalen langs, zodat kinderen echt leren wie Jozef is, en Abraham en Jezus. Er staan bekende verhalen in, maar ook passages uit onbekendere bijbelboeken. Verder bevat deze bijbel meer dan 1000 illustraties, tekeningen, cartoons, landkaarten en foto's, 32 thema-pagina's en 40 nieuwe liedjes (incl. CD)
59,95 euro


Aantal
Bijbel Gewone Taal Bij de hand    
Bijbel Gewone Taal Bij de hand

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. Troostende en uitdagende teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht voor verschillende momenten van hert dagelijks leven;aan het begin van de dag, bij ziekte, bij vreugde of bij verdriet etc.Teksten om zelf te lezen of om aan anderen voor te lezen en mee te geven.
12,50 euro


Aantal
Lucas in Gewone Taal    
Lucas in Gewone Taal

NBG

Lucas in Gewone Taal komt uit de Bijbel Gewone Taal en vertelt zijn lezers over het leven van Jezus.
Mooie kennismaking met deze vertaling uit 2014
1,00 euro


Aantal
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig    
Bijbel Gewone Taal Kort en krachtig

NBG

Deze dwarsligger biedt een kennismaking met de Bijbel in Gewone Taal. 150 teksten uit de bijbel zijn hier samengbracht;uit ieder bijbelboek een of meerdere teksten. Zo krijg je een mooi overzicht van alle boeken die in de bijbel staan. Elk gedeelte geeft een goed beeld van de Bijbel in gewone taal.


12,50 euro


Aantal
Bijbel in Gewone taal standaard    
Bijbel in Gewone taal standaardEen begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal is geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 12 x 18 cm.
32,50 euro


Aantal
Bijbel Gewone Taal voor jou    
Bijbel Gewone Taal voor jouDe Bijbel in Gewone Taal voor jou bevat naast de complete bijbelvertaling twintig themapagina’s over onder andere pesten, duurzaamheid en zorg dragen voor elkaar. Door vragen en zoekopdrachten ontdekken jonge lezers wat de Bijbel te zeggen heeft.
Per thema wordt een vraag of stelling neergezet. Elk thema wordt geïntroduceerd door een spannend verhaal van een kind. Vragen over het bijbelverhaal en concrete ‘to do’-tips stimuleren kinderen om zelf uit de Bijbel te lezen. Zo komt de Bijbel dichtbij voor de oudere jeugd van 10-14 jaar;mooi afscheidsgeschenk voor de basis en/of zondagsschool of kindernevendienst.
32,50 euro


Aantal
Bijbel in Gewone taal huisbijbel    
Bijbel in Gewone taal huisbijbelEen begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal is geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 14 x 21 cm. Nu defintief in prijs verlaagd.
39,50   32,50 euro


Aantal
Bijbel in Gewone taal huwelijksbijbel    
Bijbel in Gewone taal huwelijksbijbelEen begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal nu ook als huwelijksbijbel;wit en 2 ringen op de voorzijde. Geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 14 x 21 cm.
47,50 euro


Aantal