HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Belijdenis  |  | 
 
In deze rubriek vindt u boeken die bij uitstek bij het afleggen van de Geloofsbelijdenis (of volwassendoop) gegeven kunnen worden.

1-2 -Volgende » 
Dogmatiek voor iedereen    
Dogmatiek voor iedereen

A. Leene/W. Markus

De auteurs zijn ervan overtuigd dat dogmatiek bijdraagt aan de verdieping van je geloof. Naast argumenten om te geloven komen de Drie-eenheid, de kerk, gebed, hemel en hel, Gods leiding in je leven en veel andere belangrijke thema’s uit de Bijbel op een overzichtelijke manier aan de orde.
Dit boek richt zich in de eerste plaats op jongeren, maar ook voor volwassenen is Dogmatiek voor iedereen een toegankelijke inleiding in de inhoud van het christelijke geloof.
19,95 euro


Aantal
Glossy Bijbel    
Glossy BijbelDe Bijbel (het Nieuwe Testament) toegankelijk voor iedereen;een bijzondere uitgave met de vertaling Het Boek (2008) en dat maakt deze uitgave geschikt voor een zeer breed publiek.
LenteMedia brengt het Nieuwe Testament nu als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties. Ditlook-and-feel van dit magazine is vergelijkbaar met de meeste populaire titels die nu in het tijdschriftenvak liggen. En daar komt dit magazine dan ook tussen te liggen. De keuze voor de glossylezer wordt uitgebreid. Nu kan men niet alleen kennismaken met LINDA, Flow of de Man, maar ook met de Bijbel.
4,95 euro


Aantal
Morgen kies ik weer voor God    
Morgen kies ik weer voor God

A. van Heijningen

Inspirerend boekje over allerlei onderwerpen die met belijdenis te maken hebben. Is het bijvoorbeeld wat je had verwacht ? Hoe kun je je geloof levend houden ? In Morgen kies ik wéér voor God praktische en uitdagende tips om na je belijdenis met het geloof bezig te blijven.Nu met een nieuwe cover !!
5,95 euro


Aantal
Bijna elke dagboek voor twintigers    
Bijna elke dagboek voor twintigers

R.Robbe

Mooi dagboek voor jonge mensen met pakkende overdenkingen; voor iedere week vijf.
(dus niet aan een dag gebonden)
14,90 euro


Aantal
En nu de Bijbel !    
En nu de Bijbel !

Diverse auteurs

En nu de Bijbel! is een dagboek dat jongeren wil stimuleren om actief en betrokken in de Bijbel te lezen.
Dit dagboek is eigenlijk één uitgebreide (nadere) kennismaking met de Bijbel en met bijbellezen. Na een korte inleiding volgen steeds zeven gedeelten uit een bijbelboek over een bepaald thema. Daar tussendoor zijn er dertien weken waarin we stilstaan bij een vraag óver het lezen van de Bijbel, zoals: 'Hoe lees je de Bijbel?' en 'Kun je bewijzen dat de Bijbel waar is?'
18,50 euro


Aantal
Handboek van het Christelijk geloof    
Handboek van het Christelijk geloof

A. MacGrath en J. Hoek

Dit gezaghebbende en toegankelijk geschreven Handboek Christelijk Geloof geeft een heldere inleiding op de belangrijkste onderdelen van het christelijk geloof. In zes hoofdstukken worden de thema’s geloof, God, Jezus, verlossing, de kerk en de christelijke hoop uitgewerkt.
Het boek is geschreven om christenen te helpen hun kennis van het geloof te verdiepen. Ook wil het het leven van de gelovige verrijken en aanzetten tot persoonlijke groei. Bovenal is het de bedoeling dat dit boek laat zien dat de Bijbel de basis is voor de christelijke overtuiging. NU voordeliger !!

34,50   12,50 euro


Aantal
Bijbel in Gewone taal standaard    
Bijbel in Gewone taal standaardEen begrijpelijke vertaling van de bijbel. Bekende woorden en niet al te lange zinnen;dat maakt de tekst duidelijker. De Bijbel in gewone taal is geschikt voor iedereen;ongeacht  leeftijd, kennis of achtergrond.
Gebonden uitgave, 2000 blz., formaat 12 x 18 cm.
32,50 euro


Aantal
NBV Jongerenbijbel    
NBV JongerenbijbelEigentijdse editie met themapagina's en vaste rubrieken
Met 5 verwisselbare omslagen
Tweekleurendruk en full-colour katernen
Formaat 15 x 23,5 cm.

55,00 euro


Aantal
HSV Jongerenbijbel    
HSV JongerenbijbelDeze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder bijbelboek een of meerdere landkaartjes en illustraties. En tientallen kleurenfoto's. Met bijbelroosters en de complete Heidelbergse Catechismus.

54,50 euro


Aantal
Kwestie van elke dag    
Kwestie van elke dag

H.van Wijngaarden ea

Hoe moet ik leven en wat heb ik elke dag aan het geloof en .... wat geloof ik eigenlijk ? Kwestie van elke dag is een jongerendagboek dat je helpt elke dag even bij zo'n kwestie stil te staan. Elke dag staat een onderwerp centraal uit de Tien geboden, het onze Vaderen de Geloofsbelijdenis.
Diverse belangrijke geloofskwesties komen zo aan de orde.
18,50 euro


Aantal
Navolging van Christus in jonge taal.    
Navolging van Christus in jonge taal.

T. a Kempis bewerking M.de Vries

Regelmatig verschijnen nieuwe vertalingen van het klassieke meesterwerk, ook in het Nederlands. De navolging van Christus in jonge taal - zoals de hertaling van Mink de Vries heet - is bedoeld om De navolging toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek en met name voor jongeren.
De navolging van Christus is na de Bijbel het meest vertaalde en verspreide boek van de christenheid. Ook voor veel mensen vandaag is deze vijftiende-eeuwse spirituele gids een bron van inspiratie. Recent nog werd eruit geciteerd door Ben Bernanke, president van de Amerikaanse Centrale Bank, tijdens een crisisberaad over de kredietcrisis.
15,50 euro


Aantal
Nu heb je Ja gezegd    
Nu heb je Ja gezegd

Diverse auteurs

Een prachtig bundeltje met gedichten over belijdenis, het christelijk geloof en de moeiten en mogelijkheden om daarin het dagelijkse leven gestalte aan te geven.
9,99 euro


Aantal
1-2 -Volgende »