HOME
Winkel impressie CHECK OUT
Producten
  Moederdag
  Belijdenis
  Bijbels en liedboeken
  Boeken
  Vaderdag
  Jeugdboeken
  Muziek
  Dwarsliggers
  Bijbelclub en zondagsschool
  Cadeauartikelen
  Regionale fiets en wandeluitgaven
  DVD's
  Tijdschriften
  Wenskaarten
  Aanbiedingen
  Tweedehands boeken
  Webshop-voordeel
  Pasen en 40-dagen tijd
  Kerst
 
Extra
  Voorwaarden
  Opening -en adresgegevens
  Winkel impressie
  Links
 
  Winkelwagen

 

Aanbiedingen  |  | 
 
In deze rubriek vindt u boeken en/of artikelen die tijdelijk voordeliger zijn of restanten die uitverkocht raken..
Het is dus zaak snel te profiteren !


1-2 -Volgende » 
Glossy Bijbel    
Glossy BijbelDe Bijbel (het Nieuwe Testament) toegankelijk voor iedereen;een bijzondere uitgave met de vertaling Het Boek (2008) en dat maakt deze uitgave geschikt voor een zeer breed publiek.
LenteMedia brengt het Nieuwe Testament nu als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties. Ditlook-and-feel van dit magazine is vergelijkbaar met de meeste populaire titels die nu in het tijdschriftenvak liggen. En daar komt dit magazine dan ook tussen te liggen. De keuze voor de glossylezer wordt uitgebreid. Nu kan men niet alleen kennismaken met LINDA, Flow of de Man, maar ook met de Bijbel. Voordeelprijs !!
12,50   4,95 euro


Aantal
Overblijfbijbel    
Overblijfbijbel

Jongh de J

De Overblijfbijbel biedt voor elke dag van het schooljaar (40 weken x 4 keer overblijven) een afgerond verhaal, gebed en enkele vragen om over door te praten. Dé kinderbijbel voor tijdens de lunchpauze. Op school of thuis. De bijbel is ook uitstekend te gebruiken voor andere schoolmomenten, zoals de dag- of weekopening in de klas.
Het bijbelverhaal staat centraal, er zijn geen illustraties opgenomen. De kinderbijbel volgt het kerkelijk jaar en biedt een breed aanbod aan bijbelverhalen; ook minder bekende verhalen zijn opgenomen.
De Overblijfbijbel is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Nu voordeliger;op=op!!
24,95   14,95 euro


Aantal
God is goed    
God is goed

J. Bryan Smith

Jezus zei ooit: ‘Wie Mij gezien heeft, heeft de Vader gezien.’ Dit boek nodigt je uit om God te leren kennen zoals Jezus Hem openbaart. Je gaat ontdekken wat het betekent dat God goed is, dat Hij liefde is, betrouwbaar, vrijgevig, heilig, en zelfopofferend. Wanneer je Hem zo leert kennen, zullen je gedachten over Hem veranderen, zul je groeien in discipelschap, en zul je meer gaan worden als Jezus.


15,95   8,95 euro


Aantal
Troon van God    
Troon van God

H. Sikkema

Een bijzonder boek over de interactie tussen hemel en aarde ! God is meer geinteresseerd in ons en betrokken dan wij denken. Ontmoet God door dit boeken laat Hem tot je spreken ! De opbrengst van dit boek gaat naar het werk van stichting Stay en Pray in Friesland ! ! (zorgboerderij en centrum voor gebed en opwekking )  Nu slechts 10,00 !!
15,00   10,00 euro


Aantal
Wie doof is kan niet zingen    
Wie doof is kan niet zingen

J. v.d Hoeven

De auteur zoekt antwoord op de vraag naar het wezen van de mens. Allereerst geeft hij kritiek op die mensopvattingen waarin het beeld weerkaatst wordt van de autonome en eigenmachtige mens, de mens die-voor-zichzelf-koos. Vervolgens stelt hij daar tegenover wat naar zijn idee de ware mens is: de mens die zich stelt onder de volstrekte heerschappij, volstrekte liefde van God. De auteur brengt zijn opvattingen op een wijze die getuigt van persoonlijke betrokkenheid en grote belezenheid. Een boeiend, goed leesbaar boek !!
11,75   5,00 euro


Aantal
Zonder verhalen kan ik niet leven    
Zonder verhalen kan ik niet leven

M. Samuel

Bundeling van de beste columns van Monique Samuel waarin ze zichzelf en de lezers aan het denken zet over grote en kleine thema's. Soms prikkelt ze, soms ontroert ze; vaak doet ze allebei.  Met een flinke dosis humor en zelfspot schrijft ze over haar dagelijkse ontmoetingen van Cairo tot Hawai. Je reis In dit boek ahw met Monique de wereld rond om uiteindelijk altijd weer thuis te komen. Thuis bij de kern van het bestaan.
15,95   9,95 euro


Aantal
Maaike en Domenico 6 Voor altijd    
Maaike en Domenico 6 Voor altijd

S. Wittpennig

Een tragische gebeurtenis sluipt het gezin van Maaike binnen. Haar moeder blijkt kanker te hebben. Niet alleen de schok van de ziekte is groot, maar ook moet Maaike zich erbij neerleggen dat haar ouders tijdelijk in Basel verblijven om dichtbij allerlei specialisten te zijn en zijzelf bij een tante moet logeren.
17,95   9,90 euro


Aantal
Stop the traffik    
Stop the traffik

S. Chalke

Waarschijnlijk heeft u het laatste uur nog - onbewust en indirect - te maken gehad met het kwaad van slavernij door de koffie die u drinkt, de chocolade die u eet of de kleding die u draagt.
Mensenhandel en -uitbuiting is geen verleden tijd. Overal ter wereld wordt er geld mee verdiend, ten koste van mensenlevens. Gerechtigheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
STOP THE TRAFFIK maakt met indrukwekkende feiten en persoonlijke verhalen duidelijk hoe omvangrijk de problematiek van mensenhandel en economische uitbuiting is. Het boek geeft ook suggesties van acties die u kunt ondernemen om mensenhandel en uitbuiting tegen te gaan. Denk aan het aanschaffen van Fair Trade producten en bijv. eerlijke, biologische koffie.
15,95   8,95 euro


Aantal
Raadsels    
Raadsels

A. Elshout

Suzanne, net 15, bereidt zich voor op haar saaiste zomervakantie ooit. Omdat haar ouders zonodig het huis moeten verbouwen kan zij niet op vakantie.Gelukkig heeft ze Lucas nog, haar beste vriend en buurjongen.
Dan ontmoet ze Vivian, een meisje met lang, rood haar. Vivian boeit haar direct.
Niet in de laatste plaats omdat ze één van de nieuwe bewoners is van het Havikshuis, een prachtig oud landhuis midden in het bos, waarvan Suzanne stiekem droomt er ooit te kunnen wonen.Vivian is niet bepaald aardig en ze gedraagt zich op zijn zachtst gezegd wat vreemd. Ze vertelt dingen waarvan Suzanne schrikt.
Stukje bij beetje ontrafelen Suzanne en Lucas het mysterie rond de stugge, wantrouwige Vivian en haar rijke, mondaine moeder Claire. Spannende en eigentijdse jeugdroman vanaf 13 jaar.
12,90   5,00 euro


Aantal
Sanne gaat solo    
Sanne gaat solo

I. Boter

Sanne gaat volledig op in haar nieuwe leven en haar grote passie;saxofoon spelen,de school, de grote stad en de leuke Hakim.Maar dan wordt oma, met wie Sanne een heel goede band heeft, ziek. En de ouders van Tika, haar beste vriendin, gaan scheiden. De opleiding is pittig en Rotterdam is opeens wel erg ver weg van huis. Sanne krijgt twijfels…
Een verhaal over je droom najagen en keuzes maken, maar ook over een gewone meid uit havo drie, die misschien verliefd is (hoe weet je dat eigenlijk?) en af en toe flink overhoop ligt met haar ouders.
11,90   5,00 euro


Aantal
DVD Beatrix    
DVD Beatrix

159 min. DVD

2-delige Documentaire over Koning Beatrix;een ontroerend filmportret.
Michiel van Erp reisde een jaar mee met de vorstin en maakte een boeiende reportage.Tot moederdag slechts 12,50 !!
19,95   9,95 euro


Aantal
Top !    
Top !

H. Warmels

Op de dag dat zijn opa wordt begraven, ziet de 11 jarige Jisse op TV iets over de Alpe d"Huzes, een wielerevenement waar geld mee wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Hij laat vallen dat het hem wel gaaf lijkt in de Alpen te fietsen. Zijn familie denkt dat hij dit met goede bedoelingen wil doen, maar Jisse heeft hele andere gedachten en plannen erbij. Hoe dichter de dag van vertrek nadert hoe slechter het Jisse lukt zijn onbehagelijke gevoel hierover weg te drukken. Wat doet Jisse uiteindelijk als hij in de auto naar Zuid-Frankrijk stapt ? Dit boek is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Helga Warmels won met haar boek De boot Het Hoogste Woord prijs in 2012.

4,95   2,50 euro


Aantal
1-2 -Volgende »